Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Rowenta winactie #2

Rowenta was superenthousiast over jullie superleuker filmpjes voor de Rowenta winactie. En daarom mogen ik en Mascha nu nog een supermooi product van Rowenta verloten: 6 keer de Brush Activ, ter waarde van €59,95!

De Brush Activ is een roterende borstel die tegelijkertijd het haar droogt en styled. Bij de borstel zit een kleine en grote borstel, zodat je precies het gewenste effect kan krijgen. De borstel kan twee kanten opdraaien, heeft twee luchtsnelheden/temperaturen, heeft een speciaal anti-klit systeem, een 50m borstel en een 30mm borstel. En hé, check even die kleur!

Je kan de Brush Activ in actie zien op de Fabulous You site van Rowenta. Rosalie gebruikt de BA in haar video!

Wat je moet doen om de Brush Activ te winnen? Jullie gaan weer filmpjes maken! Maak dit keer een filmpje dat draait om een creatief kapsel. Maak die bij jezelf, een vriendin, je moeder: whatever. Leg in het filmpje uit hoe je het doet, je maakt dus een how-to. Wees creatief! Zorg dat je oog voor detail hebt. En je snapt natuurlijk wel dat je kapsel er niet perfect of draagbaar uit hoeft te zien. Ga lekker los! Met simpele krullen kom je er niet 🙂 En oh ja, het gaat er om dat je kapsel heel creatief is. Het is leuk als je filmpje ook mooi in elkaar gezet is (het oog wil ook wat 🙂 ) maar in eerste instantie gaat het om je haar!


Je kan de link naar het YouTube filmpje dat jij hebt geüpload hier bij de reactie zetten. Zet je filmpje bij mij EN bij Mascha neer!. Je kan meedoen tot en met zaterdag 20 december. Succes!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.