Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 2
  • idivine
  • palette
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Sleek Sparkle 2 Palette

Sleek heeft elk jaar voor de feestdagen Limited Edition producten. Dit jaar is dat het Sparkle 2 Palette! Dit is een iDivine palette (die paletjes die razend populair zijn) met daarin twaalf glitterende en glanzende kleuren, geweldig voor kerst en oud & nieuw. Vandaag laat ik swatches zien!

Het doosje vind ik geweldig. Dit schrééuwt kerst, toch?! Prachtig.

Dit zijn de bestanddelen van de oogschaduws.

Het palet ziet er net zo uit als de andere Sleek iDivine paletten. Strak, zwart, mat.

Tadaaaaa! Zoals je ziet, geen chunky glitters, maar ‘gewone ‘oogschaduws waarin glittertjes zijn verwerkt.

Dit zijn de kleurtjes! Ik weet niet zo goed wat ik van de kleurencombinatie vind… Op zich kan je er geweldige mooie looks mee maken, als je de juiste kleurtjes met elkaar combineert. Bij de feestdagen denk ik zelf altijd aan heel warme, glanzende, glittery looks, deze kleuren zijn een beetje een verrassing. Maar misschien daarom juist wel leuk, eens een keer wat anders.

Chocolate Penny is een metallic goud-brons tint

Blue Spruce Is een turquoise-blauwe kleur met zilveren shimmer

Mulled Wine is een wijnrode tint met subtiele gouden shimmer

Festive is ook wijnrood, maar dan meer naar neigend naar paars, met zilveren shimmer

Gold Ribbon is glanzend geel-goud

Glitz & Glamour is gitzwart met zilveren shimmer

Truffle is een prachtige metallic koelbruine tint

Mistletoe is groen en heeft shimmer, maar die zie je niet

Illusion is diep paars met subtiele zilveren shimmer

Tinsel is puur wit-zilver

Twinkle is donkerblauw met zilveren shimmer

Starry Night is gitzwart met zilveren shimmer en is praktisch hetzelfde als Glitz & Glamour

Wat ik wel bijzonder vind aan de kleuren is dat ze eigenlijk bijna allemaal heel diep en mat zijn, en dat er dan een soort zilveren of gouden shimmer deeltjes doorheen zitten. Het is anders dan ‘gewone’ shimmer oogschaduws! Op de swatches hierboven lijken niet alle kleuren veel pigment te bevatten, maar dat is wél het geval. Doordat ze zo mat zijn, zijn ze wat stroef qua structuur en lastig om met mijn vinger op mijn huid aan te brengen. Met een kwast op een ooglid (met oogschaduwbasis) gaat perfect en dan zijn de kleuren ook heel mooi en intens.

Ik zou zelf als eerste een look maken met de mooie warme tinten, zoals Chocolate Penny, Mulled Wine, Truffle en Festive. Na het swatchen zien de kleuren er nog prima uit, al lijkt het of sommige oogschaduws een overspray hebben. Dit is toch niet het geval, gelukkig maar!

Het Sparkle 2 Palette van Sleek kost rond de €10 en is binnenkort in de shop van Sleek te koop en hopelijk ook snel in mijn eigen shop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.