Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 maart 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • kapsel
  • redhead
  • rood haar
Een MissLipgloss artikel

Rood haar, en nu echt

Ik heb er al twee keer een update over geplaatst. En twee keer stelde ik het maar uit. Maar nu ga ik het echt doen, morgen om 11.00u heb ik een afspraak bij mijn kapper, en worden mijn haren rood! Jaaaaa!

Maandenlang heb ik getwijfeld, en eerst wilde ik het nog een keer mooi donkerbruin verven, en het dan later ‘wel een keer’ rood doen. Maar rood vervaagd erg snel in de zon, dus eigenlijk is het praktischer om het nu rood te doen en dan kan ik het later altijd nog weer bruin doen als het niet mooi staat of als ik het lastig te onderhouden vind. Ik zit er al zo lang over na te denken en elke keer als ik meisjes met mooi rood haar zie, denk ik ‘Jaaaa! Ik wil dat!’. Dat had ik ook jarenlang met het blonde haar, en toen ik het eenmaal had, was ik er zo blij mee! Dus, morgen is het zover, en ik vind het best wel spannend!

Ik wil het trouwens een beetje oranje-rood, zoals op deze foto’s:

Ik weet nog niet helemaal precies welke kleur het bij mij gaat worden, maar dat zal iets tussen al deze kleuren in zijn 🙂 Ik wil geen knaloranje haar, dat vind ik niet mooi, maar een kruising tussen de kleur van Ashlee Simpson en de bovenste foto (van het meisje met het geblurde gezicht) vind ik wel erg gaaf… Ik zal morgen Twitteren als ik bij de kapper ben (als ik bereik heb!) dus dan kan je meekijken hoe het wordt… Ik vind het spannend!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.