Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 februari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Review
  • rimmel
  • scandaleyes
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Rimmel Scandaleyes

Twee soorten producten die elke keer weer nieuw worden ‘uitgevonden’ en waarnaar de zoektocht nooit ophoudt: foundation en mascara. Rimmel heeft vanaf april een nieuwe mascara genaamd Scandaleyes en ik heb hem getest! Woo!

De mascara komt in een lekkere dikke superfel oranje huls. Leuk, ik ben gek op oranje! En hij valt zo lekker op in je toilettas.

Ik gebruik hem ook in deze video, dan kan je hem even in actie zien. De mascara belooft natuurlijk weer van alles! De superdikke borstel zorgt voor heel veel volume en sterkere wimpers doordat er keratine in de mascara zit. Drie keer zoveel volume, en drie keer zo gezonde wimpers, dus.

De superdikke borstel! Ik houd er van, zeker als het een ‘gewone’ borstel is en niet eentje van plastic. Ik blijf fan van de gewone ouderwetse mascaraborsteltjes met haren.

Laten we kijken hoe het er op mijn wimpers uitziet. Eerst zonder oogmake-up, en daarna zie je hem ook nog even met oogschaduw en eyeliner, dat ziet er toch altijd net even anders uit.

Grote borstel! Ik vind het prettig werken.

Zonder mascara

Met mascara.

Zonder mascara.

Met mascara.

Met mascara en oogschaduw.

Met mascara en oogschaduw.

Met mascara en oogschaduw.

Zoals je kan zien maakt Scandaleyes mijn wimpers langer en voller maar zorgt er helaas ook voor dat ze wat aan elkaar plakken… Wat ik ook doe. Je ziet het eigenlijk op elke foto. Zo jammer, want verder vind ik hem heel erg fijn! Ik ben dus niet héél erg enthousiast over deze mascara. Hij is fijn, maar doet niet wat ik verwacht van een goede mascara: volume geven, lengte, én mijn wimpers scheiden. Meh!

Deze review maakte ik trouwens al voor de poll die ik deed voor de mascara review, dus daar komen nog een paar reviews van!

De Rimmel Scandaleyes mascara ligt in april in de winkels, nog even wachten dus.

Yours truly,
The Lipster

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.