Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • easytone
  • reebok
  • Review
  • sport
Een MissLipgloss artikel

Reebok EasyTone + wil jij testen?

Advertorial


Hier in Amerika is ’toning’ al een heel bekend begrip en zijn er ontzettend veel sportschoenen en -kleren te koop die je lichaam ’tonen’. In Nederland is het nog niet heel bekend, maar Reebok heeft vorig jaar de EasyTone schoenen geintroduceerd. Ook is er nu EasyTone kleding. Maar wat is het? De EasyTone schoen heeft op de zool balanskussentjes, die een ‘micro instabiliteit’ creëren. Hierdoor moet je lichaam zich constant corrigeren en zo worden spieren geactiveerd. Deze activatie zorgt voor getrainde en versterkte spieren. Dus: sterkere en beter gevormde benen en billen bij elke stap, zonder dat je daar bewust iets extra’s voor moet doen. Er zijn ook TrainTone en RunTone schoenen, de EasyTone schoenen zijn bedoeld om op te wandelen. Je kan niet meer meedoen met de winactie!

Dit zijn mijn EasyTone schoenen, die er op het eerste gezicht uitzien als doodnormale sportschoenen. Maar als we naar de zool kijken… Zie je de ‘bobbels’? Dat zijn de balanskussentjes.

En dat voelt in het begin heel bijzonder, eigenlijk loopt het verrassend lekker. Door die bolling ‘rolt’ je voet beter af, wat veel lekkerder wandelt. Je voelt na een work-out ook dat er meer spieren in je benen en billen actief zijn geweest. Verder zit de schoen perfect en is ‘ie echt geweldig voor lange wandelingen. Als je echt gaan trainen of hardlopen, kan je beter voor de RunTone of TrainTone gaan!

Check ook dit filmpje van Eva Mendes, die de EasyTone schoenen in haar dagelijks leven gebruikt:

De dames voor het testpanel zijn inmiddels uitgekozen, Veerle en Nhi, gefeliciteerd 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.