Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 2012
  • idivine
  • olympics
  • oogschaduw
Een MissLipgloss artikel

Sleek 2012 Glory palette

Ik liet je al zien dat Rimmel een speciale collectie uitbracht voor de Olympische Spelen die dit jaar in Londen zijn, nu doet Sleek dat ook! Hoe leuk. Ik ga je vandaag het iDivine palet laten zien.

 

Naast dit palet is er een Blush in de kleur Honour (wat een roze-bronzer tint is met shimmer) en een Pout Polish in Pride (wat een nude-perzik kleurtje is). Deze producten heb ik zelf niet, dus kan ik ook niet laten zien, maar wel heb ik het iDivine palet in Glory.

Een tijdje geleden zijn de verpakkingen van de paletjes veranderd, ik vind ze een stuk mooier geworden! Je herkent ze ook meteen, want op de voorkant staat van welke limited edition het paletje is.

En… de binnenkant! Hoe dol ik ook ben op aardetinten en naturelle paletjes, zo blij kan ik worden van zo’n palet vol felle tinten! Sleek brengt de laatste tijd vaak felgekleurde producten uit, ik vind dat leuk, want in de winkels is dat toch wel lastig om te vinden. En kleur is juist zo leuk om mee te werken! Maar naast kleur zitten er alsnog wel wat naturel tinten in het paletje, dus je kan er ook een simpele minder opvallende ooglook mee maken als je dat wilt.

Prettig aan de Sleek paletjes vind ik de grote spiegel die er in zit! Thuis gebruik ik die niet, maar wel als ik het palet mee heb in mijn toilettas.

Tube, Overground, Bakerloo, Jubilee, Platform, Northern
District, Hammersmith and the City, Picadilly, Circle, Victoria, Central

Zoals je wel gemerkt hebt zijn de namen afkomstig uit Londen!

Tube is een heel lichte highlighter met een subtiele shimmer
Overground is een meer opvallende highlighter, iets lichter dan Tube, en meer shimmer
Bakerloo is een metallic kopertint
Jubilee is zilver met veel shimmer
Platform is matgrijs en helaas niet zo goed gepigmenteerd
Northern is heel donkergrijs-blauw-zwart met shimmer

District is limegroen met shimmer
Hammersmith and the City is roze met shimmer
Picadilly is paars met shimmer
Circle is héél fel geel (mooi!) met shimmer
Victoria is fel blauw met shimmer
Central is fel rood met een heel klein beetje shimmer

Echt een shimmer-paletje, dit! In bijna elke kleur zit (veel) shimmer, sommige kleuren hebben ook meer een metallic finish. Daar moet je van houden, als dat niet jou ding is kan je dit paletje beter skippen. Houd je er wel van? Dan is het zeker een palet voor jou! Alle kleuren zijn heel goed gepigmenteerd, behalve Platform. De rest is kwalitatief heel goed en je kan er een heel vrolijke look mee maken! Of juist zo’n fel kleurtje met aardetinten combineren zodat het een wat meer draagbare look is voor overdag. Net waar jij zin in hebt!

Ik heb er al een vrij draagbare look mee gemaakt:

Voor deze look gebruikte ik Tube, District, Northern en Picadilly. De mascara is Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara.

Dit Glory Palette is nu te koop bij Sleekmakeup.com en is een limited edition.

Leuk detail: nu deze blogpost online komt met een paletje dat helemaal draait om Londen, ben ik zelf daar! Toevallig!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.