Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • berry christmas
  • Review
  • sleek
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Sleek Berry Christmas

Kerstcollecties, woohoo! Ik ben gek op ze. Sleek heeft ook een kerstpakketje in elkaar gezet, voor iets minder dan £10. Daarin zit een blush, een lipstick en een kohlpotlood, alledrie in een prachtige berry kleur. Benieuwd wat ik er van vind?

De producten zitten in een leuk doosje met een venstertje, waardoor je meteen ziet wat er in zit. Leuk, dat zwart met rood.

De ingrediënten op de achterkant.

Links de blush, rechts de lipstick, onderaan het Kohl Pencil.

De verpakkingen zijn iets anders dan normaal, er zit nu een leuk rood detail in.

De drie producten hebben een dieprode (berry) kleur. Ik snap alleen echt niet wat ik moet met een donkerrood kohlpotlood… Het is totaal niet draagbaar, en ik begrijp de keuze om die in dit setje te doen niet echt. Ik had liever een donkerrode lipgloss gezien, of een mooie (zwarte) mascara erbij. Je zou hem natuurlijk als basis voor donkerrode smokey eyes kunnen gebruiken, maar daar vind ik hem zelf wat te droog voor, hij blend niet makkelijk.

De swatches! De blush heeft een erg mooie en draagbare tint, is helemaal mat en bevat genoeg kleur om hem mooi aan te brengen. De lipstick is ook compleet mat en is mooi donkerrood, net als het kohlpotlood. Dat potlood is dus vrij droog, wat hem lastig te blenden maakt.

Swatches zonder flits.

Hieronder laat ik je lipswatches zien van de lipstick!

Full face zonder iets op mijn lippen.

Niks op mijn lippen (ah, wel een beetje foundation die er op is belandt tijdens het opmaken).

Met de lipstick. Je ziet het niet op deze foto, maar hij is akelig droog. Hij brengt extreem moeilijk aan, ik had er echt veel moeite mee om hem strak te krijgen langs de lijntjes. De lipstick is alles behalve romig en is ontzettend stroef. Zelfs met een kwastje was het een hel om de lipstick goed op z’n plek te krijgen.

Op deze foto’s zie je beter hoe mat de lipstick is. De matte finish is erg mooi maar gaat samen met enorm droge lippen, lastig aanbrengen (en daardoor geen strak gezette lipstick) en hij blijft ook niet lang zitten. Na een maaltijd heb ik zelfs heel rare vlekken op m’n lippen die ik niet ga laten zien op een foto omdat het er uitziet alsof ik een gekke ziekte heb… Jammer. Geen aanrader dus, die lipstick! Enne, matte lipsticks hoeven echt niet zo droog te zijn, ik heb zat supermatte lipsticks die heerlijk comfortabel en romig aanvoelen.

De blush vind ik erg leuk, op bovenstaande foto’s draag ik hem heel subtiel, omdat ik hem in combinatie met de lipstick wel wat heftig vind.

Tja… Al met al kan ik dit setje niet écht aanraden, of je moet houden van heel extreem matte droge lipstick, en rood droog oogpotlood. Het enige wat ik echt leuk vind is de blush, maar om daar nou het setje voor te kopen vind ik eerlijk gezegd wat zonde. Ik had van Sleek eigenlijk wat meer verwacht!

Het Berry Christmas setje kost dus £9,99 en is te koop op de site van Sleek.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.