Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • haul
  • shoplog
Een MissLipgloss artikel

Shoplog Vakbeurs Uiterlijke Verzorging

Afgelopen zaterdag vond de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging plaats in de Evenementenhallen in Hardenberg. Ik kreeg van Martin van Ego-Cosmetics een uitnodiging en het leek me erg leuk om even een kijkje te nemen. Een kort filmpje volgt nog, Martin heeft namelijk voor m’n moeder een op maat gemaakte lipgloss gefabriceerd en die staat haar heel erg goed! Maar eerst een shoplog!

Want ik heb natuurlijk wat dingetjes gekocht. Er was heel veel te zien en te kopen op gebied van nagels. Natuurlijk vooral voor nagelstylisten en dat soort beroepen, maar ik heb voor mezelf wat dingetjes meegenomen. Zo liep ik tegen China Glaze lakjes van de nieuwste collecties aan, voor €4,95 per stuk! Zo goedkoop vind ik ze op eBay nog niet eens.

Drie Florence Nails nagellakjes, kende het merk niet maar vond de kleuren wel mooi. Links is een nagellakverdunner die z’n werk niet goed doet. Waren €2,50 per stuk

China Glaze Joy, Let’s Groove en Stella (de laatste twee lijken erg op elkaar maar zijn wel verschillend)

China Glaze Cords & Adore. Allemaal €4,50 per stuk.

Visitekaartjes- en pasjeshouder, €17,50. Zocht al tijden zoiets en liep er nu ineens tegenaan!

Grootte (zie je de uitgegroeide nepnagels? Ga ze vrijdag bij laten vullen, wordt echt tijd!)

Pasjes en visitekaartjes erin, erg handig.

Alles wat ik heb gekocht:

Links een handdesinfectiemiddel, gebruik dat altijd en mijne is bijna op. Was €1. Daarnaast de lakjes, acetonvrije nagellakremover (€1), stokjes om nagelriemen mee terug te duwen e.d. (€0,80), een nagelbuffer (€1) en daaronder de Florence nagellakjes.

Van de nagellakjes komen reviews en natuurlijk artikelen met foto’s!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.