Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
3 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek April #1

000Hij is even wat later, maar hij is er nu wel écht: de Sneak Peek van deze week. Ik had een week van uitersten: van een paar dagen gekkenhuis en héél druk en een paar dagen vooral lekker niksen en genieten van het strand en de zee.

IMG_4521

 Hahaha, deze kwam voorbij op de facebook van 9GAG en ik vond hem zo grappig en herkenbaar!
  IMG_4526

Parfums reviewen!
  IMG_4527

Bij de drukker van mijn boek! Wooooooo, zo gaaf om te zien! Later meer hierover. Nog een weekje en dan is het zover…

 IMG_4532

wooo!

  IMG_4540

Lekker: ravioli met bospaddenstoelen. Ik eet super gevarieerd. Risotto met paddenstoelen, lasagne met paddenstoelen, ravioli met paddenstoelen… hahaha.

  IMG_4541

Nu nog eventjes in elkaar vouwen hoor!

IMG_4549

Outfit. Zwart jurkje met jasje en allstars.

 

IMG_4551

Yeah, ZON! Wat voelt dat toch lekker, de zon op je huid, zeker nu we het zo gemist hebben.

  IMG_4553

Het ziet er heerlijk warm uit, in werkelijkheid was het ijskoud.

 

 IMG_4554

Afspraak bij de Coffee Company op het station van Amersfoort. Espresso macchiato met een klein reepje Tony’s, hmmmm.

IMG_4564

 

 IMG_4558

Bij de Nagomi Spa in het Okura hangt een prachtig kunstwerk. Al die vlinders… wauw! Ik kreeg daar een heerlijke massage – daarover later meer – en ik had in de lobby een interview met het Parool. Dat komt als het goed is aanstaande maandag in de PS. Verder had ik die dag nog een telefonisch interview met de Revu, dat komt er deze week in, volgens mij vandaag!

    IMG_4569

Na vier afspraken in Amsterdam snel naar huis, koken en daarna door naar de kapper.

 IMG_4572

Waaaaaa, drukke dag. Ik voelde me letterlijk zo. Helemaal hyper door de drukte en alle afspraken. Soms word ik er juist heel moe en dood van, deze weken geeft het me juist driedubbel zoveel energie. Misschien wel een soort overlevingsmechanisme, haha.

 IMG_4573

Preirisotto

 IMG_4578

Bij de kapper! Mijn nieuwe haarkleur heb je al kunnen zien in de video van afgelopen week en in de look blogposts. Op deze foto is het nog niet klaar! Ik zat model voor Elumen, was heel erg leuk.

  IMG_4581

 IMG_4583

Check deze superschattige pyjamabroek van Charlie Choe! Check hun webshop hier.

IMG_4584

Zo waar!

  IMG_4588

Donderdag gingen we einde van de dag naar Terschelling maar daarvoor had ik mega veel afspraken. De dag ervoor maakte ik een planning zodat ik me daar op de dag zelf niet meer druk over hoefde te maken.

  IMG_4589

Met Mascha eten bij La Cucaracha in Zwolle, hier zie je mijn te lekkere aardbeien margharita. Hmmm. We hebben er vier (of vijf?) uur lang gezeten en hebben alleen maar zitten praten. We zien elkaar helemaal niet zoveel, soms heel snel op een event, maar nooit echt lang. Mascha kwam nu eens naar Zwolle om bij te praten. We beseften dat we elkaar eigenlijk al lang kennen (zeven jaar!) en dat we zoveel samen meegemaakt hebben. We zijn zo veranderd en hebben alles met onze blogs samen gedaan. We hebben zoveel gebeld als er dingen ‘gebeurden’ rondom onze blogs en het is echt een proces geweest. En nog steeds! We maken zoveel gave dingen mee.

IMG_4594

Samen!

  IMG_4596

Koffer gepakt… Bijna klaar om te gaan. Nog even één dag knallen!

  IMG_4597

Voor het slapen gaan wat laatste dingetjes doen…

   IMG_4599

Brainstorm voor de Miss Lipgloss Shop op kantoor.

IMG_4602

Na een fotoshoot voor Trouw (komt volgende week in de krant, het interview had ik afgelopen maandag) was het tijd om te gaan! Whiiiiiii!

 IMG_4605

Wachten op de boot.

  IMG_4614

 Donderdagavond laat kwamen we aan en toen sneeuwde het al. De dag erna lag er een flink pak! Eigenlijk vond ik het wel heel erg leuk. Terschelling is zo mooi in de sneeuw.

  IMG_4617

Mijn Uggs kwamen goed van pas! Als we een echte wandeling gingen maken deed ik wel mijn Sorel laarzen aan, Uggs gaan daar van kapot.  

IMG_4621

Yay sneeuw!   

IMG_4629

Deze kwamen weer goed van pas. Niet het meest charmant, wel perfect voor in de sneeuw, maar ook voor op het strand. 

IMG_4631

Klaar om uit eten te gaan!  

IMG_4633

Dit zag ik als ik naar beneden keek.   

IMG_4644

We gingen voor de derde keer bij Caracol eten, ons favoriete restaurant op het eiland. Wat kan je hier toch heerlijk eten… We hebben genoten!  

IMG_4649

Een vegetarisch gerecht met quinoa, dit was echt te lekker.   De quinoa was zwart gemaakt met inkvtisinkt, dat balletje links is een soort gesmolten kaas en rechts achterin zie je een tomaatje. Dat was geen tomaatje, maar pastinaak vermomd als tomaat. Heel vreemd!

IMG_4661

Het mooie toetje. 

IMG_4667

Mooie lucht

  IMG_4668

Hahahahaha! Deze postte Joseph Gordon-Levitt op zijn Facebook en ik vond hem geniaal. Face swap met Zooey Deschanel. Te hilarisch!

  IMG_4678

Het strand bij De Walvis

IMG_4691

We hebben weinig anders gedaan dan eten, lezen en op het strand lopen, zoals je aan de foto’s kan zien. Hier bij Het Raadhuis in West-Terschelling.

 IMG_4699

Ik vind deze bakjes geweldig. Het is dat ik al zulke kommen heb (van dat formaat), anders had ik van elk patroontje een meegenomen.

  IMG_4706

In IV van Arjen Lubach staat Dalfsen! My hometown!

  IMG_4707

In Midsland kocht ik deze cheesy Terschelling trui. Om thuis in te chillen.

  IMG_4709

Elke dag verdween de sneeuw en dan lag het er de dag erna weer. Ik vond het te gek!

  IMG_4711

Weer een wit laagje…

 IMG_4726

Deze magnum fles champagne kreeg ik een tijdje terug en we besloten hem maar eens open te maken op Terschelling.

  IMG_4733

We bestelden sushi, zetten een filmpje aan, genieten maar. 

IMG_4736

Zondag in bed verwerkte ik even wat mail en checkte ik mijn agenda. Toen besefte ik ineens dat de maand alweer voorbij was. Maart 2013 was de drukste maand van mijn leven. Ik had ontzettend veel afspraken en daarnaast natuurlijk gewoon mijn werk voor mijn blog, CosmoGIRL, MetroMode en mijn presentaties. Ik zag er niet echt tegenop, maar was wel benieuwd hoe ik zou ‘reageren’ op deze maand. En eigenlijk viel het me mee. Ik kreeg er energie van, het waren allemaal superleuke dingen en ik heb er van genoten. Vooral het vooruitzicht dat ik na april weer wat meer ruimte en rust heb is wel heel prettig.

 

 IMG_4737

Een mega bult kleding in de slaapkamer. Thuis ruim ik dat soort dingen snel op, ik had er nu even %&$* aan. Op de dag van vertrek vouwde ik alles wel netjes op voor in mijn koffer. Nu even niet!

 

 IMG_4745

De duinen van Midsland aan Zee. IMG_4748

Heel goede foto, Cynt…

  IMG_4777

Het mooie strand

  IMG_4778  IMG_4784

Dit komt totaal niet tot zijn recht op de foto, maar dit was de lekkerste cheesecake OOIT. Precies zacht genoeg, met een superlekkere kruimelige bodem, met limoncello room… Wooooah. Bij Loods in West-Terschelling.

  IMG_4787

Maandagochtend: wakker worden door de felle zon.

 IMG_4789

Koffer-weer-inpak-dag. Zoveel spullen voor vijf dagen! Maar eigenlijk heb ik alle gebruikt.

IMG_4796

Het was niet superwarm, maar de zon scheen zo lekker dat we nog uren buiten hebben gezeten. Wat heerlijk.

  IMG_4800

Na wat thrillers, romans, non-fictie en wetenschappelijke boeken vond ik het wel weer eens tijd voor een chicklit! Vlinders voor altijd van Jill Mansell.

 

Na het boekje was het tijd om naar de boot te gaan, op naar huis! Wat was het weer heerlijk om op Terschelling te zijn. Weg uit de stad, genieten van de rust, de zee, het strand, het ‘niks hoeven’. En zo fijn: er is daar slecht  telefonisch bereik. Heel soms plopte er een ‘3G’ op mijn scherm, maar meestal is de verbinding dramatisch. Heerlijk.

Deze week is lekker druk, want volgende week verschijnt mijn boek! Ik heb nu veel interviews en afspraken rondom de lancering en dat is hartstikke leuk. Vanavond overnacht ik in Amsterdam omdat ik zowel vandaag als morgen veel afspraken daar heb, dan is het wel zo praktisch om even te blijven slapen. Ook wel weer eens leuk!

Ik heb veel zin in volgende week, ik vind het echt mega spannend. Houd trouwens de media in de gaten: ik sta als het goed is vandaag in de Revu, vrijdag in MetroMode, zaterdag in het Parool, zaterdag ben ik te gast bij Spijkers met Koppen op Radio 1, a.s. maandag ben ik bij En Dan Nog Even Dit te gast op RTV Oost, dinsdag in Trouw, dinsdag op de cover van VIVA en met een groot interview in VIVA, ook nog ergens in de SP!TS en volgens mij was dat het… Haha, bizar he! Ik kan het echt allemaal niet helemaal geloven maar ik ga er gewoon lekker in mee. Ik houd je op de hoogte.

Liefs!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.