Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 juni 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bc one
  • red bull
  • red bull bc one
  • win
Een MissLipgloss artikel

Red Bull Hint & Vind

Advertorial


Jullie weten wel dat ik erg gek ben op Red Bull, ik heb zelfs in mijn kantoor een koelkastje met daarin Red Bull Sugarfree. En nu kan jij gratis Red Bull Sugarfree vinden én een reis winnen naar een heel cool Red Bull evenement op de wereld! Weet je nog dat ik naar de Red Bull BC One ging in Tokio? Dat was zo ongelooflijk vet, een ervaring om nooit te vergeten. Zoiets kan jij dus nu winnen! Wat moet je doen: ga naar de actiewebsite van Red Bull (www.redbullhintenvind.nl) en check de hints. Vind een Red Bull fourpack (die liggen verstopt door het hele land, ook bij jou in de buurt, je kan zoeken op postcode) en upload je code. Na 30 juni krijg je dan een uitnodiging om mee te doen aan de super kraker, een lastige puzzel. Kraak jij deze als eerste, en vind jij het laatste fourpack Red Bull, dan ga jij dus naar net zo’n vet evenement als ik ben geweest! Geloof me, dat wil je! De Red Bull events zijn altijd tot in de puntjes verzorgd en een hele ervaring om mee te maken. SUCCES!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.