Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Media
  • Miss Lipgloss in de media
  • studie
Een MissLipgloss artikel

Radio-interview met medestudenten

Op school ben ik net met een nieuw blok begonnen: Interview. Dit halfjaar draait compleet om interview, en dan vooral de ‘live’ versie die je op radio hoort en op televisie ziet. We doen ook geschreven interviews, maar de aftrap draaide nu om radio-interview. In de eerste week interviewden we een redactiegenoot en in de tweede week moesten we een campusgenoot interviewen. Ik vind het echt heel erg leuk, het is ook heel ‘officieel’ in de radiostudio in het oude D gebouw, wat het best spannend maar heel ‘echt’ maakt. Tijdens een paar uurtjes in de studio maakte ik voor Twitter gauw deze foto, zo ziet het er uit:

Maar dit artikel schrijf ik niet omdat ik het interviewen in de studio zo leuk vind, maar omdat ik vorige week zelf geinterviewd bent door studiegenootjes! Via Hyves benaderden ze me en afgelopen vrijdag zijn we de studio ingedoken. Ze hebben zich vooral gefocust op wat ik allemaal doe voor de site en hoe mijn omgeving er op reageert. Erg leuk en origineel! Klik hier voor het interview, het opent in QuickTime of Windows Media Player. Marloes interviewde me. Complimenten, dames, vond het heel erg leuk om te doen en het was ook leuk om een keer originele vragen te krijgen in plaats van de standaard interviewvragen.

Luister hier het interview dat ik zelf in de eerste collegeweek deed, samen met een klasgenoot. Het was de allereerste keer in de studio, superspannend dus, en het ging ook niet helemaal goed. Dus hier heb ik heel erg veel van geleerd. Maar natuurlijk wel leuk voor jullie om even te beluisteren!

Willen jullie meer lezen over het nieuwe blok waar ik aan begonnen ben op school? Zo ja, dan schrijf ik er binnenkort een artikel over.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.