Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 maart 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • kapper
  • kapsel
  • kort haar
Een MissLipgloss artikel

Rood haar: I did it


Zo. Na zwart haar te hebben gehad en na brunette en blondine te zijn geweest bleef er dus nog één kleur over die ik moest proberen. Rood. Ik ben een redhead sinds een uur en oh, wat is het anders! En ik ben er zo blij mee! En die haren hier boven op de foto? Jep, die zijn van mij! Lees verder voor meer foto’s.

Eerst: het is verrekte moeilijk om de kleur perfect op de foto te krijgen. Dat is me dan ook niet gelukt. Met flits is het wat donkerder dan in het echt, maar zonder flits is het feller dan in het echt. Het is in ieder geval een oranje-koperachtige tint. Het loopt gauw terug, dus de felheid gaat er vanzelf af, maar eigenlijk vind ik het wel heel gaaf. Het is zo anders dan wat ik had, dat bruine was best wel saai eigenlijk, en dit is zo opvallend!

Met flits

In kunstlicht

In kunstlicht

In kunstlicht

In fel daglicht.

Ik vond het best wel eng bij de kapper, het was lang geleden dat ik zo’n drastische verandering onderging qua haar! De laatste keer was toen ik van bruin naar blond ging, en ik vond dit stiekem nog wel wat enger! Eerst ontkleurde mijn kapster mijn haar lichtjes en daarna ging de kleur erin. Bij de aanzet is het wat donkerder dan in de punten, zo zou het er wat natuurlijker en mooier uitzien. Nu: goed verzorgen, want rood is een kleur die er vrij snel uit gaat. Ik heb al een colorconditioner gekocht bij mijn kapper, om de kleur af en toe na het wassen wat op te frissen. Gelukkig was ik mijn haar niet vaak, dus dat scheelt al!

Nou, nu heb ik even wat tijd nodig om te wennen aan mijn nieuwe haarkleur! Poeh! 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.