Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • rotterdam
  • shoppen
Een MissLipgloss artikel

Rotterdam shoplog

Afgelopen weekend was ik samen met mijn vriend in Rotterdam. We kwamen er niet om te shoppen, maar toch heb ik een paar keer met mijn pinpas gewapperd. Benieuwd wat ik gekocht heb?

Dit hert zag ik bij een gadget/interieurwinkel in de Witte de Withstraat (ik ben totaal vergeten hoe het heet) en ik was er meteen verliefd op. Zo fout dat ‘ie mooi is. En ik houd gewoon van dingen waar kaarsjes in kunnen. Rudolf, welkom in ons huis.

Hij kostte €14,95.

Ik ben groot fan van Grey’s Anatomy en jaren geleden keek ik het altijd. Ik heb seizoen een tot en met vier, en ben ergens in seizoen vijf afgehaakt. Ik volgde het niet meer goed. In Rotterdam kocht ik seizoen vijf, zes en zeven erbij. Ik ga nu toch eens opnieuw beginnen en alles weer eens kijken zodat ik er weer in zit. I love Grey’s. Elk seizoen kostte €20.

Jippie, mooi naast elkaar in mijn DVD-la.

Nieuwe Vans gekocht in de Vans winkel! Ik draag mijn zwarte Vans vaak en graag en ze waren toch wel erg versleten. Ik had ze dan ook alweer een jaar! Tijd voor nieuwe. Ze kostten €65. Mijn derde paar zwarte Vans! Deze draag ik altijd tot ze helemaal kapot zijn, haha.

Voor mijn kleine nichtje Bente kocht ik mini Vans. Ik zag ze staan in de winkel en was meteen verliefd. Maat 19… Zo schattig. Nu hopen dat haar mama dit niet leest op mijn blog, want het is een cadeautje.

Twee magazines. De Liefde en de ELLE Beauty Issue. Enigszins teleurgesteld over de ELLE. Ik koop een Beauty Issue omdat ik Beauty wil lezen, is 50% (of meer) alsnog fashion… Hmm.

Ik was al tijden benieuwd naar deze film met Jelka en Carice van Houten. In onze hotelkamer hadden we een tv met dvd-speler dus ik kocht deze voor €15 bij de MediaMarkt. Ik vond het echt een te gekke film, dus ik ben blij dat ik hem op DVD heb, die kan bij mijn collectie.

In mijn Sneak Peek vertelde ik over de discount beautywinkel in de Hoogstraat, ParfumStar. Voor €60 kocht ik bovenstaande dingetjes.

Een ronduit prachtige highlight powder in Crew uit de Hey, Sailor! collectie.

Zoooooo mooi! Onwijs blij mee!

Diorshow Maximizer, een primer/serum voor je wimpers.

Een paletje uit de Ice Parade collectie van vorig jaar. Ik heb hier al een andere van…

…en deze met blauwe en paarse tinten vind ik ook prachtig!

Love it!

Ik heb een fetisj voor mini verpakkingen, en nam deze basis en twee foundations mee van Givenchy. Volgens mij was het twee voor €5. Het zijn eigenlijk testers die normaal in de winkels staan om uit te proberen. Ideaal voor in mijn toilettas. Superfijn spul ook, enorm blij mee!

Dat was het! Ik ben met alle dingen mega blij, vooral met mijn Grey’s Anatomy box en de make-up. En met mijn Vans en Rudolf. Ah well, met alles dus!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.