17 augustus 2014 door Cynthia Schultz 128 reacties
 • foundation
 • Review
 • Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation
 • swatch
Een MissLipgloss artikel

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare FoundationIk verklapte in juli op Twitter al dat ik mijn nieuwe favoriete foundation heb gevonden. Vanaf september is de Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation te koop. Een onwijs luxe foundation die voor mij alle foundations en BB creams die ik ooit gebruikt heb, overtreft.

Ik hoor je al vragen ‘vind je hem zelfs beter dan de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster?’ Ik beantwoord al je vragen hieronder…

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

Sisley Phyto Teint Expert is de nieuwe vloeibare foundation van Sisley die twaalf uur lang blijft zitten, luchtig en stralend is en aanvoelt als een tweede huid. Wat Sisley precies belooft met Phyto Teint Expert:

 • goede dekking
 • luchtige textuur
 • soft focus
 • ‘aureool van perfectie’
 • gladstrijkend
 • natuurlijke, transparante finish
 • longlasting
 • verzorgend
 • olievrij, niet comedogeen

Dat klinkt héél goed. De foundation is er in zes tinten:

 • 0+ Vanilla
 • 1 Ivory
 • 2 Soft Beige
 • 2+ Sand
 • 3 Natural
 • 4 Honey

Met €95 is dit voor mij de meest luxe foundation die ik tot nu toe gebruikt heb. Een high end product voor een high end prijs. Voor dat geld mag het ook wel echt een mindblowing foundation zijn.

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

Sisley Phyto Teint Expert is eigenlijk een BB Cream, want er zitten genoeg verzorgende bestanddelen in. Zo bevat het plantaardige werkstoffen (extract van frangipanibloem, komkommer, plantaardige glycerin en D-Panthenol) en hydrateert en verzacht het de huid. Extract van Ginkgo biloba blaadjes en vitamine E met anti-radicalaire eigenschappen helpen de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Verder is de foundation olievrij en niet comedogeen. Er zitten siliconen in, maar de foundation is niet op basis van siliconen. Bevat geen parabenen of minerale olie.

Er zit geen SPF in de foundation. Dat vind ik niet erg, ik gebruik altijd een aparte hoge SPF onder mijn foundation om mijn huid tegen de zon te beschermen.

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

De verpakking is chic! Van zwaar matglas. Wel een beetje onpraktisch voor onderweg, maar chic is het zeker.

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

De flacons hebben een inhoud van 30ml.

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

Door middel van een pompje kan je de foundation makkelijk doseren. Mijn favoriete foundation verpakking! Pompjes.

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation – in de test

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

0+ Vanilla (de lichtste kleur) en 2 Soft Beige.

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

De foundation is heel mooi vloeibaar zoals je kan zien.

Ik gebruik Soft Beige. Op de foto’s hieronder draag ik bovenaan niks op mijn gezicht, daaronder alleen Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation in Soft Beige, daaronder met al mijn make-up.

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

Hieronder nog wat foto’s met Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation in Soft Beige:

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation P1370182

Sinds ik de foundation in huis heb, gebruik ik hem elke dag. Ja, ik heb zelfs mijn Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster even aan de kant gelegd. Voor mij stijgt Sisley Phyto-Teint Expert echt boven alle foundations en BB Creams uit die ik ooit getest heb. Wat een geweldige foundation. Meteen na de eerste keer aanbrengen was ik enorm onder de indruk.

Waarom? Oh, er zijn zoveel redenen. Maar voorál de mooie dekking, de luchtige textuur en het ‘soft focus’ effect dat deze foundation echt geeft aan mijn huid. Het is alsof er een Photoshop filtertje over mijn huid heen ligt. Alles is egaler, gladder, stralender. Mijn huid ziet er geweldig uit met Sisley Phyto-Teint Expert.

Aanbrengen gaat gemakkelijk en de foundation is ook zuinig, ik gebruik twee pompjes en dan breng ik hem dun aan met een stippler kwast. De dekking is meteen top, daar heb je geen extra laagje voor nodig. De houdbaarheid is heel erg goed, hij blijft langer zitten dan andere foundations die ik getest heb. Ik ga er wel een beetje doorheen glimmen, maar dat heb ik bij alle foundations en ik had niet verwacht (wel gehoopt) dat deze Sisley foundation dat zou tegenhouden.

Nee, mijn Guerlain Lingerie de Peau ligt niet meteen in de kliko want dat vind ik nog steeds een geweldige BB Cream die nu samen met Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation op een gedeelde eerste plek staat. Scheelt dat Guerlain iets ‘goedkoper’ is, scheelt toch de helft. Maar deze Sisley foundation heeft echt mijn hart gestolen. Het gebeurt niet vaak dat ik zo onder de indruk ben van een product, maar ja, ik vind dit echt mindblowing.

Pluspunten

 • Verkrijgbaarheid (gewoon bij de parfumerie en online te koop)
 • 0+ Vanilla is erg licht, geschikt voor heel lichte huidjes
 • De verpakking is mooi, chic, praktisch en hygiënisch
 • Zuinig in gebruik
 • Brengt makkelijk aan
 • Dekt erg goed
 • Heeft een luchtige textuur
 • Geeft een mooi ‘soft focus’ effect aan de huid, maakt alles gladder, stralender, zachter
 • Blijft heel lang mooi zitten

Minpunten

 • €95
 • Niet verkrijgbaar in donkere tinten

Sisley Phyto Teint Expert All-Day Long Flawless Skincare Foundation is vanaf september bij de parfumerie te koop voor €95.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

128 reacties
 1. Iva

  Jaaaa Sisley Phyto teint! Zijn echt mega goede foundations. De Phyto teint eclat is ook heel fijn. En 78 euro. Tsja, tis een hoop geld voor wat je krijgt. Ik vind het het waard. Ik koop altijd wel dure producten, maar maak ze al-tijd op. Ik koop liever 1 foundation van 95 euro dan 10 van een tientje. Je smeert het toch op je gezicht. Maar heb makkelijk praten, ik heb het goed.

 2. Yannick

  WAUW! ik ben opzoek naar een nieuwe foundation.. de kleuren en de finish zien er fantastisch uit.. als ik nou nog even door spaar, kan het er heel misschien wel vanaf :$

 3. irene

  Ik ga deze foundation zeker aanschaffen! Ik ben helemaal om. Dankzij jou gebruik ik al tijden de lingerie de peau bb van Guerlain die ook super is! Maar deze klinkt eigenlijk nog beter en fijner:)

 4. Carole

  Hi Cynthia,

  Wat zie je er mooi uit!
  Ik vind vooral ook de foto dat je alle make-up op hebt mooi.
  Mag ik vragen wat voor producten je nog meer hebt gebruikt?

  X Carole

 5. Jolet

  Ik dacht eerst ‘oh wauw, die moet ik maar even halen!’ maar toen zag ik de prijs. Jeetje wat duur, haha!

 6. linda

  Hoi Cynthia en Micks,
  Wat vervelend dat je (M) last hebt van een onzuivere huid, ik heb daar zeker ervaring mee! Tegenwoordig valt het mee, maar dat duurde tot ik bijna 30 was.. Maar nog steeds pukkels en zo, gelukkig ben ik heel blij met mijn foundation van clinique. Maar ik weet ook dat het een lange zoektocht was naar de perfecte foundation. In die zin kan ik best begrijpen dat iemand bijna 100,- betaalt voor een foundation. Aan de andere kant blijf ik van mening dat het een belachelijk bedrag is..je bent vast ook n knappe meid met een goedkoper alternatief.. 🙂
  Cynthia, ik beweer nergens dat je doelgroep alleen bestaat uit meiden die studeren of net werken. (Dan zou ik een uitzondering zijn, een heel naïef) Maar ik lees regelmatig je blog en reacties en dat zijn toch vaak wat jongere meiden. Maar dan nog, .. IK ben van mening dat deze review niet thuis hoort op deze blog. Gelukkig is het niet mijn blog maar die van jou! En jij kan prima uitleggen waarom jij er voor kiest de review te plaatsen. bedankt daarvoor!
  Ik ben nog steeds van mening dat het dom is om zo veel geld te besteden aan een foundation, mits je met een rijke voetballer bent getrouwd of een geweldig succesvolle carrrieretijger bent. (oid:) Maar als je met een modaal inkomen moet doen zou ik zeggen; koop een goedkopere variant en gebruik het geld voor een leuk uitje, lekker eten, doneer een goed doel.. whatever.. maar ga geen zakken vullen van een producent van belachelijk dure make-up producten. Maar nogmaals, mijn mening. Die mag ik geven. Ik noem mensen die het wel kopen ook niet dom, ik vind het wel een domme actie. (wederom mijn mening, geen feit) Ze zijn mij ook niet vreemd trouwens; zo heb ik ooit een chanel lippenstift gekocht omdat ik oprecht dacht dat het echt zo cool zou zijn om die elke dag nonchalant uit mijn tasje te vissen. Het stond me belachelijk en nu ligt ie bij mijn nichtje in de verkleedkist 😉

  • Yvonne

   Mensen die zulke bedragen neerleggen voor een tas of foundation vind ik niet dom. Ik wil ook rustig meer betalen voor een goed product. Maar 50.000 euro voor een tas vind ik volslagen maf. Dat heeft niets meer met kwaliteit te maken. Voor zo’n dure foundation of tas betaal je veel meer mee aan reclame, het ontwerp, de ontwerper, het materiaal, verpakking, onderzoek naar en testen op bepaalde stoffen, etc., dan aan het product zelf. Goedkopere merken profiteren daarvan. Zij hoeven immers niet meer die nieuwe grondstoffen te testen, bijv. Dus kunnen ze goedkopere producten maken die erg lijken op de duurdere producten. Nee. Dure producten, heerlijk. Maar als de prijs-/kwaliteit-verhouding niet meer klopt, ben je naar mijn mening wel dief van je eigen portemonnee.

  • Milou

   Ik wil alleen maar even reageren op het ‘geef het geld uit aan een leuk uitje, lekker eten of een goed doel’, dat vind ik dan stiekem een beetje hypocriet. Ten eerste, dat zijn dus blijkbaar dingen die jijzelf graag zou doen met 95 euro. Andere mensen, zoals ik, zouden dat liever in iets investeren waar je iets langer plezier van hebt. En weer andere mensen zouden dat geld weer anders gebruiken. Als je voor 95 euro lekker wilt eten, prima. Daar heb je een avond plezier van. Een goede foundation, die je huid doet stralen en ervoor zorgt dat je huid er mooi egaal uitziet en dat je je er goed en zelfverzekerd door voelt is echt onbetaalbaar. Tuurlijk is het een boel geld, maar ik wil alleen maar zeggen dat je niet moet onderschatten wat een écht goede foundation met je zelfvertrouwen kan doen, vooral als je een slechte huid hebt 😉 daar weegt dan echt geen leuk uitje, of lekker eten tegenop 🙂 en dat is mijn mening, ook al ben je student en heb je een bijbaan of een modaal inkomen. Pas op met gelijk acties of personen die je niet kent te veroordelen en dat dom te noemen 😉 ook al is het jouw mening, dat maakt het geen excuus om mensen te kwetsen. Dat vind ik namelijk zelf niet erg chique.

 7. Bianca

  Wauw, wat een prijs 😉 Maar jouw bril trok de aandacht, volgens mij is deze van Spijkers & Spijkers. Mag ik vragen welk model dit van Spijkers & Spijkers is ?

 8. leanne

  95 euro is erg duur, maar ik ga het zeker overwegen!
  Mag ik vragen welke lipstick of lipgloss je ophebt? Je lippen hebben zo’n enorme mooie kleur!!

 9. Joke

  Echt ALLE voordelen op een rijtje en maar twee nadelen! Dan zijn die twee nadelen 1. de prijs (dat kan ik prima kopen) 2. de beperkte kleurkeuze. Ze hebben dus geen donkere kleuren?? Dan houdt het op! Dan kan ik het niet kopen helaas. Waarom denken ze bij Sisley dat alle rijke mensen blank zijn? Net als La Mer, je kunt geen iets donkerder tint dan beige kopen. Zelfs niet in Amerika! Be-la-che-lijk!

 10. saarenzo

  Ik vind het effect echt heel mooi, maar €95 voor een foundation?! Eigenlijk is het schandalig dat ze dat bedrag voor een foundation durven te vragen. Maar hé, er zullen altijd mensen zijn die het geld ervoor over hebben.

 11. Kimberly

  Door jouw review van de Guerlain BB cream had ik die al gekocht (Echt wauw, dat is echt een geweldig product!) En nu ik deze zie ben ik ook heel nieuwsgierig naar deze van Sisley. Wat een prachtig effect zeg, wauw! Ik vind alleen 95 euro veel geld en hou het denk daarom bij die van Guerlain, die vind ik ook al aardig prijzig haha. Verder vind ik je review heel erg goed!

 12. Priscilla

  Wat een pracht van een foundation. Dat viel me ook erg op aan je laatste reviews waarbij je schreef dat je deze foundation gebruikte, nog mooier dan de Guerlain BB cream, wauh! Wel erg jammer dat het voor mij niet te veroorloven is. Maar ik ga denk ik een sample aanvragen, om er zoiezo een aantal x van te kunnen genieten, haha.

 13. Fiona

  Wauw wauw wat een mooie foundation! M’n mond viel even open.
  Maar de prijs is echt te duur voor mij..
  Wel echt een top review Cynthia. Mooi om te zien wat zo’n goede foundation doet.
  En ik moet me echt aansluiten ben de andere reacties, het is mooi om je zo te zien stralen de laatste tijd.

 14. rachel

  oeeeii nice tot ik de prijs las…what dafu… :/ whooow maar aan de andere kant dan heb je wel wat 😀

 15. Alice

  Zeer waardevolle review Cynthia! Als hij inderdaad zo goed is als jij beschrijft, dan heb ik die e95 wel over voor een huid die er (de komende 3 a 4 maand) zo ongelooflijk stralend uit ziet.
  Ik ben jaren fan geweest van de phyto teint eclat van sisley. Ook een GEWELDIGE foundation…

 16. tamara

  Weet niet wat er mis ging met mijn reactie maar ik zie maar de helft. Anyway, wat ik dus zei was dat ik het een fijne review vond en dat ik het ook veel geld vind maar dat ik dat er wel voor over zou hebben. Bedankt voor je blog,je maakt mij er nog elke dag blij mee! X Tamara

 17. tamara

  Hè Cynthia!

  Bedankt voor de fijne review! Ik hoor dus bij je andere grotere groep bezoekers met mijn 36 jaar

 18. Merel

  Inderdaad een prachtige foundation en Sisley is een duur merk maar so hee, dat is een fikse prijs die ze ervoor vragen!

 19. nenacecilia

  Ik heb het echt 2x gelezen, maar het klopt dan toch blijkbaar… €95? Zijn ze op hun kop gevallen daar bij Sisley? Dan nog eerder €95 voor een kwast, want daar ben je jaren iets mee. Maar een foundation is zoiets tijdelijk. Het gaan dan nog niet eens over het geld wel of niet hebben, maar gewoon over het eraan geven. Heel mooi resultaat (godzijdank!)

 20. linda

  Belachelijke prijs en vind het daarom een overbodige review..
  Totaal misplaatst voor de doelgroep. Ik ben 32 en verdien best goed, maar dan nog zouden ik en mijn vriendinnen (ongeveer zelfde doelgroep) dit nooit maar overwegen aan te schaffen.
  (mijn foundation van Clinique is niet de duurste, maar zeker niet de goedkoopste) Meiden die studeren en een bijbaan hebben of zich net bevinden op de arbeidsmarkt.. het zou gewoonweg DOM zijn om deze foundation te kopen. Natuurlijk moet er wat te fantaseren over blijven, maar ik had het chique van je gevonden als je ons had afgeraden zo’n buitenproportioneel bedrag neer te tellen voor een foundation. Sorry, ik vind dit echt een misser. De eerste keer sinds ik je blog volg (twee jaar). Verder alle lof hoor 🙂

  • Micks

   Wat een aparte reactie Linda. Ik ben zelf 25, en ondanks dat ik het ook echt belachelijk veel geld vind, ga ik de foundation waarschijnlijk wel kopen. Daar waar anderen hun geld uitgeven aan stappen en bergen met kleren, vins ik her belangrijk en voel ik me zelfverzekerder als mijn huid er goed uitziet. Ik heb van mezelf een onzuivere en niet egale huid, ik ben allang blij als er een product is wat hier iets aan kan doen. Dus maak je niet druk Linda, er zijn echt wel mensen die wel blij zijn met deze review.

  • Miss Lipgloss

   Hi Linda! Dankjewel voor je complimenten en wat fijn dat je mijn site al zo lang volgt, super. Ik snap je reactie volledig – zoals je bij de reacties kan zien is deze foundation voor veel meiden boven hun budget. Dat begrijp ik en dat is ook helemaal oké om aan te geven. Je geeft in je reactie echter een aantal dingen aan die ik graag even wil uitleggen. 1) dat mijn bezoekers alleen meiden die studeren zijn of zich net op de arbeidsmarkt begeven – dat is niet het geval. Een groot deel van mijn bezoekers bevindt zich inderdaad in deze groep (18 – 35 jaar is mijn grootste doelgroep), maar ik heb ook een grote groep bezoekers die ouder is dan dit en wat meer te besteden heeft, en het dus hartstikke leuk en interessant vindt om over wat duurdere producten te lezen. 2) dat het DOM zou zijn om deze foundation te kopen. Je zet daarmee een boel mensen meteen in een hoekje wat een tikje beledigend is, dat lijkt me niet nodig. Ieder persoon heeft een ander bestedingspatroon, er zijn ook vrouwen die €50.000 uitgeven aan een tas. Die zijn ook niet dom, die hebben hun prioriteiten op een bepaalde plek liggen (en een fijne bankrekening ;-). Als deze foundation op is, koop ik een nieuwe. Sisley is een erg populair merk en heel veel vrouwen zullen deze foundation aanschaffen.
   Daarnaast is mijn blog ook persoonlijk en deel ik heel graag de producten waar ik dol op ben (of juist niet). Dat zijn vaak budget producten, drogisterij producten, maar ook regelmatig wat meer high end items. Dat vind ik leuk om te delen, ook als iets wat meer onbereikbaar is qua prijs voor een groep mensen.
   Nogmaals bedankt voor je reactie en ik ben benieuwd wat je van mijn uitleg vindt! X Cynthia

  • suus

   Jij reageert altijd zo positief, heel knap!

 21. Marples

  Kun je vaker producten van Sisley reviewen?

 22. Birte

  Oh my god, dit ziet er écht wel topspul uit. Gaat meteen op mijn wishlist!
  Welk spf-product gebruik jij trouwens onder je foundation?

 23. Marijke

  Wat een mooi resultaat! Ik dacht, die wil ik testen, tot ik de prijs zag 😉

 24. Michelle

  wauw, inderdaad een supergoeie foundation! je huid ziet er prachtig uit door, maar zoals iedereen zegt, iets te duur 🙁

 25. Anouk

  Wauw het heeft echt een photoshop effect, prachtig hoor alleen die prijs:(

 26. Celia

  Deze foundation klinkt echt ongelooflijk goed. Jammer van de prijs!

 27. Jeanet

  Wat een prachtig resultaat! Jammer dat hij zó duur is!
  Zou hem graag een keer willen testen/proberen bij de parfumerie.. mocht een van de kleuren perfect aansluiten dan vind ik het het geld wel waard.

 28. Marloes

  Als ik je nog een tip mag geven: de Phyto Cernes Eclat concealer, ook van Sisley, voor onder de ogen. Weer zo’n super prijzig product, maar ook zo ontzettend goed. En omgerekend niet zo duur als je bedenkt dat er in de tube van 15 ml wel vijf keer een concealer van YSL (2,5 ml) past.

 29. Danielle

  Mooie foundation, maar oeff.. die prijs. Zoveel geld zou zelfs ik niet uitgeven voor make-up haha 😛

 30. Kirsty

  Wat een mooi resultaat geeft die zeg! De prijs had van mij eigenlijk wel de helft goedkoper mogen zijn, maar wie weet dat ik me bedenk, mocht de lichtste kleur licht genoeg voor mij zijn! 🙂

 31. R

  Jammer, mensen met een kleurtje tellen niet mee volgens Sisley.

 32. Anna

  Wat een prachtige foundation zeg, WAUW! Als ik ooit geld te veel heb ga ik ‘m zeker aanschaffen 😉

 33. Anoeska

  Wat een prachtige foundation zeg maar vind het echt veel te duur.

 34. Suzanne

  Mooie foundation, hij dekt heel goed. Jammer van de prijs.

 35. Marly

  Het staat je heel mooi, maar ik vind het echt veel te duur.

 36. Syl

  Wat een prachtige foundation, maar de prijs pfoe!

 37. Take-a-bow

  Wauw, echt een mooie foundation! Maar de prijs is echt veel te hoog!

 38. Minka

  I need this foundation in my life! *_*

 39. Chinouk

  Staat je prachtig! Ik ben echt een gezichtsmake-up freak, ik vind alles leuk en wil alles proberen. Zodra hij op mijn werk binnen is, neem ik zeker een proefje mee om eventjes te proberen, hij ziet er echt geweldig uit!

 40. Minke

  Het klinkt echt heel erg goed! Maar die prijs.. Auch

 41. Giti Parto

  Wat een goede foundation, heel erg mooie effect. Wel aan de prijzige kant…

 42. suus

  Mag ik trouwens vragen wat je op je lippen hebt bij die onderste foto van de 3 foto’s van geen-foundation-compleet? Is dat die van estee lauder? Hij lijkt glanzender.

 43. suus

  Het staat je werkelijk prachtig, het viel me idd op dat je huid er de laatste tijd heel mooi uit zag. Kloot het dat deze iets ‘luchtiger’ is dan de bb van guerlain? Ik vind dit een super leuke review om te lezen maar voor mij is de prijs echt te hoog. Ondanks dat hij fantastish is. Voor een goede foundation (liefst mineraal, want dan krijg ik er iig geen puisten van) ben ik bereid om max tot ongeveer 40 euro te gaan. Zelfs al zou ik het kunnen betalen, ik wil niet zoveel geld uitgeven aan een product van 30 ml. Dat is een keus. Waar anderen misschien wel veel geld uitgeven aan parfum maar niet hier aan, kan ik me wel voorstellen dat er mensen zijn die een andere keus maken. Wat ik me wel afvraag, misschien weet jij dat Cynthia, zijn de ingrediënten zo kostbaar waardoor de prijs wel hoog moet zijn of is er een andere reden voor? Ben ik wel benieuwd naar.

 44. Lisanne

  Wauw, klinkt ontzettend goed en ziet er super uit! Wel jammer van de prijs. Ik heb dit zelf niet voor een foundation over, maar begrijp het wel dat mensen het voor deze over hebben. Klinkt echt als een topproduct!

 45. Marielle

  Ben inderdaad erg benieuwd naar deze foundation maar vind het kleuraanbod wel erg summier. Zelf ben ik zojuist met de Tom Ford Traceless Perfecting Foundation begonnen … qua prijs hetzelfde als de Sisley (je moet ‘m alleen uit het buitenland laten komen)… groter kleuraanbod, ook langhoudend, supermooie natuurlijke dekking maar dan met (lichte) SPF. Mocht je de kans krijgen dan zou ik zeggen, give it a try!!

 46. mamoesjka

  Staat je geweldig! Ik ga deze foundation absoluut even bekijken in de winkel.
  Ik heb een hele lichte huid dus ik ben benieuwd….

 47. Kiss & Make-up

  Ik heb deze ook en ik vind ‘m echt waanzinnig goed! Hij behoort ook absoluut tot mijn top drie. Mooi naturel en toch goed houdend.

 48. Alette

  Ik denk dat ik me kan aansluiten bij de rest van de bezoekers; prachtig resultaat, maar dat prijskaartje… :O
  Ik vind trouwens dat er maar weinig kleuren zijn.. Zelfs alleen voor de blanke huid is zes kleuren niet heel veel

 49. Maaike

  Wauw, wat een mooie dekking heeft deze foundation! Maar wat een dure prijs ;o

 50. Soesja

  Het effect is inderdaad echt prachtig, ik ben er zeker van onder de indruk. Maar nee, ook voor mij is een foundation, hoe goed dan ook, dit geld niet waard!

 51. Eva Realitijd

  Ik schrik echt van de prijs, whoaw. Ik heb niet zo veel met foundation, maar ik vind het resultaat wel erg goed!

 52. t.

  Wauw wat een bedrag. Maar zitten er nu serieus silicone in? Dat valt me echt tegen van zo’n duur product. Maarja voor mij valt die dan zoiezo al af haha. Wel hele goede dekking. Doet me denken aan double wear maar dan luchtiger idd

 53. Celine

  Staat je heel erg mooi! Maar inderdaad, net zoals alle andere reacties hierboven is de prijs echt belachelijk. Zonde van zo’n product, ik begrijp dat ook echt niet. Maak het product een stukje goedkoper en je zult veel meer omzet hebben omdat mensen het dan wél gaan proberen. Jammer en dom van ze. Het ziet er wel prachtig uit!

  • Miss Lipgloss

   Je moet beseffen dat Sisley in een heel ander segment zit dan minder luxe merken. Sisley is super high end en maakt geen goedkope producten. Net als dat Chanel geen tassen van €500 gaat maken zodat ze er meer verkopen: Chanel tassen zullen altijd drie nullen in hun prijs hebben. Dat is niet dom, dat is juist heel slim 🙂 Voor elke prijs is een klant, dat is in elke industrie zo. Met auto’s, sieraden, en ook met cosmetica.

  • Mulaty

   Gedeeltelijk ben ik het daar mee eens. De tastbare dingen zoals een Chanel tas en zo gaan jaren mee. Maar dit breng je op en haal je er weer af en het is weg. Net al een dure scrub zo in de wasbak.

  • Miss Lipgloss

   Klopt wat je zegt, maar dat doet geen afbreuk aan de uitleg die ik net geef (segmenten).

 54. Lau

  Oh jeetje zelfs ik vind dit echt te duur haha! Maar je hebt groot gelijk hoor, het staat je erg mooi.

 55. Beautydiarynl

  Het resultaat is gewoon prachtig, geen twijfel over mogelijk. Wat een prachtige foundation.
  Maar wat een geld!! Veel te duur voor mij.

 56. Dewi

  Wat een mooie foundation! Die verpakking ook <3 🙂
  Maar €95? Wow, dat gaat wel heel erg ver!
  Welke nagellak draag je trouwens op de vijfde foto? Hij is mooi!

 57. Miranda

  Wauw wat een prachtige foundation. Maar ik viel bijna van de bank van de prijs , bijna 100 euro, nee dat gaat mij echt te ver. Maar dat neemt niet weg dat de foundation er ontzettend mooi uitziet.

 58. Jessica

  Ja, echt een schitterend effect geeft deze foundation.
  Maar voor mij ook veeel te duur!

 59. jody

  Ook al kan ik het me best veroorloven, is een foundation me dat geld echt niet waard.. belachelijk hoe ze erbij komen om 95 euro te vragen voor een simpele foundation..

 60. Kimmetje

  Oh wow, wat een geweldige foundation! Maar het is veel te duur… vind je het wel in verhouding met de prijs? Ik heb zelf van sisley de l’orchidee blush… ook veel te duur maarrr er is geen enkele blush die zo mooi en zuinig is als deze… dus misschirn is het wel het geld waard!

 61. Fenna

  Prachtig effect! 🙂 Maar veel te duur voor mij..

 62. Mulaty

  Heel erg mooi en fris.
  Sommige prijzen staan echt niet meer in verhouding in de cosmetica.
  Hoewel ik mij het kan permitteren heb ik het er niet voor over.

 63. Lenneke

  Wowwww.. Ik heb laatst een winterjas gekocht voor zoveel geld en dan moet ik al even slikken… Jammer want hij geeft wel een heel mooi effect!

 64. Lucinda

  Het is een prachtige foundation die je inderdaad super goed staat. Maar die prijs…. tjah daar begin ik simpelweg niet aan. Ik snap ook niet goed hoe zoiets in vredesnaam die waarde kan opbouwen. Zo jammer, want het is echt wel een super foundation als ik het zo zie. Snel maar weer vergeten dus. xxx Lucinda

 65. Madelaine

  Oei 95 euro voor een foundation! Maar hij ziet er wel prachtig uit, en zoals al eerder gezegd je straalt helemaal hoewel daar niet een foundation aan te pas hoeft te komen. Trouwens, mag ik vragen welke kleur je op je lippen draagt? Ze zien er zo mooi zacht roze uit :).

  • Naomi

   Dat wil ik ook wel weten!

 66. Eline

  Hij is echt super mooi!!! Alleen jammer van de prijs, maar wat een top product!

 67. Maaike

  Sisley is natuurlijk een duur merk, maar ik vind 95 euro idd ook wat te veel. Mijn Dior NudeSkin foundation was meer dan 40 euro en dat vond ik ook al verschrikkelijk veel geld. Maar het is wel de fijnste foundation in mijn stash!

 68. sara

  Wow nice! Ik ben gelukkig tevreden over mijn double wear en de prijs daarvan (+- 40 euro) vind ik opeens reuze meevallen :p

 69. Hanan

  Echt mooi bij jou,voor mij is hij echt te dekkend.ik houd ervan als je nog wat van je eigen huid erdoorheen ziet.

  En de prijs is ook zeker MINDBLOWING!

 70. Marloes

  Wat een prachtige dekking geeft de foundation. W-a-u-w! Maar jeetje de prijs is niet normaal, haha! Nee never ever dat ik dit voor een foundation uit ga geven, al is ie nog zo goed. Was ie de helft minder had ik hem gelijk gekocht!

 71. Natascha

  Ik kan alleen maar zeggen Wauw. Ik vind dit een foundation die jou in elk geval prachtig staat. Toen ik je foto’s zag wist ik zeker dat ik hem wilde uitproberen, maar toen ik de prijs las. Hoe geweldig me deze foundation ook lijkt, ik vind het wel heel erg veel geld. Voor mij persoonlijk; te veel geld 🙁

 72. Pat

  Ziet er echt onwijs mooi uit. Welk SPF produkt gebruik jij onder je foundation? Ik heb er diverse geprobeerd maar mijn foundation laat zich er vaak niet fijn over uitsmeren. In de winkel werd mij verteld dat een spf onder je foundation echt niet zou helpen, het zou er doorheen gemengd moeten worden, het liefst er nog wat overheen, het zonnefilter zou de toplaag moeten zijn….onzin of?

  • Pat

   Sorry, ik zie nu pas dat de vraag al gesteld is 😉

 73. Yvonne

  Mooi zeg! Maar ik vind 95 euro te veel voor mijn portemonnee. Ik ben zelf fan van Esteé Lauder maximum cover (oid). Piepklein beetje van nodig want die dekking is super. Die werk ik uit met de Real Technique face brush. Dan is mijn huid zeer egaal zonder pancake-effect. En een stuk goedkoper, maar ook die is al niet goedkoop. 🙂

 74. stella

  oehhhh wat staat de foundation je mooi,…Ik weet hoe blij je ervan wordt als je de ‘perfecte’ foundation vindt. Ik heb deze éindelijk bij Yves Rocher gevonden !!

 75. Beautydagboek

  Ik vind hem inderdaad geweldig! Het mooie, dekkende effect. De licht glowy finish, het stralende resultaat. Wauw! Ik zou hem direct kopen als hij de helft goedkoper zou zijn. Maar helaas pindakaas, deze foundation is niet aan mij besteed. Ik vind het teveel geld :(.

 76. Evelien

  Jammer van de prijs, maar hij is wel onwijs mooi!

 77. Ilse

  Wat een mooie faundation, ik heb hem direkt op mijn verlanglijstje gezet. Jammer dat hij zo duur is. Hij staat je gewoon geweldig trouwens.

 78. Annelien

  Wow wat een mooie, alleen jammer van de prijs 🙁

 79. Marloes

  Wat is ie mooi inderdaad! Maar omg, die prijs.. Ik gebruik altijd Rimmel foundation, en op ‘speciale’ dagen dat ik iets betere dekking wil de bb Cream van guerlain. En die vind ik al duur haha. Dat is echt mijn max om uit te geven aan make up.

 80. Fleur

  Heel mooi resultaat. Vooral omdat je sproetjes er lichtjes doorheen komen. Doet me erg denken aan een foundation van Clarins die ik een jaar of twee geleden gebruikte. Fijne review!

 81. N

  Hij staat je echt prachtig!! Ja de prijs…Moet zeggen dat als het financieel uitkomt, ik het er wel voor over heb. Ik rook bijv. niet terwijl mijn man voor zo’n 120,- per maand rookt. Maar goed, de één kan het missen en de ander kan dit niet of heeft het er niet voor over. Maar dat hij prachtig is staat als een paal boven water. Ik vind hem persoonlijk mooier staan dan de Guerlain Lingerie de Peau.

 82. Vanessa

  Ik vind het resultaat heel mooi, maar de prijs is helaas veel te duur.

 83. Kayleigh

  Jeetje wat ziet dat er goed uit bij jou, jammwr van de kleuren. Maar vooral van die belachelijk hoge prijs. Als ik echt overtuigd ben van een goed product dan vind ik het niet erg om wat meer te betalen, zo ben ik zelf ook nog van plan de Guerlain bb crème te proberen of de Armani Luminous Silk em dat zijn ook niet dr minst goedkope producten die er zijn.
  Dit slaat wel echt alles.

 84. Bayla

  Wauw dat ziet er prachtig uit! Momenteel ben ik in Frankrijk en daar heb ik de Black rose oil gekocht van Sisley en ook die is wauw waardig.

 85. Milou

  Geweldig! Maar die prijs.. Dat kan ik niet aan mezelf verantwoorden. Nee, ik heb besloten dat ik dit echt te duur vind. Jammer!

 86. Svenja

  Wauw, echt een prachtig en flawless effect. Ik begrijp goed dat je er helemaal verliefd op bent <3 Maar voor zo een prijs zou ik het niet aanschaffen!

 87. Kelly Caresse

  Wat een mooie glanzende finish heeft deze en de dekking ziet er goed uit, echter is 95 euro voor mij echt veel te duur

 88. july

  Wat een geld zeg, 95 euro is voor mij echt te gek voor een foundation (tenzij het een liter is haha).
  Hij is wel echt prachtig op je huid!

 89. Anniek

  Wauw. Wauw, wauw, wauw, ik ben het met je eens dat dit een van de mooiste foundations is die jij ooit hebt getest! Als je before en after met elkaar vergelijkt zie je zó’n enorm verschil! Hij heeft een prachtige dekking, en hij geeft je huid inderdaad ook echt zo’n celebrity uitstraling, ziet er prachtig uit!

 90. Yudeska

  Wauw! Jammer dat ze geen donkere tinten verkopen! Maar voor lichte dames is dit dan wel echt een heel erg goed product, maar dat mag ook wel voor die 95 euro!

 91. Ik

  Mooi maar ik gebruik nu de guerlain en dat vond ik al een stap gezien de prijs. 95 euro gaat me echt veel te ver

 92. brenda

  Goedemorgen! Prachtige foundation, maar mij echt iets te prijzig! Nog even een vraagje, welke losse spf gebruik je dan? Fijne dag nog!

 93. babara

  Wow! Dat verklaart dan ook meteen dat bezoekers steeds zeiden, de laatste tijd, dat je er zo stralend uit zag! Je hebt gewoon de perfecte foundation gedragen! Mooi hoor maar die prijs, au

  • Miss Lipgloss

   Dat ligt niet alleen aan de foundation hoor 😉

  • Shaunie

   Zie ik daar een subtiele hint?

  • Samantha

   Dit was ook meteen mijn gedachte!

  • Miss Lipgloss

   Nee hoor, ik zou niet weten waarnaar (nee, ik ben niet zwanger) 🙂 Ik bedoel gewoon dat je niet alleen van een foundation gaat stralen, dat moet ook wel van binnenuit komen.

  • Denies

   Ik denk dat jij een hele toffe mama zou zijn (Mocht je ooit kinderen willen)

  • Miss Lipgloss

   Ahhh haha dat betwijfel ik wel een beetje ;D

  • barbara

   O, nee zeker niet alleen aan de foundation! Ik zie in alle posts dat je gewoon lekker in je vel zit! De foundation maakt dat je extra straalt! x

 94. Sophie

  Wat een prachtige foundation! Ja, deze zou ok ook wel willen gebruiken. Maar man, die prijs! Wat een geld, haha! Als er nou 50 ml in zou ziften… Ik vind het echt te veel geld :’)

 95. Martina

  Alles aan deze foundation staat mij aan, behalve de belachelijk hoge prijs 😉 ik doe niet snel moeilijk over de prijs als ik een product echt heel erg graag wil hebben maar dit heb ik er helaas niet voor over. Hij staat je overigens echt geweldig mooi

  • Maria

   Helemaal mee eens!

  • Stef

   Mee eens

  • Gaby

   Vind ik ook!