Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 augustus 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • diamond strength
 • nagellak
 • Review
 • Sally Hansen
Een MissLipgloss artikel

Sally Hansen Diamond Strength

Sally Hansen Diamond Strength nagellak bestaat al een poosje, maar heeft sinds afgelopen maand een nieuwe verpakking én 24 nieuwe kleuren. Ik ga je er vandaag zes laten zien, en ik vertel je natuurlijk mijn mening over deze lakken.

 

Het ‘bijzondere’ aan de Diamond Strength lakken is dat ze een eind maken aan splijtende, brekende en scheurende nagels. Tenminste, dat belooft Sally Hansen. In de productomschrijving staat dat de ‘coating’ daarvoor zorgt, dus ik denk dat de lak niet echt verzorgende bestanddelen bevat, maar dat de laag lak er voor zorgt dat je nagels niet breken. Als ik het goed begrijp, in ieder geval!

In totaal zijn er 24 kleuren, van licht nude en parelmoer tot superfel rood en paars. Ik kan je er vandaag zes laten zien!

De verpakking is niet mijn smaak. Het flesje heeft een soort diamantvorm en er zit een klein strass steentje op. Het idee is wel leuk, maar ik vind het wat goedkoop ogen. Ik houd meer van simpel en strak. Maar hey, dat is gewoon een kwestie van smaak en het zegt niks over de kwaliteit van de nagellak.

Platinum, Bride to Be, Sweetie Pie

Something New, Diamonds and Rubies, Black Diamonds

De namen hebben allemaal iets met diamanten of trouwen te maken, geinig!

Something New is een koraal-oranje kleur zonder shimmer of glitter en dekt prima in twee laagjes.

Mijn favoriet: Sweetie Pie! Een mooie lichtroze kleur die in twee lagen helemaal dekkend is. Echt een mooie, verzorgde kleur.

Platinum is niet zo mijn ding, het is een transparante lak met parelmoer. Hier draag ik twee laagjes.

Bride To Be is een zilverkleur die dekt in twee lagen.

Black Diamonds is pikzwart met zilveren glittertjes erin. Rock chick!

Diamonds and Rubies is superfel rood en dekt ook prima in twee lagen.

Alle lakken glanzen mooi en dekken eigenlijk perfect in twee laagjes, zoals het zou moeten! Ze lakken goed, zijn prima van substantie (niet te dun en niet te dik) en drogen ook vrij snel. Sneller dan andere soorten nagellak die ik heb geprobeerd! Ze kosten €9,95 voor een flink flesje.

Maar of ze nu mijn nagels sterker maken? Volgens mij niet. Tenminste, ik merk het niet. Natuurlijk werkt het wel als een soort ‘schild’, nagellak is een soort beschermer voor je nagels, maar dat is met alle soorten nagellak zo, niet alleen met deze Diamond Strength van Sally Hansen. De kleurkeuze vind ik een tikje oubollig met veel parelmoer glansjes en glittertjes, maar er zitten ook zeker mooie kleuren bij.

Ik ben dus op zich wel positief over deze nagellak, maar zou zelf toch eerder voor een lakje van bijvoorbeeld Essie gaan, of Bourjois.

Pluspunten

 • 24 kleuren
 • Fijn kwastje
 • Lak lakt prettig
 • Droogt snel
 • Kleuren dekken in twee lagen
 • Blijft prima zitten

Minpunten

 • Het flesje vind ik zelf niet mooi (maar dat is persoonlijk)
 • De kleurkeuze vind ik niet zo bijzonder (een beetje oubollig)
 • €9,95 is niet goedkoop voor een flesje nagellak

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een simpele kleur en soort nagellak en als je daar €9,95 voor wilt betalen.

Skippen als… je daar geen €9,95 voor over hebt.

Zou ik dit opnieuw kopen/gebruiken? Hmm nee, ik zou eerder voor een merk als Bourjois gaan (als ik moet kiezen uit drogisterij merken).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.