Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 juni 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • over the limit
  • Review
  • rimmel
  • sharp turn
Een MissLipgloss artikel

Rimmel Traffic Stopping Eyeshadow

Ik vind het leuk als drogisterijmerken met nieuwe soorten oogschaduwpaletjes komen! Ik ben dol op oogschaduw! Rimmel heeft nu de Traffic Stopping Eyeshadow, doosjes met drie kleuren, geïnspireerd op stoplichten.

Ik heb zelf twee kleuren van die vier. Links zie je Over The Limit, recht Sharp Turn. Er is ook een paletje met groene tinten (‘Speeding’) en een paars paletje (‘No Parking’). De namen vind ik leuk, ze hebben allemaal iets te maken met het verkeer, en dat past dan weer super bij Rimmel London. Rimmel haalt altijd inspiratie uit ‘de stad’ (Londen) voor hun make-up, en dat is nu dus ook zo. Leuk!

De oogschaduws zitten in rechthoekige doosjes van stevig plastic.

Informatie en instructies op de achterkant, waar je natuurlijk niet per se iets mee hoeft te doen. Het kan wel, want de instructies voor het aanbrengen zijn op zich prima! Al zou ik de donkere kleur ook nog in mijn arcadeboog aanbrengen, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De paletjes kosten trouwens €8,65 per stuk, dat komt op drie euro per oogschaduw. Niet duur, als het goede kwaliteit is!

Bovenaan Sharp Turn, onderaan Over The Limit. Vooral de onderste spreekt me aan! Bij de paletjes krijg je een sponsapplicator, maar ik gebruik die nooit. Je kan het wel gebruiken, maar het effect is minder mooi dan wanneer je gewoon goede kwasten gebruikt.

Over The Limit

Mooi! Geweldige kleurencombinatie, mooi warm, hier kan je echt een mooie ooglook mee maken. Je kan ook alleen de highlighter en die gouden tint gebruiken voor een warme zomerse look.

Sharp Turn vind ik wel een stukje minder dan Over The Limit. Er komt maar weinig kleur van de oogschaduws af, ook als ik mijn kwast nat maak. Helaas… Hoe het met de andere twee kleuren zit weet ik niet. Het verschilt dus per paletje hoe de pigmentatie is, want Over The Limit is hartstikke mooi en kwalitatief ook super goed!

Al met al mooie paletjes dus, voor een fijne prijs, maar ik zou Sharp Turn wel even skippen. Helaas zijn de Traffic Stopping Eyeshadow in Nederland niet in de winkel te koop, maar wel via Asos!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.