Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fotd
  • lipstick
  • Review
  • Rituals
Een MissLipgloss artikel

Rituals Ruby Lips in Jaipur review

Lipsticks, ik houd van ze. Van nude tot knalrood, en vandaag testte ik er één die in de laatste categorie valt. Knalrood, vlammend rood, supersexy flamin’ red! Ik probeerde Jaipur van de Rituals Ruby Lips lipsticks. Deze is verkrijgbaar in tien kleuren, van heel mooi naturel roze tot – inderdaad – deze Jaipur. Het is niet zomaar een lipstick, Ruby Lips zijn lipsticks die je lippen verzorgen, een prachtige kleur geven en beschermen met zonnefactor SPF 15. In het product zit ook robijn, dit stimuleert de doorbloeding van de huid. Maar dat is niet het enige, er is ook gebruik gemaakt van natuurlijke mineralen. Er zitten geen parfums of conserveringsmiddelen in de lipstick. Lekker natuurlijk.

Er zit vier gram in de verpakking, dat is één gram meer dan MAC lipsticks. Ik vond het zelf lijken alsof er heel weinig inzat, maar toch is het nog vrij veel. Voor de lipstick betaal je €13,50.

De kleur is echt flamin’ hot red. Dat had ik ook wel een erg goede naam gevonden voor deze knalrode lipstick. De kleur zit tussen de twee swatches in. De bovenste is gemaakt in daglicht, de onderste met flits.

De lipstick brengt heel fijn aan, het is een romige formule die in één keer dekt. De Ruby Lips glijdt echt over je lippen! Door de scherpe punt aan de stick kan je heel precies de omtrek van je lippen volgen. Het product voelt aan als een lippenbalsem en na een paar minuten voel je hem niet eens meer zitten.

Wanneer ik wat drink, laat de lipstick wel een heel klein beetje kleur af op het glas, maar geen complete lip-afdruk. De eettest doorstond ‘ie glansrijk: ik at een bord pasta en daarna zat de kleur er nog perfect op! Na een paar uur (inclusief eten en drinken) is het wel noodzakelijk om de lipstick nog een keer aan te brengen omdat de kleur dan wel iets zwakker wordt. Een groot voordeel vind ik dat dit product je lippen niet uitdroogt, een probleem wat ik wel vaak heb bij MAC lipsticks die eenzelfde werking hebben (romig en dekkend). M’n lippen blijven de hele dag gehydrateerd aanvoelen en ik krijg geen velletjes, alsof ik een lippenbalsem op heb.

De Ruby Lips lipstick van Rituals in Jaipur krijgt van mij dus een hele dikke vette voldoende! Samen met de verpakking – mooi chic en Chanel-achtig – een top product voor een erg fijne prijs. Deze lipstick smaakt echt naar méér, ik ben erg benieuwd naar de andere kleuren.

Rituals is te koop in alle Rituals filialen en online.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.