Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blush
  • highlighter
  • orchidee
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Sisley Tropical Orchid

Kerst is net achter de rug en ik zit al te spelen met de komende voorjaars- en zomercollecties! Ik ben er gek op, deze zijn altijd zo vrolijk en fris. Helemaal verliefd ben ik op de Sisley Tropical Orchid collectie… Kwijl je mee?

 

In de lijn zit een Highlighter Blush, Lip Shine, twee Eye Shadows en een matterende basis (niet op de foto).

Het matcht niet helemaal met elkaar, ik had het mooier gevonden als alles in dezelfde kleuren was geweest. Wel chic dat de lipstick in zo’n mooi fluwelen hoesje komt!

Eerst het pronkstuk en mijn nieuwe liefde: de Orchid Highlighter Blush. Het logo van Sisley is een orchidee en dat is in deze collectie en dus deze higlighter verwerkt. Op het doosje zie je hem al, die overigens heel strak en zilverkleurig is. Schrik niet (of wel) van de prijs, dit product kost €72. Een lieve duit, ja. Nu is Sisley sowieso een wat duurder luxe merk (over het algemeen duurder dan Chanel en Dior), dus deze prijs verbaasde mij niet helemaal.

En daar is ‘ie dan… Wauw. Toen ik het doosje voor het eerst open deed was ik er echt even stil van, hoe stom dat ook klinkt. Tja, als beautyliefhebber is dit toch wel echt een pronkstukje. En, ook wel heel erg fijn: erg goed bruikbaar voor elke dag. Ik ben zelf gek op highlighters en gebruik er dagelijks een, mijn favoriete Dior highlighter heb ik jaren gebruikt en is nu echt bijna op… Dus dit is een geweldige vervanger, qua tinten lijkt hij er zelfs wel op!

De orchidee is echt prachtig en heeft ook reliëf.

We zien perzikkleur, perzik-roze, lichtbrons, licht aubergine en een mooie glans hier en daar. Prachtig.

Waaaaaaauw.

Zo op de foto is het duizend keer minder mooi dan in het echt, maar wat er van af komt is een mooie perzik-roze blush met een gouden glans. Geweldig, echt precies wat ik mooi vind. De blush brengt makkelijk aan, er komt genoeg kleur vanaf, blijft lang zitten en de kleur is gewoon heel erg mooi. Wel heel erg duur natuurlijk, maar het is ook wel een heel bijzonder product. Anders gewoon leuk om naar deze foto’s te kijken 🙂 Zo ziet hij er trouwens uit als je hem aangebracht hebt (ik draag alleen de Sisley highlighter, geen andere blush):


Erg mooi vind ik zelf, lekker fris, glanzend!

De hele collectie met lipstick en oogschaduws.

Iets minder luxe ogend vind ik de oogschaduws, die alsnog €31 kosten. Dat vind ik wel erg duur voor zulke oogschaduws. Ze zijn erg mooi, maar niet zo bijzonder en geweldig dat ik er zoveel geld voor zou betalen. Het zijn ook niet helemaal mijn kleuren, overigens, al zijn ze heel leuk in een look te verwerken. Mooi zijn ze wel, en ook kwalitatief goed (goed pigmentatie, mooie kleuren, brengen makkelijk aan en blenden prima).

Als laatste de lipstick in Sheer Fuchsia. Deze kost €30 en is zeer luxe verpakt in een prachtige huls en fluwelen hoesje. De lipsticks van Sisley zijn sowieso erg mooi altijd, goede pigmentatie, brengen fijn aan en blijven ook lang zitten terwijl ze wel prettig aanvoelen. Ik had gehoopt dat de kleur wat dekkender en feller zou zijn, hij is vrij sheer (ja, zoals de naam ook al zegt!), romig en transparant. Alsnog heel erg mooi en zeer goed draagbaar, en dat is zeker waar Sisley op gemikt heeft. Draagbaar, voor elke dag, en dat is deze hele collectie absoluut. Iets minder draagbaar voor portemonnee, dat dan weer wel.

Ik vind de Sisley Tropical Orchid collectie prachtig, maar als ik zou moeten kiezen zou ik alleen voor die prachtige blush gaan. Wauw! De oogschaduws en lipsticks zijn zeker vervangbaar door een ander (goedkoper?) merk, mocht je daar naar op zoek zijn. De blush is zo uniek (en limited edition!), prachtig, echt een juweeltje.

Sisley is o.a. bij Douglas te koop. Wanneer de collectie precies te koop is weet ik niet exact, maar ik denk zo rond half januari, gezien het een voorjaarscollectie is!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.