Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nieuw
  • nieuws
  • pupa
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

PUPA matt extreme

Zo leuk om te zien: mat is hip. Matte lipstick, matte nagellak, matte blusher, matte oogschaduw. PUPA speelt daar heel slim op in met een Matt Extreme oogschaduw collectie! Ze zijn er in 12 kleuren, waarvan ik er vier heb. Ik heb de vier donkere kleuren, er zijn ook vier ’trendy’ kleuren (felle kleurtjes) en vier natuurlijke bruinkleuren.

Als je deze oogschaduws gebruikt, merk je wat kwaliteit is. Het zijn echt onwijs fijne oogschaduws! Ten eerste is de textuur heel zacht, het lijkt bijna een cremestructuur! Dat komt door een mix van esters. De formule is longlasting en verzorgend, er zitten namelijk passiebloemextracten in. Daarnaast zijn de oogschaduws super makkelijk te blenden.

Flits:

Geen flits:

Dark blue, Silver, Dark Grey, White PearlDark Grey

White Pearl

Dark Blue

Silver

De kleuren vind ik echt onwijs mooi, en het matte effect is echt heel bijzonder. In de meeste kleuren zit wel shimmer, maar ze zijn wel mat. Heel apart en echt prachtig op je ogen. Zoals je kan zien op de swatches zit er enorm veel pigment in de oogschaduws. Ze geven heel weinig fallout en blijven lang zitten. Per stuk kosten ze €14,50. Op de site van Pupa kan je zien waar de producten bij jou in de buurt verkocht worden.

Binnenkort een how to met deze oogschaduws!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.