Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sinterklaascadeautjes!

December vind ik – samen met de zomermaanden – de leukste tijd van het jaar. Buiten koud, binnen lekker warm en veel gezelligheid. Sinterklaas vieren vind ik dan ook heerlijk om te doen! Ik vier het altijd met de familie van mijn moeders kant en dan trekken we lootjes. Voor mijn neefje van 3,5 is het natuurlijk allemaal megaspannend.

Ik vind het wel leuk om even kort te laten zien wat ik gekregen heb van de goede Sint 😉 Geen beautyspullen, die heb ik bewust niet gevraagd. Waarom? Omdat ik wel een keertje iets anders wilde krijgen dan make-upjes, haha.

Ik kreeg een melkopschuimer! Dat klinkt heel stom, maar ik wilde hem heel graag. Met een melkopschuimer kan je – inderdaad – melk opschuimen en verwarmen, voor capuccino bijvoorbeeld. Je kan ook een café latte en een latte macchiato maken met de melk. Het grappige is dat er allemaal van die mooie apparaten worden verkocht – die onwijs duur zijn – en dat mensen ze kopen omdat je die lekkere soorten koffies er mee kan maken. Maar daar heb je helemaal niet zo’n apparaat voor nodig! Melk opschuimen kan je trouwens ook in een pannetje doen met een garde, dus in principe heb je er daar niet eens een apparaat voor nodig. Wel moet je espresso kunnen maken voor deze typen koffies, alleen dat kan ik thuis niet. Volgens mij kan het ook wel met sterk gezette koffie…
Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt en ik vind de cappuccino die ik er mee maak lekkerder dan die ik in restaurants en koffiebarretjes krijg. Het schuim wordt heel stevig en dat is zo lekker!

Ook kreeg ik een mooi satijnen slaapmaskertje van Sinterklaas. Deze stond ook op mijn lijstje! Lekker verwend dus, wat hebben jullie vorige week gekregen?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.