Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • afrowinkel
  • budget
  • masker
  • mint julep
Een MissLipgloss artikel

Queen Helene Mud Pack Mask Review

Het Mint Julep Masque van Queen Helene is een ware hype in de beautywereld. Ik schreef er zo’n twee jaar geleden over en ik heb nu een masker gevonden dat net zo goed werkt, maar wat een stuk milder is voor je huid. Het Mint Julep masker is best wel ‘agressief’; het maakt je huid vrij rood en wanneer je een droge huid hebt krijg je er na een paar keer gebruiken schilfertjes van. Laatst kocht ik bij de afrowinkel in Zwolle de Mud Pack Masque, ook van Queen Helene, voor €5,50. Het is een erg fijn masker, bij deze mijn review!

‘Mud Pack Masque is the original old-fashioned, time-tested earth facial treatment with imported natural English Clay that works wonders for your skin. It’s not only an effective pore cleanser, but also helps tighten loose, sagging skin on your face and neck and relaxes tired facial muscles to soften lines and wrinkles. Our Mud Pack Masque facial helps you look your best when you’re preparing to go out for an evening or helps you relax before going to bed. No matter when you use it, your complexion will have a clearer, smoother, more youthful looking appearance.’


Het is dus een heel goed masker voor als je huid al wat stevigheid verloren is, maar kan ook prima als je nog wat jonger bent en gewoon een lekker reinigend masker wil gebruiken. De substantie is hetzelfde als die van de Mint Julep, vrij dik maar heel goed smeerbaar. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig voor je hele gezicht. De kleur is een beetje raar, lichtbruinig, en wanneer het is opgedroogd ziet het er zo uit:

Ain’t I prettyyyy?

Het smeert lekker uit en droogt binnen een kwartier helemaal op. Het voelt niet naar hard, het trekt niet en je kan gewoon lachen en praten. Ik vind de geur lekker, natuurlijk rozenachtig. Wel aanwezig, dus als je het een nare geur vind is dat wel een nadeel. De verpakking is ook fijn, tubes werken hygiënisch. Je moet hem na een tijdje wel openknippen omdat je er niks meer uit krijgt, maar dat is niet zo’n probleem.

Wanneer het is opgedroogd, ziet het er zo uit. Zie je hoe het in de poriën zit?

Het is makkelijk af te spoelen, ik doe het onder de douche en dan kan je het er makkelijk met een washandje afhalen. Het gaat iets makkelijker dan bij de Mint Julep. Na het reinigen is m’n huid enorm zacht en zijn m’n poriën schoon! Het exfolieert ook, want m’n gezicht was nog een beetje bruin van de zelfbruiner en nadat ik dit masker had gebruikt was dat helemaal weg. Perfect dus om een keer in de week te gebruiken.

Dit masker is perfect voor de meiden die van het Mint Julep masker een rode schilferige huid krijgen. En gewoon als je op zoek bent naar een lekker reinigend masker dat makkelijk werkt, je huid schoon en zacht maakt en lekker goedkoop is. Je moet ook echt even de reviews op MakeUpAlley lezen, insane hoe positief ze zijn! Er zijn 158 reviews, 84% zegt dat ze het product sowieso opnieuw kopen en de gemiddelde rating is 4.2 uit 5. Supergoed, dus! Sommige meiden gebruiken het ook op de rest van hun lichaam, of gemengd met honing voor een extra verzorgend effect. Moet ik ook proberen!

Het Queen Helene Mud Pack Mask is te koop bij de afrowinkel. Lees en bekijk hier meer over afrowinkels. Hij kostte €5,50, echt een koopje voor zo’n grote tube (250 gram) masker! Hier doe je echt maanden mee.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.