Download mijn gratis Structuurjunkie Paklijst

Vergeet je altijd wat als je op vakantie gaat en miste je al die tijd een handige en complete paklijst? Zoek niet verder! Vandaag deel ik mijn Structuurjunkie Paklijst met je voor je volgende vakantie. Gratis. Zodat je nooit meer dat onbestemde ‘hmmm, ik vergeet iets maar ik weet niet wat’ gevoel hebt en alles makkelijk kan afstrepen.

Leestijd

Ik heb de paklijst zo compleet en algemeen mogelijk gemaakt, zodat iedereen hem kan gebruiken en zelf kan aanvullen. Er is genoeg ruimte om zelf items toe te voegen en je kan als je hem uitprint natuurlijk ook de achterkant gebruiken voor bijvoorbeeld kinderen, camping, hond, caravan… En als je dingen van de lijst niet meeneemt, kan je ze gewoon meteen al afvinken!

Download hieronder gratis de Structuurjunkie Paklijst. Print ‘m uit en ga met een gerust hart op vakantie.

* indicates required
Doet het formulier het niet? Vul dan hier je gegevens in. Als je de Paklijst download, stuur ik je ook de wekelijkse Structuurjunkie mail waarin ik je veel tips en tricks geef op gebied van planning, structuur en productiviteit. Je kan je elk moment makkelijk uitschrijven.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

11 reacties
 1. Milou

  Nee!! De paklijst is niet meer te downloaden. We gaan volgende week toch op vakantie naar zee en hij is zo handig. Is hij anders per e-mail te ontvangen? De link welke destijds in de e-mail was meegestuurd is ook niet meer werkzaam.

 2. Caroline

  Beste Cynthia,

  Paniek hier 🙂 ik heb zoveel plezier van je paklijst gehad afgelopen vakantie en had aantal kopieën gemaakt, maar……ik kan deze nergens meer terugvinden.
  Is het mogelijk nog een te mogen ontvangen? Ik heb ook op je site de gegevens ingevuld, maar dit blijft op een of andere manier hangen en wordt niet verzonden.

  Mocht het lukken een paklijst te mailen, dan vast heel erg bedankt en anders pech, moet ik zelf iets in elkaar zetten.

  M.vr.gr. Caroline

 3. Lotte

  Ik heb me al 3x aangemeld voor de inpaklijst afgelopen week. Maar nog steeds niks ontvangen:( via mijn eigen mail, zakelijke mail en optie 2. Super jammer, kan ik ‘m alsnog ergens vinden?

 4. Anne

  Hi Cynthia, ik zie op de homepage bovenaan en bij ‘laatste berichten’ al een week geen nieuwe berichten. Die wel online zijn gekomen, zie ik nu ik via de categorieën zoek. Dan weet je dat!

  • Lotte

   Ik heb ook last van dit probleem, maar als ik eenmaal op de website ben en op f5 druk dan verschijnen de nieuwe artikelen wel!

  • Anne

   Nu zie ik ze wel weer! Leuk, en erg handig deze inpaklijst 😊

  • Lilian

   Ik heb dit ook! Als ik gewoon naar cynthia.nl ga zie ik de nieuwe artikelen niet 🙁 Gelukkig zag ik op je instagram dat er wel degelijk nieuwe artikelen waren en na op F5 gedrukt te hebben kwamen ze gelukkig tevoorschijn 🙂

 5. Rosa

  Leuk! Komt goed van pas op dit moment.

  Hoe organiseer jij al jouw lijstjes? Heb je daar toevallig iets over geschreven? Ik kan het niet vinden in ieder geval. Ik merk dat ik overal wel een lijstje heb liggen waardoor ik het overzicht helemaal kwijtraak. Lijstjes zoals; books to read, movies to watch, bucket lists, doelen..

  • Maria

   Ik zet ’t in m’n telefoon 🙂

 6. rachel

  handig voor reizende mensen :D, ik ga niet op reis dus heb er niet zoveel aan maar vind hem wel leuk 😉