Een MissLipgloss artikel
Recept: Krokante pangafilet
Laatst ging ik met vriendin Jo koken met een aantal dingen die ze nog in huis had. Aardappels zijn er natuurlijk altijd, dus we maakten mijn aardappeltjesrecept, en we hadden ook nog pangafilet in de vriezer. Daar besloten we iets lekkers van te maken! Het werden krokante pangafilets die echt superlekker waren! Dus ik deel bij deze het recept met jullie. Het is zelfbedacht, heel simpel.
1. Meng op een bord paneermeel, zout, peper en kruiden. Pak niet teveel, je kan altijd nog meer van het mengsel maken.
2. Haal de pangafilets door het mengsel en zorg dat ze aan beide kanten helemaal bedekt zijn.
3. Doe een scheut olijfolie in een anti aanbak pan, laat dit heet worden en leg de pangafilets erin. Dit moet in een anti-aanbak pan, anders dan blijft het krokante laagje niet zitten en gaat het aan de bodem vastplakken.
4. Bak beide kanten zo’n vier minuten en draai het voorzichtig om, het is belangrijk dat je het paneermeel laagje niet beschadigd. Als de filets mooi wit zijn van binnen en het laagje aan de buitenkant krokant is, zijn ze goed.
Eet smakelijk!