Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • cadeau
  • d
  • do
  • douchegel
Een MissLipgloss artikel

Sabon Serious Request KaDo kerstpakketten

Nog op zoek naar een tof cadeau voor kerst? Zoek niet verder 🙂 Bij Sabon zijn nu geweldig leuke kerstpakketten te koop, waarvan €5 per doos naar Serious Request gaat. Zangeres Do heeft deze actie opgezet en ik ga je vandaag deze prachtige pakketten laten zien.

 

In totaal zijn er twintig pakketten die allemaal rond de €50 kosten, ze zijn dan ook goed gevuld! Je hebt pakketten voor onder de douche, voor in bad, voor in huis en voor de man. Van Sabon kreeg ik een aantal pakketten kado (bedankt, Sabon!) om aan jou te laten zien en kennis te laten maken met deze mooie cadeaus waarmee je ook nog eens Serious Request steunt.

Do is deze week heel hard bezig om zoveel mogelijk geld voor het goede doel binnen te halen. Haar doel is minimaal 30.000 pakketten verkopen, op die manier wordt er €150.000 geschonken. EN: als ze dat haalt, drukt Sabon er nog €100.000 bij op! Zo doneert Do samen met Sabon een kwart miljoen aan Serious Request. Dat is nog eens een hoop geld waar ontzettend goede dingen van gedaan kunnen worden.

Vandaag laat ik je het Home Bordeaux pakket zien en de Shower Vanilla Coco. Morgen is het mannen (Gentle Man) pakket aan de beurt samen met het Body PLV pakket. Het is gewoon teveel om in een review te laten zien! En het is allemaal zo heerlijk.

Dit zijn alle vier de pakketten. Linksboven Body PLV (€54,95), rechtsboven Home Bordeaux (€49,95), linksonder Gentleman (€49,95) en rechtsonder Shower Vanilla Coco (€64,95). Alle pakketten zijn voordeliger dan wanneer je de producten los bij elkaar zou kopen, dus je krijgt ook nog een korting. Ook zit in elk pakket de CD van Do (Bubbles & Bells).

Links het Home Bordeaux pakket en rechts Shower Vanilla Coco. De pakketten zien er prachtig uit, zijn met zorg ingepakt en zijn al een cadeautje. Je hoeft dus niks meer zelf in te pakken, je kan dit gewoon zo geven.

Eerst de Shower Vanilla Coco. Hierin zitten vier heerlijke producten…

Namelijk een Body Gel Polisher (een soort scrubbende douchegel), een enorme pot Body Scrub en een Body Lotion. Ook zit er een schattig schepje bij voor de Body Scrub.

Kaartje van Sabon. De andere kant is in het Nederlands, dat ontdekte ik later pas 😉

De producten!

Eerst de bodylotion. Die zit in een luxe zware glazen fles, staat prachtig in de badkamer! Eerst dacht ik ‘Wat onhandig, hoe moet je de bodylotion hier nu uitkrijgen’, maar er zit een pompje in de doos die je er op/in kan draaien. Handig en hygiënisch!

Ik zie niks geks aan de ingrediëntenlijst, geen minerale olie, ziet er goed uit! Maaar… Wel Sodium Lauryl Sulfate? In een bodymilk? Meh 🙁 Ik voel het verder niet, gelukkig, hij maakt mijn juist heel erg zacht, soepel en gevoed. Ruikt ook heel lekker, subtiel naar vanille met lavendel. Ik heb eigenlijk een hekel aan lavendel (ik moet er van niezen ook) maar deze lavendel vind ik wél lekker. Het is heel subtiel en de vanille overheerst.

Dan de Body Gel Polisher. Hier zit nu een dopje op maar ook hier zit een pompje bij die je er zelf op/in kan draaien wat het heel makkelijk in gebruik maakt. Het zit in een grote fles, van glas. Dat heeft toch wel wat, lekker luxe. Wel zwaar, en zeker niet laten vallen op je badkamervloer.

Sodium Laureth Sulfate, jammer again! Ook veel parfum, als je een heel gevoelige of droge huid hebt is dit misschien niet heel ideaal voor je. Ik vind hem wel echt goddelijk ruiken naar vanille. Eigenlijk is dit gewoon een douchegel met scrubdeeltjes erin, ik vind hem wel fijn in gebruik maar moet er na zeker de bodylotion gebruiken anders is m’n huid wat droog.

Als laatste mijn favoriete product uit deze set. Hier ben ik echt dól op. Toen ik wat jonger was, een jaar of dertien, veertien, ging ik vaak bij Sabon langs om hier in de winkel even aan te snuffelen en het uit te proberen. Toch kocht ik het nooit omdat ik het toen zo duur vond (ca. €20 voor een meisje van die leeftijd is onbetaalbaar, tenminste, dat was het voor mij toen wel), en toen vergat ik het, maar nu heb ik het! Het is zooooooooo lekker. Dit komt in een enorme zware glazen pot met een schroefdeksel. Hier zit een schepje bij, handig!

Het is op basis van zout. Verder zit er castor olie in. Isopropyl Myristate heb ik even gegoogled omdat het vrij bovenaan staat, maar ik weet verder niet goed of dat nu een ‘slecht’ ingrediënt is.

Oehhhhhh. Dit moet je even roeren voordat je het gaat gebruiken zodat de olie en vocht mengt met het zout.

Ik vind dit echt héél lekker spul. Het scrubt heel erg goed en laat een heel subtiel olie laagje achter. Niet op de manier dat je huid glibberig van de olie is, maar dat het zacht en gevoed achterblijft. Héél lekker. Het ruikt ook lekker naar vanille, de geur doet me een beetje denken aan Pink Sugar.

Ik vind het een heerlijk pakket, maar je moet wel een beetje uitkijken als je een héél gevoelige huid hebt. Ik vind alle producten heerlijk in gebruik, en de Body Scrub is mijn grote nummer één. Alle verpakkingen zijn lekker groot dus hier ga je láng mee doen.

Dit is het Home Bordeaux pakket (€49,95). Ik ben gek op allerlei geurtjes en kaarsjes voor in huis en laat dat nu hierin zitten!

De inhoud van de doos. Zie je rechts dat zakje? Daarin zitten zeepsnippers die naar citroen ruiken. Je kan dit ‘zo’ onder de douche gebruiken (in het zakje), maar je kan ook elke keer een snippertje of twee pakken en die in een puff doen. Of het zakje in je kledingkast leggen. Of op je bureau zodat het daar lekker ruikt. Heel leuk! Je kan in de Sabon winkel dat ook zelf scheppen trouwens, in zakjes, heel leuk.

Dit zeepje ruikt heerlijk friszoet en is heel zacht voor je huid. Ik denk dat hier geen SLS of SLES in zit, maar ik weet het niet zeker want er staan geen ingrediënten bij. Dit komt met een handig zeepbakje, ideaal dus voor bij je wastafel of op het aanrecht.

Oehhh, hier houd ik van. Kaarsjes! Je krijgt een glaasje en een zakje met die korreltjes en een lont, dat doe je dan in het glaasje. Leuk! Het ruikt volgens mij heel subtiel naar vanille maar dat weet ik niet zeker. Als ik m’n neus bij het brandende kaarsje houd (niet te dichtbij!) ruik ik wel iets lekkers in ieder geval. Cosy!


Als laatste de Aroma, dat is een flesje met geur en stokjes voor in huis. Ik heb altijd zoiets in mijn huis staan en vind het heel erg fijn! Het laat je huis (of kamer) lekker ruiken zonder dat je een kaarsje hoeft te branden of wierook aan hoeft te steken. Als je dit neerzet ruikt het gewoon altijd lekker. Je doet er ook heel lang mee, ik heb zelf anderhalf jaar geleden een soortgelijk flesje neergezet en die is nu nét op. Deze (Bordeaux) ruikt warm, licht zoetig en vooral ‘gezellig’ (kan een geur gezellig zijn?).

Als ik zou moeten kiezen zou ik denk ik het liefst… Ohh… ik kan niet kiezen denk ik. Het zijn ook twee heel verschillende pakketten: één voor in huis en één voor onder de douche (al is dat natuurlijk ook in huis, haha!). Nee, goed, ik zou denk ik voor de Home Bordeaux gaan. Ik ben obsessed door kaarsjes en geurtjes in huis. Perfect dus.

Je kan de sets kopen in elke Sabon winkel, maar ook online in hun shop. Je krijgt bij elk pakket een CD van Do (Bubbles & Bells). Jullie vroegen nog om wat duurdere cadeaus bij de cadeautips die ik gaf, nou, volgens mij is dit het perfecte duurdere kerstcadeau! Morgen review ik de andere twee pakketten die ik heb!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.