Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • brights
  • budget
  • idivne
  • matte
Een MissLipgloss artikel

Sleek Matte iDivine – Brights

Ik liet je laatst al de Darks versie van de matte Sleek paletjes zien en ik heb nu ook de Brights in huis! Ik beloofde swatches, dus bij deze.

 

Ook dit paletje zit – net als alle Sleek iDivines – verpakt in een mooi doosje met felle oogschaduwkleurtjes erop. Ziet er leuk uit!

En in dat doosje vind je het handzame paletje. Strak, zwart, met klein het Sleek logo erop.

POW! BAM! BRIGHTS! Wat een prachtige felle kleurtjes stralen je tegemoet als je het deksel openklapt… Waaa! Daar word je toch meteen vrolijk van? Bovenaan zie je Chill, Pout, Sugarlite, Dragon Fly, Pucker en Mmmm!, onderaan Cricket, Bolt, Strik, Floss, Crete en Pow!

Leuke namen die tot de verbeelding spreken. Je ziet trouwens ook meteen dat niet alle kleurtjes heel ‘bright’ zijn, er zitten ook wat pasteltinten in. Dat vind ik juist wel leuk, zo kan je alles goed met elkaar combineren en zo heb je ook kleuren waar je in een ooglook een beetje mee kan highlighten.

Ook dit palet heeft niet meer het ruitjespatroon. Veel beter, vind ik! Al is dat natuurlijk smaakgebonden. Ik vind het er chiquer uitzien, een platte oogschaduw. Alle kleuren in het Brights palette zijn mat, er is geen glittertje of glansje te bekennen!

Swatches!

Zo zo, dat ziet er heel goed uit voor matte felle oogschaduws. Vaak zijn matte kleuren maar zwakjes gepigmenteerd maar dat is bij deze felle kleuren zeker niet het geval! Ze zijn zacht (maar niet zo zacht dat ze brokkelen) en geven daardoor genoeg kleur af! Van het bovenste rijtje zijn alleen Sugarlite en Mmm! iets minder goed gepigmenteerd. Wel jammer, want het vinden van een goede felle gele oogschaduw is best wel een klus. Ik vind het een beetje zonde dat Pout en Pucker zo op elkaar lijken, zo aangebracht lijken de twee roze tinten wel heel erg op elkaar. Ik had het leuker gevonden als er in plaats van Pucker een neon oranje kleur in had gezeten, bijvoorbeeld. Maar met de kwaliteit van de oogschaduws is helemaal niks mis.

En de tweede rij! De drie lichtere tinten zie je minder goed op mijn huid maar in een ooglook zie je ze wel echt, door mijn lichte huid zie je ze hier niet zo goed.

Ik vind de kleuren in dit paletje te gek, misschien niet iets wat je dagelijks gebruikt (of juist wel?), maar wel hartstikke leuk voor een felle look of juist een touch of kleur in een simpele basic ooglook. Het is maar net waar jij zin in hebt! Het palet kost maar €7,95 (voor 12 kleuren) en is o.a. in mijn shop te koop!

Binnenkort zal ik looks maken met beide mattes iDivines.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.