Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eyeliner
  • fotd
  • winged liner
Een MissLipgloss artikel

Rode lippen face of the day

De laatste weken ben ik een beetje hooked on de wat meer opvallende eyeliners. Voor deze look maakte ik een winged eyeliner. Het blijft altijd lastig, maar oefening baart kunst. lekker cliché, maar het is echt zo! Afgelopen week maakte ik bijna elke dag een winged liner, en het lukte steeds beter. De oogschaduw heb ik heel simpel gehouden , met matte kleuren uit het 88 warm palette.


En erg leuk: gecombineerd met rode lipstick! Dit is Jaipur van Rituals. Mijn foundation zit er trouwens op de foto niet helemaal vlekkeloos meer op, ik had er al een hele dag opzitten toen ik de foto maakte. Ik draag trouwens op mijn wangen MAC Gentle Mineralize blush.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.