Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 juni 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Producten in mijn douche update

Ik maak altijd een paar keer in het jaar een update over wat er precies in mijn douche staat, qua producten. Het werd wel weer eens tijd!

Het onderste plankje van mijn rekje in de douche. Ik heb het laatst weer een beetje opgeruimd en geprobeerd soort bij soort te houden. Dat lukt niet helemaal, haha. Hier staan wat gezichtsproducten maar ook een pot haarmasker, wat nergens anders mee bij paste.

Deze Comfort Zone Cream Oil Cleanser kon je al een keer voorbij zien komen in een Beauty Bits, en ik gebruik hem nu een tijdje onder de douche. Wat een fijn spul! Heel zacht, het is een soort milk die verandert in een olie. Wel moet ik zeggen dat ik niet héél veel verschil merk met goedkopere reinigingsmilks, dus of je het geld (€27,50) er neer voor zou moeten leggen… Ik weet het niet.

De ingrediënten. Er zitten wel wat voedende bestanddelen in zoals zonnebloemolie en -extract.

Balm Balm cleanser waar al een review van online heeft gestaan! Soms heb ik gewoon zin om mijn gezicht met een olie te reinigen en dan pak ik dus mijn Balm Balm Super Light Coconut Cleanser. Superzacht en verwijdert echt alle viezigheid.

Links staat een oogmake-upremover van Quiriness, die het prima doet maar waar ik niet super van onder de indruk ben. Het is een olie reiniger en op de verpakking staat dat ‘ie niet vet op je ogen aanvoelt, dat doet ‘ie wel. Dus als ik mijn Balm Balm reiniger gebruik, reinig ik daar meteen mijn ogen mee. Hetzelfde idee!

Rechts tandpasta van Hema, ik poets mijn tanden altijd onder de douche. Multitasken! Ik heb niet echt voorkeur voor tandpasta’s, ik koop altijd deze en die bevalt prima.

Rechts nog de Daily Microfoliant die ik de laatste tijd als gezichtsscrub onder de douche gebruikt. Blijft gewoon heel fijn, zuinig spul wat mijn huid zacht en stralend maakt. En is zo zuinig in gebruik!

Achterin zie je een haarmasker van Alterna, speciaal met UV protectie, handig met het lekkere weer en de zon.

Ik vind het een heel fijn masker, maar ik ben er niet héél erg ondersteboven van. Ik zie of merk niet heel veel verschil met andere haarmaskers en hij is wel vrij prijzig, rond de dertig euro. Toch wel leuk dat ik wel gewoon lekker alles kan proberen 😀

Het plankje met vooral lichaamsspulletjes. Douchegels (Dove Purely Pampering, die vind ik echt fijn en pak ik vaak), nog een héél klein beetje Bleu de Chanel douchegel die gewoon heerlijk ruikt, CitizenM zeep (prima fijne zeep maar niet heel bijzonder), fijne Aussie Miracle Moist conditioner (pak ik graag, goed spul wat lekker ruikt vooral!) en een natuurlijk shampoo, Biolage van Matrix, die gebruik ik niet zo heel vaak. Ook ligt hier een zeep van en merk waarvan ik de naam vergeten ben, ik kocht hem in New York en is nu bijna op… Heerlijk spul!

En… helemaal bovenin! Ik heb toch echt best wel veel producten in mijn douche staan, haha. Ik vind het leuk om keuze te hebben en dingetjes uit te proberen. Links zie je Moroccanoil producten die ik soms nog gebruik, maar waar mijn haar wat snel vet van wordt.

Nog twee Alterna Bamboo UV producten die ik prettiger vind dan het masker. Ze maken mijn haar gewoon zacht en glanzend en niet vet, en de verpakking is heel handig. Ik vind het handig dat ze UV bescherming hebben, dat hebben niet veel shampoos en conditioners, en vind ik toch wel heel prettig voor mijn geverfde haar. Daarvoor zie je een douchegel van Lush die bijna op is, volgens mij Dirty, een hele frisse minty douchegel. Een beetje verstopt staat de conditioner en shampoo van Anatomicals. Ik wissel deze af met de andere shampoos en conditioner in mijn douche, dat zijn er nogal veel, haha! Ze ruiken lekker en bevatten geen SLS, SLES en siliconen en dat vind ik goed! M’n vriend vind ze vooral heel fijn en pakt ze altijd (lees: ik ontdekte laatst dat ze allebei een stuk minder inhoud hadden ;)). Rechts de tandenborstel.

Hier nog wat producten die in het mandje naast mijn douche staan, dus die ik ook kan pakken, en afwissel met de producten in de douche. De S Factor shampoos van TIGI zijn heel erg goed en daar ben ik superzuinig op, de Colour Goddess shampoo is nu echt bijna op. Die ruikt zo lekker, naar karamel…! Verder zie je nog een Dermalogica Pre Cleanse en The Body Shop douchegel, hmmm.

Twee CitizenM producten, shampoo en conditioner. Leuke teksten er op, doen me denken aan Anatomicals, ook qua vorm van verpakking. Ik vind de producten goed werken maar ze doen niet iets extra’s of zo, het zijn meer basic producten.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.