Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • eye of the day
 • eye of the dayf
 • face of the day
Een MissLipgloss artikel

Smokey natural face of the night

Een van de leukste dingen van een avond stappen vind ik het klaarmaken. Lekker tutten, kleren uitzoeken, muziekje erbij… Heerlijk vind ik het. Ik kan er ook zo een paar uur voor uittrekken, eerst even douchen en een maskertje nemen, en dan in m’n badjas met wat fijne muziek om in de stemming te komen mezelf opmaken voor een avond feesten. Deze look maakte ik ook voor een avondje stappen. Ik maak eigenlijk altijd looks met zwart en neutrale tinten wanneer ik uitga, ik moet maar eens wat meer met kleur doen, vinden jullie niet?
Ik ging afgelopen zaterdag in ieder geval voor een zachte smokey look, die licht begint in de binnenste ooghoeken en heel donker wordt naar de buitenkant.


Producten gebruikt voor de ogen:

 • Urban Decay Primer Potion
 • MAC Shroom (in binnenste ooghoeken)
 • Zwart uit net 88 warm palette (mat & shimmer)
 • Shimmer wit uit het 88 warm palette
 • Estee Lauder zwart oogpotlood
 • The Body Shop Big & Curvy mascara

Gebruikt op mijn gezicht:

 • Benefit That Gal basis
 • Bourjois Healthy Mix Foundation
 • Inglot poeder
 • HEMA Liquid Concealer
 • MAC Mineralize blush in Gentle
 • The Body Shop Shimmer Waves

Op mijn lippen heb ik op de foto niks, maar voordat ik wegging bracht ik een laagje nude lipgloss aan, MAC Underage.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.