Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 juni 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • basecoat
  • Bourjois
  • nagellak
  • nagels
Een MissLipgloss artikel

Preview: Bourjois So Perfect!

Bourjois komt over een poosje drie nieuwe verzorgende nagelproducten! Ze heten So Perfect! en hebben een nieuwe geltextuur voor perfecte nagels die mooi en sterk zijn. Ik ga ze je alvast laten zien…

De basecoat doet een aantal dingen. Deze formule is verrijkt met parelextract en herstelt en voedt je nagels. Ook is ‘ie corrigerend, hij vult dus groeven en breukjes op. Het is dus eigenlijk meteen een ridgefiller, dit betekent dus dat ‘ie plekjes opvult en je nagels mooi glad maken. Verder zorgt de lak er voor dat je nagels witter lijken door parelpigmenten. Het bijzondere aan al deze lakken is dat ze een geltextuur hebben: ze zijn een stukje dikker en stroperiger dan normale nagelproducten. Vaak vind ik een heel dunne textuur fijn, maar ik kan dit ook wel heel erg waarderen! Zeker bij een basecoat zorgt het er voor dat je een mooie gladde basis hebt om op te werken! Ik merk dat ‘ie m’n nagels beschermt tegen verkleuren en ook maakt hij het oppervlak van mijn nagels mooi glad. Ik merk niet per se dat mijn nagellak er langer door blijft zitten, ik heb daarvoor dan liever een stroeve basecoat. Deze kost €8,50.

Dan de nagelverharder! Deze is bedoeld voor nagels die breken en splijten, broze nagels dus! Deze verharder bevat o.a. royal jelly wat zorgt voor sterke nagels! Maar wat het vooral doet: het brengt een beschermende laag op je nagels die breken voorkomt. Je nagels worden dus versterkt en beschermd en zijn sterker dan normaal. Het is dus vooral bedoeld als ‘instant’ versterking door een laagje over je nagels aan te brengen. Dat merk ik inderdaad, dat komt ook door de wat dikkere (gel)textuur die heel goed hard wordt. Mijn nagels zijn ook een stuk gladder en glanzender! Ik heb het een paar weken gebruikt en ik merk dat mijn nagels er baat bij hebben, vooral omdat het een soort beschermend ‘schild’ is. Ook deze kost €8,50!

En als laatste, een geltextuur topcoat! Deze formule met siliconen beschermt de nagellak, laat je lak nog veel mooier glanzen, maakt de kleur intenser en maakt je nagels mooi glad doordat het een beetje dikkig is. Wat ik vooral heel erg mooi en fijn vind aan deze topcoat is de textuur. Hij is net als de andere lakken wat dikker en ‘stroperiger’ (in a good way) en geeft een soort extra glad, glanzend laagje. Het fijne is dat ‘ie oneffenheden ook opvult. Stel dat je nog deukjes of plekjes op je nagel hebt, dan verdwijnen die door deze topcoat. Het laat mijn nagellak ook lekker snel drogen. Niet binnen een minuut zoals mijn favoriete topcoats, maar wel snel. En hij zorgt er ook voor dat de lak wat langer blijft zitten. Aanrader als je op zoek bent naar een gladmakende topcoat die voor superveel glans zorgt!

De producten liggen pas in juli in de winkel maar ik vind ze zo bijzonder door de geltextuur en zo prettig werken dat ik ze vast aan je wilde laten zien! Tegen die tijd zijn ze te koop bij drogist en parfumerie, en dan zal ik je nog even reminden via Twitter en Facebook, of in de Sneak Peek 🙂

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.