Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boek
  • recensiekoning
  • recensiekoning recenseert nederland
  • win
Een MissLipgloss artikel

Recensiekoning recenseert Nederland

Eindelijk is het zover, het Recensiekoning recenseert Nederland boek is te koop! Ik ben zelf al tijden fan van Recensiekoning, woohoo! Lees meer voor mijn recensie van het Recensiekoning-boek!

 

Toen ik het boek eindelijk in handen had, was ik zó blij! Ik heb het proces van de totstandkoming van het boek meegemaakt doordat 10e (Martine) een goede vriendin van me is, en ze was samen met de crew van Recensiekoning ontzettend druk om het boek af te krijgen. Het was ontzettend veel werk voor ze, en wat is het te gek geworden. Maanden geleden kreeg ik de foto van de voorkant in mijn mail, en wat zijn ze trots met z’n allen. En terecht! Ik ben ook supertrots op ze en vind het zo gaaf dat er nu gewoon een boek van ze in de winkel ligt! Ik bedoel, hoe geweldig is dat? Een succesvolle, unieke website, publicaties in de Volkskrant, regelmatig bij Q-music en dan als kers op de taart een boek. Wauw!

De flaptekst! Als je Recensiekoning al een beetje kent, weet je dit al. Ze recenseren alles. Echt alles. En in dit boek dus ook! In het boek recenseren ze Nederland, en alles wat daar weer mee te maken heeft. Sommige van de recensies verschenen al op hun site, maar er zijn ook heel veel nieuwe geschreven. En de vormgeving is gedaan door Buro RuSt, het bureau van 10e en RuSt (Ruben). Een echt zelfgemaakt boek, dus.

De eerste pagina is al grappig.

Aan de kleuren kan je zien wie de recensie heeft geschreven. Roze is 10e! De afbeeldingen hebben ze ook allemaal zelf gemaakt. Wat een werk!

Hun populairste recensie: Briefje in de Jordaan. Toen ik hem voor het eerst las, ging ik helemaal kapot van het lachen. En nu nog steeds. Te gek dat deze ook in het boek staat.

Fietsen in de sneeuw in 10 stappen… Hihi!

Er staan vooral heel veel grappige recensies in, maar ook wel serieuze. Alles is in ieder geval heel scherp en gevat, en ik weet zeker dat je het boek van voor tot achter leest als je hem in je handen krijgt. Hij kost €14,95, best een oké prijs voor zo’n ontzettend leuk en uniek boek!

Morgen kan je dit boek winnen hier op MissLipgloss.nl, houd de site dus in de gaten!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.