Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • birkenstock
  • fashion
  • invito
  • mode
Een MissLipgloss artikel

Slippers

Slippers. Ik ben echt dol. Op. Slippers. Ik ben helemaal geen schoenenfreak, maar van slippertjes gaat mijn hart sneller kloppen. Ik vind het dan ook heerlijk dat ik stukje bij beetje mijn flipflopjes en birkenstockjes weer aan kan. Waarom zijn slippers leuk? Ze zitten lekker, ze staan leuk, ze geven me een heerlijk zomers gevoel, ik hou van het geklepper en ik houd gewoon van blote voeten. Thuis heb ik nooit schoenen aan, loop altijd op slippers of sokken. Ik houd er niet van als mijn voeten ‘opgesloten’ zitten. Volgens mij is dat niet eens goed.

Mijn favoriete slippers zijn mijn Birkenstocks. Ik heb witte lak Gizeh’s:

Ik vind niet dat ze bij elke outfit heel mooi staan, zo vind ik ze onder een jurkje echt niet mooi. Maar onder een harembroek, kort broekje en skinny jeans vind ik ze echt super. En ze lopen zo geweldig!

Daarnaast ben ik echt een fan van mijn New Look leren slippertjes en zwarte flipflops die ik vorig jaar in Spanje heb gekocht.

De linker zijn van New Look en heb ik twee jaar geleden gekocht, de rechter zijn van Dupé, een merk dat (voor zover ik weet) niet in Nederland verkocht wordt. De kwaliteit is vergelijkbaar met Havaianas (het is trouwens ook een Braziliaans merk), maar zijn een stuk goedkoper. Check hier hun site. Ik heb ze toen geloof ik gekocht voor een euro of 8.

En nu heb ik voor deze zomer weer leuke slippertjes gezien… Deze van Invito:

Ze zijn nu afgeprijsd van €34,95 naar €19,95! Vind ze zo cute. Ze zijn er ook in het bruin, maar vind wit voor de zomer wel leuker. Steekt zo lekker af bij je bruine voeten! Moet deze week maar weer eens langsgaan bij Invito, hopen dat ze ze nog hebben.

En ik wil voor deze zomer ook nog een paar Birkenstocks erbij. Ik heb onwijs leuke gezien, helemaal van metallic zilver, ook het voetbed. In de winkel hadden ze helaas mijn maat niet meer, en online zijn ze ook niet te bestellen. Hmmm… Toch nog maar eens rondkijken.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.