Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 oktober 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • blush
 • lipglos
 • lipgloss
 • make up palet
Een MissLipgloss artikel

Sephora Makeup Palette swatches + review

Iedereen is gek op de grote oogschaduwpaletten die je online kan kopen. Maar steeds meer merken die gewoon in de winkel te koop zijn hebben nu ook grote paletten! Bijvoorbeeld Sephora.  Dit merk heeft meerdere maten make-up paletten, en ik heb voor jou de Medium Make Up Palette getest, die €24,95 kost. Mooie prijs, voor 12 lipglosses, 33 oogschaduws, 3 eyeliners en 6 blushes.

 

Het paletje komt in een schattig doosje dat meteen een tasje is! Hét herkenbare Sephora tasje.

Met hengsels!

En dit is het palet. Schattig, handig en strak.

De oogschaduws en eyeliners! Ziet er goed uit.

Links lipgloss, rechts blush (en bronzer).

Alle oogschaduws. Alle finishes zitten erin. Mat, shimmer, satin, glitter… En heel veel kleuren. Hier kan je heel wat looks mee maken!

Swatches:

Goed, toch? Goede pigmentatie, veel soorten kleuren en finishes, en die eyeliners zien er ook erg goed uit. Wauw! Als ik dit zie krijg ik echt zin om er mee aan de slag te gaan.

De lipglosses verschillen erg in soort. De ene is heel transparant en met veel glittertjes, de ander is super gepigmenteerd. Ook varieren ze in hardheid, de ene gloss smeert heel makkelijk en de ander is wat harder. Ik ben wel verrast hierdoor, vooral die twee roze in de bovenste rij, die zijn zo fel van kleur en zo mooi! Ze zijn wel wat plakkerig trouwens, maar dat vind ik niet zo erg, daardoor blijven ze ook goed lang zitten.

Deze vind ik erg mooi! Vooral de derde van rechts, die perziktint. De pans zijn alleen wat klein, dus wel lastig om hier met een blush kwast in te komen zonder dat je meteen een andere kleur meepakt.

Ik ben blij verrast door dit Make Up Palette van Sephora! Ik had eerlijk gezegd niet helemaal verwacht dat de producten hierin van zulke goede kwaliteit zouden zijn. De prijs/kwaliteitverhouding vind ik erg goed, je krijgt écht wat voor €24,95. Wel vind ik het palet niet heel handzaam, hij is vrij lomp, maar dat is ook weer niet zo gek als je kijkt hoeveel producten er in zitten. Er zitten geen kwastjes of sponsjes bij, maar dat mis ik niet, die gebruik ik toch niet.

Ik vind dit palet zeker een aanrader, misschien leuk voor kerst of sinterklaas? Of gewoon als cadeautje voor jezelf.

Pluspunten
 • Mooie, strakke verpakking
 • Prijs (€24,95 voor 12 lipglosses, 33 oogschaduws, 3 eyeliners en 6 blushes)
 • Goede pigmentatie
 • Veel variatie in kleuren en finishes
 • Verkrijgbaarheid (bij alle Sephora’s)
 • Producten zijn makkelijk aan te brengen en blijven (eventueel met een basis) lang zitten

Minpunten

 • Verpakking is niet zo handzaam

Iets voor jou als… je op zoek bent naar palet met heel veel producten (blush, lipgloss, eyeliner en oogschaduw) in heel veel kleuren.

Skippen als… je al deze kleuren of producten niet gebruikt, of als je het fijn vindt om je palet overal mee naar toe te nemen: hij is niet zo handzaam.

Zou ik dit opnieuw kopen? nee, want ik heb al heel veel van dit soort oogschaduwpaletten.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.