Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
20 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bubbly
  • budget
  • nagellak
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Sinful Colors Bubbly Nagellak

Van een vriendin kreeg ik laatst deze nagellak van Sinful Colors cadeau. Ik had wel eens van het merk gehoord, maar nog nooit iets getest. Nu heb ik dus deze nagellak waar ik super blij mee ben! Eerst wil ik even zeggen dat Sinful Colors cheap, cheap, cheap is! Bij Cherry Culture kost een Sinful Colors lakje maar $2! Echt supergoedkoop, en er zijn ongelooflijk veel kleuren.

Op een foto zonder flits lijkt de lak een beetje creamy beige/wit. Maar met flits, zoals op de bovenste foto, zie je dat de lak superveel kleine glittertjes bevat:

Ik vind het supermooi. De lak lakt erg makkelijk, in twee laagjes was de kleur dekkend. Op mijn kunstnagels houdt de lak het zeker vijf dagen uit, wat ik hartstikke goed vindt. En dat voor $2, dat geloof je toch bijna niet?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.