Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 maart 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Producten in mijn douche

Ik liet jullie al eerder in een artikel zien welke producten ik in mijn douche heb staan. Deze collectie is weer iets veranderd, ik gebruik andere dingen, dus vandaag een nieuwe update daarover!

Hierin heb ik alles staan, het rekje is van Ikea en super handig, er kan echt veel in. Ik heb er nu niet echt een structuur in, alles staat eigenlijk door elkaar.

Dit is het bovenste plankje. Links zie je The Body Shop Jolly Orange douchegel die ik eerlijk gezegd niet echt veel gebruik. Wel gebruik ik de Pink Grapefruit douchegel van The Body Shop heel veel, die staat er achter, een mega fles! Daarvoor de scrub van Pink Grapefruit, die kocht ik in de outlet in Roermond. Daarnaast een mega fles Wella conditioner. Deze gebruik ik niet voor mijn haar, maar voor het scheren van mijn benen 🙂 Ik houd niet van scheerschuim en conditioner maakt de haartjes zacht waardoor het scheren makkelijker gaat. Ik gebruik hem niet in mijn haar omdat er veel siliconen in deze zitten. Ik vermijd ze niet helemaal, maar ik gebruik liever zonder.

Dit is het middelste plankje, links CHI Tone & Shine conditioner. Deze gebruik ik een keer in de drie weken om mijn haarkleur wat op te frissen. Hier zitten helaas wel siliconen in dus ik moet de wasbeurt daarna wel een wat sterkere shampoo gebruiken dan de shampoos die ik normaal gebruik. Ik vind die conditioner wel erg fijn, hij maakt mijn haarkleur wat dieper en donkerder. Daarachter staat Dr Organic Pomegranate shampoo en conditioner, die ik erg fijn vindt. Het enige nadeel vind ik dat de shampoo niet echt schuimt waardoor je snel denkt dat het niet goed werkt, wat natuurlijk onzin is. Daarnaast CHI Nourish Intense shampoo, mijn all time favourite shampoo 🙂 En daarvoor Dermalogica precleanse om mijn gezicht onder de douche te reinigen.

Het onderste plankje, mijn favoriet! Links zie je Bleu de Chanel douchegel, deze ligt binnenkort in de winkels, samen met een aftershave. Ik ben helemaal gék op die geur, ik gebruik het parfum ook heel vaak. Het maakt me niet uit dat het een mannengeur is, ik draag hem gewoon lekker zelf! Daarachter staat Dr Organic Rose Otto Scrub en Dermalogica MicroFolient voor mijn gezicht. Daarvoor Lush Iced Wine jelly, daaronder Roger & Gallet zeep en daarnaast twee Lush zeepjes die bijna op zijn. Ik ben gek op zeep, vind het ook leuk om elke douchebeurt iets anders te gebruiken. Mijn favorieten zijn denk ik de Roger & Gallet zeep (die heb ik in Green Tea), Bleu de Chanel douchegel en TBS Pink Grapefruit.

En onder aan het rekje hangt deze douchepuff van Xenos! Ik las het artikeltje erover bij Mascha en kwam hem laatst toevallig tegen, hij is echt fijn! Er zit een compacte kant aan en een losse, die compacte scrubt wat harder. Love it!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.