Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
22 oktober 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Producten waar ik vroeger gek op was, maar die ik nu niet meer gebruik

00000Ik als beautyblogger en -liefhebber heb soms producten waar ik helemaal verliefd op ben. Die ik elke dag gebruik en waar ik niet zonder kan. Op dit moment bijvoorbeeld de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster en mijn Clarisonic. Dat soort geweldige producten heb ik al jaren, maar soms verdwijnen die toch uit mijn routine.

Dat komt vooral doordat ik als blogger gewoon graag veel dingen wil testen. Daardoor gebruik ik sneller weer wat anders, leg ik favorieten opzij om een ander product uit te testen. Niet altijd van harte hoor, want het liefst wil ik soms ook een product vasthouden en jaren lang gebruiken. Het gaat niet echt, want ik wil blijven testen voor reviews. Ik kan me nu toch niet voorstellen dat ik over een paar jaar mijn Lingerie de Peau van Guerlain niet meer gebruik, en dat de Clarisonic in een hoekje ligt te verstoffen. IK kan het me níet voorstellen, maar waarschijnlijk gebeurt het wel.

Ik heb namelijk best wat producten waar ik mateloos enthousiast over was, maar die ik nu niet meer gebruik. En dus niet soms, maar echt helemaal niet meer. Dat betekent absoluut niet dat ik ze niet goed meer vind. Het betekent gewoon dat er andere producten in mijn routine zijn gekomen en dat het product op de achtergrond is geraakt. Een aantal op een rijtje:

De Beautyblender

Deze ken je wel, als je mijn site al even bezoekt. De roze eivormige spons! Ik zou hem zo weer kunnen pakken en gebruiken, maar op het moment heb ik liever een fijne bufferkwast. Er is niks mis met de Beautyblender, sterker nog, ik vind dit nog steeds een onwijs goed product!

Creme de la Mer

Ik heb het potje leeg gemaakt, en vond hem destijds heel erg goed, maar Creme de la Mer is toch veel te vol en te rijk voor mijn huid. Ik krijg er vrij snel pukkeltjes en puistjes van en mijn huid  reageert niet zo heel goed op de minerale olie die er in zit. Voor €229 voor een potje vind ik het niet zo erg dat ik deze mis.

Meerdere favorieten van 2010

Kijk, leuk om te zien! Favorieten van augustus 2010. Wat ik hier niet meer van gebruik? De scrub, The Boy Shop bronzer en de The Body Shop Pulse Point Energy Balm. Ook heb ik de geur van Massimo Dutti laatst weggedaan toen ik mijn parfumcollectie aan het uitzoeken was. Ik vind hem gewoon niet meer lekker.

Nog meer van 2010! Dit was een soort recap. Veel hiervan gebruik ik nog, maar ook een heel groot deel niet meer. De Bourjois Healthy Mix Serum vind ik nog steeds heel goed, maar toen er nieuwe versies kwamen ben ik die gaan gebruiken. Het Kryolan poeder heb ik nog steeds, maar die verpakking is zo’n pain in the ass dat ik elke keer meer praktische poeders pak. Wel een goed en goedkoop poeder, maar elke keer als je hem gebruikt: poeder óveral. Klorane reiniger gebruik ik niet meer, ik vind micellaire reinigers nu prettiger werken. Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara was een mega favoriet van me in die tijd en zou ik graag weer eens gebruiken, doordat ik andere mascara’s wilde proberen is die uit mijn zicht geraakt. De OCC Lip Tars gebruik ik nu niet zoveel meer omdat ik ze vooral gebruikte als ik visagie klussen deed. Rosebud Salve is ook uit het zicht verdwenen, al heb ik ze nog wel. Ik heb nu gewoon fijnere lippenbalsems in mijn collectie! Bobbi Brown Corrector is een goed product en heb ik ook nog steeds, maar ik ben nu groot fan van de Estee Lauder DoubleWear concealer, dus die gebruik ik liever.

Mijn favoriete concealers in 2010! Ik gebruik alleen nog de Catrice All Round Concealer, verder geen van deze. Ik weet nog goed dat ik die van Maybelline kocht op Brigette’s Boutique voor een paar euro, die was wel onwijs goed, trouwens! Vriendinnen van me kochten die toen ook doordat ik er zo enthousiast over was.

Let niet op de belabberde foto’s in deze blogpost, het zijn oude foto’s van MissLipgloss.nl van mijn destijds favoriete producten.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Ergens doet het een beetje pijn, dat je echt favorieten hebt waar je compleet verliefd op bent, en dat je ze dan later toch niet meer gebruikt… Tja, het ‘nadeel’ van beautyblogger zijn en alles willen proberen! Gelukkig zijn er ook een hele hoop favorieten van vroeger die ik nog steeds gebruik en dat ga ik je in een andere blogpost laten zien. Want dat zijn er ook hartstikke veel!

Heb jij dit ook? Dat je echte favorieten zonder speciale reden uit het oog verliest?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.