Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Black Cab
  • drogist
  • english rose
  • exaggerate
Een MissLipgloss artikel

Rimmel kerstproducten

Je hoeft echt niet per se heel veel geld uit te geven om leuke kerstmake-up te kopen! Rimmel heeft bijvoorbeeld een erg leuke kerstcollectie, met nagellakjes, oogschaduwpaletjes (like!), eyeliner en mascara.

Alles bij elkaar!

Ten eerste mijn favoriete producten: de HD Glam’Eyes Quad Eyeshadows, in de kleuren Royal Blue (003), English Rose (005) en Black Cab (001, deze was al te koop). Deze paletjes zien er superleuk uit, in de vorm van de Engelse vlag, en zijn er in erg leuke kleurcombinaties. Ze kosten €11,99 per stuk, wat ik wel een béétje aan de hoge kant vind.

Wat ik een nadeel aan de paletjes vind is dat ze niet erg praktisch werken met die mini vakjes. Zeker als je wat grotere kwasten gebruikt is het wel wat gepriegel, en heb je elke keer een andere kleur op je kwast dan je wilde. Maar, de kleuren en pigmentatie maken dan wel weer veel goed:

003 Royal Blue bevat vier shimmer  tinten. Rood, blauw, zilver en heel donkerblauw (prachtige kleur!). Ik dacht eerst: hoe ga ik dit combineren? Maar zo moeilijk is het niet en het ziet er al gauw erg leuk uit. Ik maakte een paar maanden geleden een look met dit paletje en die kan je live zien in dit filmpje.

005 English Rose bevat prachtige glanzende aardetinten. Een lichtroze highlightkleur met gouden shimmer, een lichtbruine kleur, donkerbruin, en een kleur die daar weer een beetje tussen in zit. Erg mooi en erg geschikt voor elke dag! Iets meer draagbaar dan de eerste combinatie (Royal Blue).

Als laatste de 001 Black Cab met zilveren tinten en een diepe zwarte tint. Perfect voor smokey eyes!

Zoals je ziet hebben alle paletjes erg goede pigmentatie en de kleuren werken ook erg fijn. Het enige minpunt is dat die mini vakjes niet altijd heel erg handig werken.

Ook in de collectie zit de Exaggerate Eyeliner in 001 Black (€7,49). Dit is een vloeibare gitzwarte eyeliner die mooi mat opdroogt, en erg precies werkt door het vilten puntje. Naast stift eyeliners en gel eyeliners is dit mijn favoriete applicator van vloeibare eyeliner. Dit vind ik op het moment fijner werken dan kwastjes met van die dunne haartjes. Waterproof is de eyeliner trouwens niet!

Dan de nagellakken! Er zijn twee nieuwe kleuren Lycra Memory Nail Polish, namelijk Ultra Violet (312) en Riviera Red (323). Deze kosten €6,99 per stuk.

Riviera Red

Ultra Violet

Rimmel heeft nu ook twee crackle nagellakken! De Crackle Crazy Topocat is er in Black en Silver en kosten ook €6,99 per stuk.

Naar mijn mening een erg leuke kerstcollectie waarmee je zelf kan kiezen of je voor een heel heftige look gaat, of juist wat meer naturel! Ik ben vooral gek op die oogschaduwpaletjes. Je kan de Rimmel kerstproducten gewoon bij de drogist kopen en zijn nu te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.