Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
30 oktober 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Producten die mijn vriend goed vindt

0000Mijn vriend is absoluut geen beautyliefhebber en ook geen ijdeltuit, maar ik merk zelf aan hem dat er producten zijn die hij echt heel goed vindt. Ik hoor hem nooit over beauty, alleen als hij iets echt graag gebruikt. Vandaag laat ik zien wat mijn vriend zijn beautyfavorieten zijn!

 

Wat ik zelf heel grappig vindt is dat het hem allemaal niet zo boeit, maar dat hij het wel zegt als hij iets goed vindt. Dan hoor ik ineens tussendoor iets van ‘Ja die ene shampoo is echt vet fijn’ en dan vraag ik natuurlijk even door. Waarom dan? Wat vind je er zo fijn aan? Ik vind het echt heel leuk dat hij me soms mini reviews komt geven, en dus heb ik deze mini reviews voor jullie samengevat.

 

Axe Deeo Space Chillout Showergel

P1180849

P1180850

Deze douchegel kreeg ik een paar maanden geleden opgestuurd. Ik vond hem er wel geinig uitzien en hij ruikt lekker. Ik zette hem voor Willem in de douche neer, normaal gebruikt hij altijd mijn douchegels. Na een paar dagen vertelde hij me dat hij het een ‘super relaxete’ douchegel vond. Ik vroeg natuurlijk waarom. ‘Ja, die geur is lekker, de verpakking is handig en het schuimt ook lekker.’ Simpel, maar duidelijk! Hij heeft een stash van deze douchegels, er staan er vijf op hem te wachten in het badkamerkastje.

 

 

Andrélon Oil & Care shampoo

w

P1050880_zpsb62b3397

Het boeit hem niet zo wat hij in zijn haar smeert, hij pakt – net als met bijna alles – vaak iets van mij. Alweer een poos terug zei hij eens ‘Die paarse fles shampoo vind ik echt goed, joh.’ Waarom? Ruikt lekker, schuimt lekker en voelt goed aan op zijn hoofdhuid. Check!

 

 

Andrelon Restyle Gum

P1180846

P1180847

Hij heeft meestal zijn haar heel kort (soms gemillimeterd, en als het wat langer wordt moet er wel iets in) en deze wax vindt hij goed. Wat hij letterlijk zei: ‘Dat is wel oké haarprut’. Goed! Waarom? Omdat het een beetje mat blijft, geen stukjes achterlaat en zijn haar goed in model houdt, zonder dat het hard wordt. En ruikt lekker.

 

 

Dsquared Wood

wood_packaging_design_11

Deze geur draagt hij al jaren! Ik vind hem echt heel erg lekker en hij ook. Toen we elkaar net leerden kennen droeg hij deze ook altijd en nu doet hij me dus aan die periode denken. Leuk! Wood is een mannelijke maar toch zachte en niet al te zware geur.

 

Rituals Showerfoam

P1180851

P1180852

Dit haal ik zelf natuurlijk altijd en Willem vindt het heerlijk spul. ‘Het schuimt lekker en ruikt echt vet lekker’, ik hoor hem er altijd over als ik weer een bus in de douche heb staan. Ik vind dit ook heerlijk spul dus ik haal het regelmatig.

 

Wat zijn de favorieten van jouw vriendje, broer of vader?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.