Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • anti-cellulite
  • new york
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

Slimcell Anti-Cellulite

ADVERTORIAL wat?

Nieuw, hot en happening is Slimcell. Wat het doet? Simpel, het belooft je cellulite te verminderen. Cellulite is een aandoening aan het bindweefsel, waarvan je kuiltjes en bultjes krijgt op je huid. In je huid is er sprake van een ophoping van het vetweefsel waardoor het bloed niet meer goed kan circuleren, daardoor wordt de huid koud, bobbelig en minder elastisch. Slimcell pakt het probleem bij de basis aan. In het product zit namelijk cafeine en theobromine. Dit wordt gewonnen uit koffiebonen (de Theobroma cocoa). Beide stoffen stimuleren de celstofwisseling en de circulatie. Uit de schil van de koffieboon komen ook een grote hoeveelheid flavonoïden vrij en magnesnium. Flavonoïden zijn krachtige anti-oxidanten die de celvernieuwing stimuleren waardoor de huid er mooier uit gaat zien. Magnesium werkt als een katalysator voor deze activiteiten. Als je Slimcell één of twee keer per dag gebruikt, belooft het je cellulite te laten verdwijnen. Je kan nu op de site een gratis proefverpakking aanvragen en je kan ook een trip naar New York winnen! Lees snel verder.

Op de site van Slimcell kan je je adres opgeven en dan krijg je 10 milliliter product om te testen, gratis! Als je op de site een fullsize verpakking Slimcell koopt ding je mee naar een citytrip naar NYC voor 2 personen.

Een tube Slimcell van 250 milliliter kost trouwens €59,95 en je kan het online kopen en hier kan je een verkooppunt in de buurt opzoeken. Op de site van het product staat trouwens ook veel interessante info over cellulite, hoe het ontstaat en wat het nou precies is, en wat de ingredienten in Slimcell doen om het aan te pakken. Nice!
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.