Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blush
  • blush by 3
  • budget
  • glo
Een MissLipgloss artikel

Sleek Blush by 3 & GLO

Sleek is een hemels merk. Mooie, kwalitatief geweldige producten, in mooie verpakkingen, gave kleuren en fijne prijsjes. Nu hebben ze sinds een paar weken de prachtige Blush by 3 paletjes. Die ga ik vandaag aan je laten zien, samen met de GLO highlighter!

De Blush by 3 kost €13 en GLO kost €10. Niet super budget (het kan een stuk goedkoper) maar ook niet heel duur. Een beetje mid-price.

De doosjes zien er hartstikke mooi uit, zoals we van Sleek gewend zijn! Mooie matzwarte plastic verpakkingen met het glanzende Sleek logo er op. En lekker compact!

Hier zie je goed het formaat van de highlighter.

En hier die van de Blush by 3! Blush by 3 is een palet met drie tinten blush, mat én glanzend. Je kan de kleuren los van elkaar gebruiken, maar je kan ze ook gewoon met elkaar combineren, of over elkaar aanbrengen! Blush by 3 is er in vijf soorten:

Lace

Pumpkin

Flame

Pink Sprint

Sugar

Mijn favorieten zijn Lace en Pumpkin.

Op de foto zie je Lace… Zo mooi, wat een te gekke kleuren!

Mijn blush-hart gaat even wat sneller kloppen…

En wat zijn de kleuren op de huid gaaf! Ze zijn enorm gepigmenteerd waardoor je heel zuinig met deze blushes om kan (moet!) gaan. Je hoeft je kwast maar een heel klein beetje in de blush te dippen om genoeg kleur te pakken. De kleuren heten trouwens Crochet (oranje), Gupure (perzik met gouden shimmer) en Chantilly (koraal). Wauw 🙂

Ik draag hier Crochet.

En dan GLO, een highlighter voor je gezicht! Hierin zitten vijf kleurtjes highlighter die je los van elkaar kan gebruiken, maar ook met elkaar kan mengen. Ik vind ze ook prachtig voor op je ogen, perfecte highlighters voor bij elke ooglook en bij elke huidskleur!

Alle kleurtjes los van elkaar geswatched

Alle kleurtjes gemengd. Zo is ‘ie een stuk donkerder, maar je kan ook met je kwast alleen de lichte tintjes pakken, maar net wat je wilt, en wat voor effect je wilt bereiken! GLO vind ik zo prachtig, ik ben helemaal verzot op highlighters, zeker in de zomer, omdat het het zonlicht dan zo mooi weerkaatst. Je kan highlighter trouwens het mooist op je jukbeenderen aanbrengen, gewoon over je blush heen, of ‘alleen’. En als je ze op je ogen wilt gebruiken is het het mooist als je ze in je binnenste ooghoeken aanbrengt, of een beetje onder je wenkbrauw. Als je matte tinten gebruikt, bijvoorbeeld een donkerbruine matte kleur in je arcadeboog, kan je die wat extra glans geven door er een highlighter overheen te blenden aan het eind.

Hier draag ik de GLO highlighter op mijn jukbeenderen.

Ik vind deze producten van Sleek weer te gek, echt twee producten die in mijn everyday bakje belanden om heel regelmatig te gebruiken! Je kan beide producten in de online shop van Sleek kopen. De Blush by 3 kost dus €13 en de GLO highlighter €10.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.