Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • andrelon droogshampoo
  • diorshow new look
  • hair mayonnaise
  • lush sugar scrub
Een MissLipgloss artikel

Producten waar ik niet zo gek op ben

Soms plaats ik wel eens een negatieve review. En uit de reacties concludeer ik dan altijd dat jullie wel vaker willen weten welke producten ik nu eigenlijk níet zo fijn vind! Dus besloot ik een verzamelartikel te maken met een lijstje van een aantal producten die me tegenvielen, of die ik gewoon niet prettig vind om te gebruiken.

 

Misschien ga ik dit wel vaker doen, om te laten zien wat ik nu dus gewoon níet zo fijn vond. Over het algemeen gebruik ik producten die ik niet fijn vind gewoon niet (na één of twee keer gebruiken gooi of geef ik het product weg), maar ik kan natuurlijk wel laten weten welke producten dit nu eigenlijk zijn. Ik heb niet van elk product eigen foto’s, omdat ik veel van deze producten niet meer heb.

 

Andrélon droogshampoo

 Dit product werkt gewoon niet voor mij. Ik krijg er een erg witte waas van in mijn haar en het haalt het vettige ook niet echt weg. Daarnaast vind ik het maar raar dat het gemarket wordt als een volume product terwijl het echt een droogshampoo is. En volume krijg ik er ook niet van. Na een paar keer gebruiken heb ik hem weggedaan, maar ik hoor van veel mensen dat ‘ie ook nog eens heel snel leeg gaat.

Hair Mayonnaise

 Dit heb ik net een paar weken geleden weggedaan. Toen ik het voor het eerst gebruikte (een hele poos terug) kreeg ik er al ontzettend vet haar van, en de keren dat ik het daarna gebruikte ook. Laatst probeerde ik het weer eens, maar nee. Niet mijn product. Ik denk dat je hier extreem droog haar of kroeshaar voor moet hebben.

Lush Sugar Scrub

Blegh! Te hard, ik krijg hier zowat schaafwonden van. En het valt uit elkaar onder de douche. Nee. Not a fan!

Syoss shampoo en conditioner

Hier krijg ik touwhaar van. Het doet niks voor mijn haar, het maakt het niet eens echt goed schoon. Goedkoop, maar zeker geen ‘salonkwaliteit’ zoals het merk zelf claimt. Gewoon goedkope rommel wat echt niks voor je haar doet. Er zijn echt wel goedkope merken die veel fijner zijn (zo vind ik Andrélon shampoos veel fijner).

 

Diorshow New Look mascara

Ik ben gek op Dior, en meestal ook op hun mascara’s. Dus toen ik deze ging proberen verwachtte ik er een hoop van. Maar het doet niks voor mij. Ik krijg er zielige stekelige wimpertjes van. Ik heb het een paar keer geprobeerd, maar hier kan ik helaas niks mee. Zal misschien iets persoonlijks zijn, maar ik ben er niet gek op!

Deze korte reviews zijn gebaseerd op mijn persoonlijke mening, het kan natuurlijk heel goed zijn dat jij (of iemand anders) het product wel kan waarderen!

Welke producten zijn jou tegen gevallen de afgelopen tijd?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.