1 februari 2014 door Cynthia Schultz 222 reacties
Een MissLipgloss artikel

Plog 31 januari 2014

P125046031 januari 2014: wakker worden in Dubai, kokosnoten op het strand, nieuwe lanceringen, genieten op een jacht, Burj Khalifa en lekker uit eten.

P1250426

Na vier uurtjes slapen werd ik wakker. De eerste nacht is toch altijd gek, maar ik sliep goed!

P1250429

Douchen en make-uppen! 

P1250430

Dit werd de look. Licht, maar toch opgemaakt.

P1250431 

Ik gebruikte weer een mix van Urban Decay Naked Basics (de matte kleuren) en Sleek Garden of Eden Palette. Estee Lauder Sumptuous Extreme op mijn wimpers.

P1250435

Voor het eerst het uitzicht vanaf mijn balkon. Woah.

P1250437

P1250438

Dat zwembad.

P1250439

In tijden niet zulk fel zonlicht op mijn gezicht gehad. 

P1250441

Zo, beter! Wat is het onwijs genieten om de zon op mijn huid te voelen, de temperatuur is hier zo lekker (ongeveer 25 graden) en de zon schijnt niet méga fel. Het is dus gewoon lekker warm en dat gevoel van die eerste ochtend je balkondeuren opendoen en de zon en warmte voelen… Onbeschrijfelijk! 

P1250442

Even kijken, ik moet zo naar de ontbijtzaal. Wat een doolhof.

P1250444

De outfit van vandaag. De jurk is van Boohoo en het vestje is van C&A, het riempje van HEMA, het horloge van Michael Kors.

P1250447

Wandelen naar het restaurant. Dacht ik.

P1250448

Ik wandelde en wandelde. Toen kwam er een aardige meneer van het hotel op een golfkarretje. ‘You lost?’ ‘Eh, yes, I guess, I need to go to the Manava restaurant.’ ‘Ah, that’s totally the other way, I saw you walking around, you looked lost. I will bring you.’ 

Wat bleek, iedereen verdwaalt hier gewoon de eerste keer. Er rijden mannetjes op golfkarretjes rond om verdwaalde bezoekers bij de juiste plek af te zetten. Wat een service.

P1250450

In het hotel: een tuin, maar dan tegen de muur.

P1250451

Ontbijt! Hier wordt een omelet voor me gemaakt. Ik maak morgen wel even betere foto’s, want het buffet is zo ontzettend groot. Ik at met Manon (Grazia), Mascha (Beautygloss) en Marja van Coty. 

P1250455

Daarna naar het strand. 

P1250457

Hier vonden de presentaties van de nieuwe Lancaster producten plaats. Omdat alles pas later in de winkel ligt kan ik nu nog niet laten zien waarover, maar dat zie je zeker zodra ze te koop zijn. 

P1250460

Met Manon van Grazia. Ik had nog nooit verse kokossap gedronken. Lekker, zeg.

P1250465

Presentaties met uitzicht op de ‘zee’

P1250471

De Burj al Arab heel ver op de achtergrond, het duurste hotel ter wereld. 

P1250472

Even naar de kamer, om één uur vertrokken we richting de jachthaven. Even een andere tas pakken en wat extra spullen meenemen. Handdoek, SPF, water, dat soort dingen.

P1250473

De housekeeping zette al mijn potjes en flesjes heel netjes neer. Ahh!

P1250474

Liefde.

P1250476

Ineens zag ik dit. Huh. Deze stond er eerder nog niet.

P1250479

Mijn reactie. Foutje, blijkbaar.

P1250481

Wandelen naar de lobby. Deze keer wel goed.

P1250482

Even wachten op de rest (we zijn met zijn twaalven!).

P1250488

In de jachthaven! Prima boot, dit!

P1250497

Wij waren in tenue.

P1250500

En wij waren ook blij. En ook in tenue (brillen).

1661844_577265935691456_421450932_n

Gezellig met Mascha, Daphne en Debbie.

P1250507

Bizar hoe die mega gebouwen zo opdoemen. Het was mistig, dachten we, dat blijkt gewoon opstuivend zand te zijn. Gek!

P1250509

Dat is het op één na grootste cruiseschip ter wereld.

P1250514

Dit is een van de duurste hotels ter wereld, de Burj al Arab. De kleinste hotelkamer is 170 vierkante meter en kost zo’n €2000 per nacht. Het heeft zeven sterren – al stopt het officieel bij vijf. Het gebouw is 321 meter hoog. Weetje: het was zó duur het hotel te bouwen, dat het hotel 400 jaar lang elke nacht moet worden volgeboekt om rendabel te zijn.

P1250515

Uitzicht vanaf de boot.

P1250519

Ik wilde op de foto met de Burj al Arab maar dat werd een beetje raar. 

P1250521 

We kletsten, aten, genoten van de zon en zaten urenlang lekker op de jacht. 

P1250524

Dit was hem. Naar het hotel!

P1250526

Hier zit ik nu, op het moment dat ik dit tik. Het is nu 17:29u en om 19:30 gaan we naar Karma Kafe, een restaurant hier in de stad. We hebben dus nog even, heerlijk. Ik doe wat werk en ga zo een dutje doen.

P1250534

Zo. Make-up gedaan! 

P1250540

Ik moet nodig mijn wenkbrauwen epileren.

P1250543

Ik draag een jurkje, van Boohoo weer.

P1250552 

En ik gebruikte Lancaster Face Bronzer voor een tintje.

P1250561

Zo.

P1250564

P1250567

Deborah Lippmann Break 4 Love op de nagels.

551125_10202606216504342_1200168953_n

Zo grappig: we ontmoetten elkaar weer in de lobby. De helft van de groep was compleet in zwart-wit, de andere helft was gehuld in printjes en kleurtjes. Hier Team Print. Zie Mascha (Beautygloss), Daphne (Coty), Karen (Vogue), Marja (Nouveau), Anja (Coty) en ik. Jep, ik ben de jongste 😉

P1250571

WAUW. Indrukwekkend: de Burj Khalifa, het grootste gebouw ter wereld, maar liefst 828 meter, dat is bijna twee keer zo hoog als het Empire State Building in New York. In deze Burj zit onder andere het Armani hotel, veel appartementen en kantoren. 

P1250575

De Burj Khalifa en ik.

P1250583

We gingen eten bij Karma Kafe en daar stonden deze schattige hoofdjes in de hal. Ik wil er een.

P1250584

Vanaf het dakterras van Karma Kafe keken we uit op de grote fontein naast de Burj Khalifa.

P1250588

Sushi! En heel veel ander lekker eten en drinken. Urenlang lekker eten, praten, lachen. Rond elf uur gingen we terug naar het hotel.

P1250594

Het lijkt wel kerst, hier! 

Morgenochtend hebben we ‘vrij’ en gaan we genieten van de zon en het strand. Verder krijgen we een tour door een deel van Dubai en doen we een tochtje op de creek. ’s Avonds weer lekker uit eten en vooral veel genieten van het lekkere weer hier! 

Tot nu toe vind ik Dubai fascinerend. Het is zo plastic fantastic allemaal; alles is nieuw en in de laatste jaren uit de grond gestampt. Een groote luxeparadijs, alles kan. Het voelt soms een beetje als de Truman Show, alsof alles nep is. Soms denk ik zelfs: ‘Die vogelgeluidjes komen vast ook uit boxjes in de struiken.’  Alles is hier meer, groter, beter. Heel apart. Anyway, dat was mijn eerste indruk van Dubai na één dag hier te zijn geweest… Morgen meer! Het weer is in ieder geval heerlijk en ik geniet volop. Hoe te gek is dit!

Liefs!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

222 reacties
 1. Chantal

  Wat een geweldig uitzicht zeg! Je krijgt er meteen zin in vakantie van!

 2. Cindy

  Wat heerlijk om even weg te dromen bij al deze foto’s. Fijne afleiding even tijdens het werk.

 3. witchke

  Sorry trouwens Cynthia :blush: :blush: :blush: ik zie net dat ik je plog dus niet goed gelezen had, het stond gewoon bij de outfitbeschrijving vanwaar dat vestje komt … sorry sorry sorry

 4. Laura van Hoorn

  Oh wauuuuw ik wil daar ook naar toe, wat geweldig moet dan zijn! Ik vind je blauwe maxi jurk je heel goed staan trouwens!

 5. Peti

  Hey, ik vroeg me af of je alle foto’s met die lumix camera maakt? x

 6. witchke

  Hallo Cynthia :p ik vroeg het al eens op twitter… maar geen antwoord en ik begrijp dat jij het enorm druk hebt en net op al mijn vragen zit te wachten maar lieve meid, dat truitje met die luipaardvlekken. Ben er echt verliefd op :inlove: :inlove: Van waar kom die aub? En is hij recent of oud? Ik hoop uiteraard op het eerste … please!!! :inlove:

  • witchke

   aha dank je hoor 🙂 dan wordt het tijd dat ik daar eens ga kijken 🙂 Mss heb ik geluk in België komt de collectie altijd iets later binnen dan bij jullie 🙂
   :love:

  • witchke

   hmz ik zie het niet in de online shop staan 🙁 :s Is het een vestje/truitje echt of een blousje. De blousjes vind k wel terug maar dat van jou lijkt me toch mooier te zijn en echt een soort van vestje/truitje te zijn

 7. Stephanie

  WAAAAAAAAAAAAAAUW :3 omg! Zo gaaf om te zien!
  Genieten hoor!! 😀

 8. N.

  Waar komen de doorzichtige toilettassen vandaan? Zien er heel handig uit!

 9. Jojo

  Leuke foto’s! Ik moet alleen zeggen dat ik me er wat aan erger hoeveel jij komma’s gebruikt in zinnen. Vaak waar ze niet eens horen..

 10. Kelly

  Wat een ontzettend leuke foto’s! Geniet ervan!

 11. Lauriëtte

  Wat een mooie outfits Cynthia! Heel veel plezier nog in Dubai! 😆

 12. Juliënne

  WAUW!

 13. Ilse

  Wat grappig die mensen die rondrijden om verdwaalde gasten naar hun bestemming te voeren. Te gek voor woorden. 🙂

 14. Anoeska

  Wat een prachtige foto’s en wat lijkt Dubai me toch onbeschrijflijk mooi. Je boft maar! Geniet er nog even van. 🙂

 15. Chahrazad

  Super leuk dat je ook in Dubai plogt. Prachtige foto’s!!

 16. iris

  Wauwww wat een mooie make up. Die blush en highlighter <3 toch maar eens kijken om Albatros : D

 17. Yasmine

  Draag je deep throat en albatros op je wangen? Als dat zo is een mooie combinatie die je heel goed staat! ^^

 18. saskia

  Wow wat gaaf zeg!! mooie foto’s en je ziet er steeds mooi stralend uit!! echt super!! het is werk maar wel heel leuk zo 😉

 19. Lisanne

  Aaah, ziet er allemaal geweldig mooi uit! Nog heel veel plezier! Haha, wat apart dat er ineens zo’n babybedje op je kamer was gezet.

 20. Annelien

  Mooie foto’s!
  Daar wil ik ook eens naar toe.
  Geniet meid xxx

 21. Oefje

  Je ziet er geweldig uit! Enjoy :*

 22. Tiffany

  Lijkt me een heerlijke ervaring om te beleven. Geniet ervan!
  Ik vind je haar echt erg mooi, zeker in combinatie met de blauwe lange jurk 🙂

 23. imèn

  Hello gorgeous, je ziet er echt heeeel leuk uit! :inlove: Mijn favoriet de blauwe maxi jurk, vallen ze naar maat? Ik wil’m heel graag bestellen en ohja schijnt de jurk door? -XXX-

  • Miss Lipgloss

   Valt normaal en schijnt niet door 🙂

 24. Natasja

  WoW! Zo vet! Ben echt vet jaloers!
  Die roze lipstick staat am-a-zing!!
  Tot wanneer zijn jullie in Dubai?
  Have fun en neem de zon mee naar NL, wil je? 😉

 25. Joni

  Wauw, dat zwembad <3 Die blauwe maxijurk van boohoo is prachtig!
  Lijkt me heerlijk daar, 25 graden vind ik echt de perfecte temperatuur, lekker warm (warm genoeg voor bikini), maar niet té warm, zodat je nog dingen kan doen 🙂
  Veel plezier in Dubai!

 26. DDDa

  Wat zonde dat je een panty onder dat jurkje droeg, je hebt zulke mooie benen!

 27. Parisa

  Wauw.. je straalt helemaal en je ziet er prachtig uit! Ga je ook in traditionele kleding een foto maken? 😀

 28. Ik

  Je straalt, geniet ervan! En wat een figuur! 🙂

 29. Mandy

  Ziet er heerlijk uit. Lekker even weg, leuke dingen doen en vooral het warme zonlicht. Geniet je ook een beetje voor mij?! Veel plezier nog!

  • Miss Lipgloss

   Ik geniet voor jullie allemaal 😀 dankjewel!

 30. saarenzo

  Aah het klinkt allemaal echt heerlijk! En wat zie je er mooi uit! Die nagellak en dat jurkje met die hartjes vind ik echt super 😀 Heel veel plezier nog de komende dagen!

 31. Caroline

  Gaaf zeg! Ben wel jaloers op de warmte daar.
  Die blauwe jurk is trouwens echt gaaf! Staat je goed ook.

 32. BeautyTIL

  Wauw wat een geweldige foto’s zeg! Veel plezier nog…..

 33. anoniempje

  Zo nep jij dubai vindt, zo nep ben jij! Dus je past daar prima! 🙂

  • Caroline

   Jeetje doe eens niet zo onaardig! Lekkere held ben jij zo achter je toetsenbord.
   Zou je dit ook durven zeggen als Cynthia nu recht voor je stond in real life?

  • Enida

   Jeetje wat een gemene achterbakse opmerking… Eentje waar niemand iets aan heeft… Als je niets nuttigs te melden hebt, reageer dan ook gewoon niet :s
   Grow up.

 34. Ser

  Je ziet er echt stralend uit ! :love:

 35. Jannah

  Vind het echt super van je dat je rekening houdt met het dragen van kleding!ik weet niet hoe de vrouwen daar lopen ben nooit geweest naar Dubai maar meeste arabische landen is open kleding niet zo netjes inderdaad vind het gewoon heel tof van je dat je toch rekening houdt!ik vraag me wel heel erg af hoe de Dubaise vrouwen zich kleden in de oude gedeelte?verder vind het super leuk van je dat je op veel vragen reageerdt!lieve meid ben jij :)veel plezier

  • Simsim

   Iedereen draagt hier wat die wil. De vrouwen uit Dubai, de Emirati locals, dragen vaak zwart versierde Abaya’s (Arabische lange jurken) en een hoofddoek, wat hun haren half of geheek bedekt. Ook dragen veel Emirati vrouwen een gezichtssluier, waarbij je alleen de ogen ziet, sommigen dragen geen hoofddoek maar Westerse kleding. Je hebt hier ook veel mensen uit het Midden-Oosten, die dragen varierend van een burka tot een kort jurkje, aangezien er ook moslims zijn die er Westes bij lopen en je Arabische christenen uit Libanon, Syrie, Jordanie enz. hebt. Niet iedereen is hier bedekt, er zijn heel veel filipino’s en Europeanen hier die er ook wonen en die dragen wat ze willen. Ik heb nooit meegemaakt dat men je raar aanstaart als je je benen showt of minder bedekt bijloopt, iedereen moet zelf weten en is vrij. Wel heb ik gisteren nog een Europese vrouw gezien in hotpants waarbij haar billen letterlijk zichtbaar waren, ik denk dat je dan wel gestaard krijgt en mensen die bij zichzelf denken, moet dan nou. Maar over het algemeen, is het heel vrij en varierend hier en iedereen respecteert andermans kledingkeuze. De boerka loopt naast de korte jurk 🙂

  • Jannah

   Bedankt voor de info!:) leuk alles zo te lezen 🙂

  • Miss Lipgloss

   Wat leuk, al die info, dankjewel Simsim 🙂 Ik voel me er zelf niet prettig bij om met korte jurkjes en onbedekte dingen te lopen buiten het resort, ook al zou dat in principe wel kunnen. Ik vind het respectvol me enigszins aan te passen.

 36. Siel

  Wauw, jij ziet er prachtig uit zeg!
  Dat blauwe jurkje staat je super! Draag het alsjeblieft vaker 😀
  En je make-up ’s avonds staat je ook weer prachtig!

 37. Nora

  Echt zoo gaaf dat je daar bent zeg! en wat een mooie en leuke fotos leuk om te zien! geniet ervan :)! Liefs Ps: die blauwe jurk echt wauw!

 38. Lucinda

  Dat jurkje met die hartjes staat je echt enorm leuk! En wat een prachtige enorme gebouwen daar. Wat zou ik ook graag naar Dubai willen, om dat gewoon gezien te hebben. Geniet nog eventjes! Groetjes, Lucinda

 39. Joli

  Ik kan alleen maar zeggen:
  Wauw Wauw WAUW!!!
  Echt TE GEK!!
  Enorm veel plezier daar!

 40. Veronique

  Cyn wat zie je er fantastisch en stralend uit!
  De taille jurkjes staan echt super!

 41. Kim

  Die outfit met de blauwe jurk vind ik echt prachtig, staat je goed 🙂

 42. Mirjam

  Wauw wat een mooie foto’s, en dat hoogste gebouw is echt waaanzinnig groot zeg! Wauw!
  Ik wil echt even zeggen dat je er heel goed uit ziet, je jurkjes staan je erg leuk en je ziet er vrolijk uit! Geniet ervan de komende dagen!

 43. Lys

  Die blauwe jurk van Boohoo is zo mooi! En Dubai ziet er prachtig uit… Mijn oom en tante hebben er even gewoond maar ik ben toen zelf nooit langsgeweest. Ik hoop ooit toch naar Dubai op reis te gaan 😀

 44. Melissa

  Leuke plog en prachtige locatie!
  En ik snap/weet dat je niet graag met blote benen rondloopt omdat je je er niet goed bij voelt. Maar zo’n dikke panty? Dat is juist extra opvallend…. Misschien een idee om dunnere panty’s te dragen, of misschien in zo’n land proberen zonder… Ik denk dat niemand je zal aanstaren 🙂 maar moet je natuurlijk helemaal zelf weten! Maar je mag gezien worden, ook je benen!

  • Miss Lipgloss

   Ik droeg ’s avonds een panty omdat het simpelweg te koud was voor blote benen, overdag draag ik bedekte benen omdat ik dat wel zo beleefd vind, zeker in de oudere delen van Dubai. Ik voel me inmiddels helemaal prima met het dragen van blote benen, hier bedek ik me om andere redenen. Maar bedankt voor je advies Melissa! 🙂

  • Melissa

   Ik snap je zeker met de beleefdheid om je te bedekken, vind ik ook erg belangrijk in een andere cultuur, goed dat je daar rekening mee houdt. En blij om te horen dat je je nu wel goed voelt met het dragen van blote benen, zo hoort het!

  • Ik

   Ik zou in zo’n land net niet proberen om met blote benen rond te lopen. Dat zou misschien een beetje respectloos kunnen overkomen daar. in ieder geval is het heel beleefd om je toch een beetje te bedekken.

 45. Manon

  Waah, zo gaaaaff! Ben echt jaloers hoor, geniet er lekker van :love:

 46. Corrie

  Een collega noemde Dubai ooit ‘Disnetyland voor volwassenen’, ik denk dat er geen betere omschrijving is want Dubai is zo kunstmatig (en klam)

 47. PS by Dila

  Ik vind je nagels heel leuk gedaan! Mag ik vragen hoe je zo dat printje erop hebt gekregen?

  • Roos

   Ja het lijkt net alsof er een printje op je nagels zit met die roze nagellak

  • Miss Lipgloss

   Nee hoor 🙂 Is gewoon ‘normaal’!

  • PS by Dila

   Haha, zal wel de weerspiegeling zijn, want het lijkt net of er heel subtiel een printje op je nagels zit.

 48. nikita

  Wauw Dubai het ziet er zo mooi uit ik wil er zeker eens naartoe 🙂

 49. Cher

  Die domme Samsung advertentie moet echt weg. Zo irritant

 50. Priscilla

  Wat ziet het er allemaal heerlijk uit. Super weer ook niet te koud of te warm. Hoelang ben je daar? Veel plezier nog.

 51. Fleur

  Je foto’s zijn echt te gek! Goh Cynthia, wat ben je toch een mazzelaar dat je dit soort gave dingen kunt doen!

 52. Eline

  Wat een superleuke foto’s, ziet er geweldig uit! En zo grappig van dat golfkarretje haha, wel perfecte service!

 53. Annet

  Wow, wat mooi! Dubai staat ook zeker nog op m’n bucketlist!
  Je ziet er trouwens heel goed uit op alle foto’s! 😉

 54. Diana

  Je make-up en outfits zijn keiii mooi

 55. Petra

  Met stip op één de leukste plog tot nu toe. Vind het met zo’n reisje echt van toegevoegde waarde. Merci voor t meekijken 🙂

 56. Jess

  Wat een prachtige foto’s. Het lijkt me een indrukwekkende plaats om te bezoeken, ook een plaats met heel veel contrasten soms. Ik vind je naturelle make-up look trouwens prachtig en die mascara van Estee Lauder is top! Die blauwe lange jurk van boohoo is erg Dubai-achtig en pretty.

 57. Heleen

  :0 wat gaaf zeg!! En een lekkere temperatuur 😉

 58. Marye

  Ohh hier kan ik nou zo van genieten.

 59. Lisanneleeft

  Wat ziet het er daar heerlijk uit zeg! Heeft echt iets magisch zo op die foto’s 😀 (hoewel ik de keerzijde ook heb gelezen bij de reacties bij een van de vorige plogs)

  Nu krijg ik ook zin om op vakantie te gaan, haha. Eventjes naar ze zon…. *droomt lekker verder*

 60. Nicole

  Oh wat een drooooooooooooooooooombaan hebben jullie. Count your blessings!!! :)Veel plezier

 61. Ellen

  Werkelijk prachtig allemaal !
  Vooral de gebouwen vind ik ook zo fascinerend.
  Ik studeer zelf inmiddels 2 jaar bouwkunde en wij hebben soms projecten lopen van gemiddeld utiliteitsbouw. En wat daar allemaal bij komt kijken is echt ongelooflijk. Maar wanneer ik nu naar dit soort verschijningen zit te kijken, krijg ik iedere keer enorme kippenvel. Alleen al van de gedachte bij bepaalde onderdelen, zoals de constructie, doet mijn hoofd al pijn. Ik denk dat als iedereen zou weten wat er allemaal aan werk zich vooraf en tijdens de bouw heeft afgespeeld, dat de gebouwen tien keer zo fascinerend zouden zijn.
  En daarbij is het natuurlijk een enorme inspiratiebron voor mij. Werken bij een van dit soort projecten is zou echt een eer zijn. Heerlijk hoe ik zelfs op een beautyblog inspiratie en motivatie voor mijn studie kan vinden. :blush:

 62. Frances

  Hele leuke foto’s! En heel veel plezier nog! 🙂

 63. Sofie

  De make-up look die je draagt met hartjesjurkje is echt heel mooi! Oh ik wou echt dat het hier ook al weer wat warmer was

 64. Melissa

  Ben zelf 2x in Dubai geweest. Echt een heerlijke stad! Ga dit jaar zeker nog een keer 🙂

 65. Melisa

  Wauw, nu wil ik er nóg liever heen! :O Heel veel plezier nog daar!

 66. Noa

  een tipje
  draag dat blauwe jurkje niet meer, het maakt je heel dik

  • nienke

   Nou erg subtiel.. ik denk dat cynthia zelf mag bepalen wat ze leuk vind om te dragen. Ik vind de jurk haar juist prachtig staan!

 67. Mandy

  Jaloersssssss 🙂

 68. Roos

  OMG!!!! Wat Ben je moooooooi!!!! Die look met die roze lipstick staat je echt GE-WEL-DIG!!!! Welke lipstick is dat?

  Veel plezier nog! Geniet vd zon het is hier namelijk ijskoud

  • Miss Lipgloss

   Dankjewel, wat lief 🙂 Het is MAC Viva Glam Nicki.

 69. Suzanne

  Heerlijk! Ik ben na deze winter (in het Noorden sneeuwde het) ook wel toe aan zon, haha! Geniet ervan.

 70. Kimberly

  Die jurk staat je werkelijk waar prachtig. Wauw.

 71. Mattania

  Wow echt leuk om te zien! Je ziet er ook heel goed uit Cynthia!

 72. Beautytalk

  Ooh, het ziet er daar zalig uit! Ik ben zo onder de indruk! Lucky girl!!
  Ondanks mijn grote vliegangst wil ik ooit eens naar Dubai 🙂
  Eefje

 73. Deborah

  Wat een leuke foto’s! Dat hotel is echt geweldig! Man, ik zou dat ik zo wakker zou worden, met zo’n uitzicht! Ik vind die outfit van je met die blauwe jurk erg mooi, trouwens! Liefde voor zulke vestjes! 🙂

  • Miss Lipgloss

   Dankjewel 🙂 Wat een lieve reacties allemaal, thanks!

 74. Carina

  Jaloers, ik wil ook zon! Al vind ik het wel erg overdreven van lancaster om jullie even naar dubai te verschepen. Tuurlijk het is erg gaaf maar is het echt nodig?

  • Miss Lipgloss

   Tja, wat is er nou eigenlijk écht nodig… 🙂

 75. josephine

  Wat voor kleur lipstick draag je hier?

  Groetjes

 76. mamoesjka

  Je lijkt wel een prinses in die blauwe jurk! Leuk om te zien dat je je horloge (michael) weer draagt, k dacht opgemerkt te hebben dat hij een tijdje in de kast bleef liggen.
  Heel veel plezier!!

 77. Rose

  Dit klinkt misschien ietwat vreemd, maar je figuurtje ziet er prachtig uit in die jurken!

 78. Laura

  Wat lijkt het me daar heerlijk! Welke lipstick draag je trouwens op de foto’s ’s avonds? It’s pretty! :love:

 79. Eline

  wauw ik word er jaloers van! ik vind het héél vet om te zien! ik wil er graag eens naartoe lijkt me fantastisch al die mooie hoge fancy gebouwen en het lekkere weer :inlove:

 80. Kim

  Wat een leuke plog, ik wil ook naar Dubai!

 81. Sabrina

  Ziet er gaaf uit zeg! Dubai lijkt me inderdaad heel gaaf maar ook heel apart!

 82. Melissa

  Wat een leuke fotos! Je ziet er prachtig uit 🙂

 83. anne

  Wauw wat heb jij toch een geweldige baan! Ik vind je plogs erg leuk om te lezen, je enthousiasme straalt er vanaf!! Mooie outfits trouwens, vooral de blauwe jurk staat je goed!

 84. Sietske

  Jeetje wat verlang ik weer naar de zomer na het zien van deze mooie foto’s

 85. Michelle

  Precies wat je beschrijft in de laatste alinea, dat gevoel krijg ik ook van jouw foto’s van Dubai en foto’s/video’s van andere mensen. Alsof je op een filmset bent ofzo, zo gek en futuristisch! Maar daardoor ook wel heel erg interessant. 🙂

 86. Annick

  Wat een leuke outfit met die blauwe jurk!

  Fijn dat je de foto’s er zo snel kan opzetten.

 87. Marjolein

  Dat gebouw is echt belachelijk hoog zeg! Maar wel heel mooi 🙂 Lijkt me heerlijk om daar lekker in het zonnetje te zitten. Ik wil de zon ook, ik mis het.

 88. Minka

  Wat zien jullie er allemaal mooi en stralend uit, heel veel plezier met elkaar en geniet van alles!

 89. Esmay

  Zoo gaaf om alles te zien! Ik heb nu ook zin in de zon haha :”D
  En ja, wat jij met Dubai hebt vind ik denk ik ook een beetje. Alles is zo nieuw en net gebouwd en nep, niks meer wat een beetje ouder is heb ik ’t idee. Best gek.

 90. Dionne

  Wat een super leuke plog weer, leuk om te zien!

 91. Heleen

  Wauw! Wat ziet het er super uit. Hier in Rotterdam regent het nu alleen maar >_< . Ik ben jaloers!
  Geniet ervan!

 92. Lotte

  Wauw, wat is het daar bijzonder luxe! Het ziet er inderdaad uit als een soort perfecte wereld waar alles mooi, nieuw en tot in de puntjes verzorgd is. Ik ben benieuwd naar de komende plogs, vind het heel leuk om te zien allemaal tot nu toe!

 93. Kelly

  Tof hoor, dat je dit mag doen voor je werk.

 94. marie

  wow, ik geniet mee, vooral het weertje lijkt me zo aangenaam,
  je ziet er goed uit, die maxi dress met het pantervestje staan je zo leuk!
  geniet er nog van!

 95. Marloes

  Ah wauw wat ziet het er geweldig uit allemaal. Ik ben trouwens wel benieuwd naar de face bronzers van Lancaster. Ziet er echt wel goed uit namelijk. Geniet lekker van jullie vrije dag vandaag!

 96. Marieke

  Wauw, geweldige foto’s! Super leuk dat je ons zo ‘meeneemt’ op reis. Dubai staat zeker ook op mijn reislijstje!

 97. jessica

  Gave plek joh! Je ziet aan je gezicht dat je bruiner bent,heel mooi! Komt dat door de bronzer van Lancaster?

 98. Sannne

  Ik geniet van je plogs! Dankjewel! Veel plezier in Dubai!

 99. Mayra

  Ah ik ben jaloers, hier regent het weer eens! Geniet lekker van Dubai!

 100. Joy

  En dat allemaal voor de lancering van, hou je vast, een zonnebrand creme. 😆

  • Hanneke

   Zoiets dacht ik dus ook 🙂
   Allemaal heel mooi en leuk, maar er naar mijn gevoel toch met een zwart randje…

  • Miss Lipgloss

   Waarom heeft het dan een ‘zwart randje’? Dat vind ik wel een beetje gek klinken, eigenlijk.

  • Hanneke

   Begrijp me niet verkeerd, ik lees met veel plezier je blog en zal dat blijven doen 🙂
   Ik dacht meer in de richting van het feit dat een reisje van een paar dagen naar Dubai, qua ecologische voetafdruk wel kan tellen. Verder staat Dubai in de top van landen met slechte arbeidsomstandigheden en moderne slavernij. Goedkope arbeidskrachten worden ingevoerd uit Indonesië, Pakistan, Filipijnen,…
   Laat er je reis niet door verpesten maar toch wel de moeite waard om even te vermelden.

  • Femke

   Helemaal mee eens ! Het is gaaf om een keer naar toe te gaan, maar je moet wel in je achterhoofd houden en dat er altijd mensen die voor al deze luxe de prijs moeten betalen..

  • witchke

   Goh weet je, ik zeg niet dat je geen gelijk hebt maar zo kan je wel alles bestempelen met “een zwart randje” en op den duur kan je niet meer gewoon genieten van het leven en nergens meer naartoe gaan en niets meer kopen en niets meer weggooien…
   Als je gegeten hebt maar je hebt teveel en je moet het weggooien… mja dat is wel zonden voor al die armen mensen op de wereld en al die daklozen hé … we hebben allemaal een huis, een dak boven ons hoofd, sommige huizen zijn al wat groter dan anderen en mss hebben we wel een kamer vrij, wat zonde nou dat die dakloze in het station moet slapen terwijl je nog een kamer vrij hebt. En die sjaal in dat ene winkeltje in Antwerpen (ben ook van België ) die je in een opwelling kocht omdat hij zo mooi was en maar 5 euro kostte en die echt handgemaakt is… ben je zeker dat de net door een kind in Bali of Nepal is gemaakt? Om van die mooie handtas maar te zwijgen. En hoe zeker ben je van kledingketens zoals H&M, Esprit, Vero Moda,…

   En weet je ik weet hoe dit nu ga klinken maar mijn schoonzusje is balinees en heel haar familie leeft daar. Die mensen die zijn soms een halve dag of dag bezig met een handgemaakte sjaal die wij hier voor 5 euro kopen. De kinderen ook. En ja ze krijgen er niet veel loon voor. Maar het leven daar is ook goedkoper als hier. Dus in verhouding is eigenlijk hun loon het zelfde als hier. En die mensen daar zijn ze blij dat we in het Westen die dingen kopen. Want als we niets meer kopen dan zijn ze hun werk kwijt en krijgen ze niets meer. En de kinderen die zijn zo blij dat ze ook een paar centjes kunnen verdienen. Zo kunnen ze bijdragen in huis en hebben ze zelf ook nog een zakcentje. Want zakgeld zoals wij dat kennen ze daar niet. Daar moeten ze voor alles werken en ouders willen ook dat ze dat leren dat ze moeten werken voor hun geld. Dat is daar gewoon zo.
   Het probleem is dat dus allemaal niet zo zeer. Het probleem ligt bij de enkele kapitalisten in die landen die enorm rijk zijn door corruptie vaak ten koste van de plaatselijke bevolking want vaak zijn het politici die te hoge belastingen vragen, de helft van mensen hun opbrengsten opeisen… en daar helaas kunnen we niets aan doen.

   Cynthia kan er niets aan doen dat ze is uitgenodigd voor die persreis en naar wat ik heb begrepen heb van de site heeft Cynthia een groot hart en doneert ze veel en doet ze alles om zo menslievend mogelijk te zijn en anderen te helpen.

   Raar dat je een beautysite leest wss ook beautyproducten gebruikt en dan dit soort dingen gaat zeggen tegen Cynthia, het zijn immers blijkbaar de merken van die beautyproducten die je dus gebruikt en waarover je dus zo graag leest die dit soort reizen organiseert… mss daar eens gaan klagen…

   En verder denk ik dat we de standaarden van anderen landen niet altijd mogen vergelijken met de onze maar naar de verhoudingen van het land moeten gaan kijken voor we iets zeggen.

   Nouja ik weet het, preken is mijn ding :p maar ik wou dit toch even kwijt. Ik hoop dat ik daar niets verkeerd mee doe.

  • Joy

   Nou, zwart randje is een beetje overdreven haha. Als Lancaster onnodig een klein fortuin uit wil geven voor een perspresentatie moeten ze dat lekker doen.

  • Laura

   normaal gebruik je ”een zwart randje’ als er iemand is overleden, geloof dat hier iedereen nog leeft gelukkig 😉

   denk dat je beter de uitdrukking addertje onder het gras oid had kunnen gebruiken haha.

   anyways: cynthia is uitgenodigd voor deze reis dus zij is niet aan te spreken voor deze superdeluxe reis (want ik vind dat idd ook wel). dus ik zou zeggen: geniet ervan!! 😀

  • Hanneke

   In België gebruiken wij de uitdrukking “een zwart randje” als er ook een negatieve kant aan iets is. Maar bedankt voor de tip 🙂

 101. Marieke

  Door die Samsung reclame kan ik op mijn mobiel helaas het artikel niet lezen

 102. Mariska

  Ik volg je site al lang, maar reageer eigenlijk nooit.. Maar dit ziet er fantastisch uit allemaal Cynthia! En wat is het mooi daar.. Fijne dagen nog samen met de andere en geniet van het weer x

 103. Ela

  Wat zie je er moooooiiiii uit, vooral die blauwe jurk, bombshell alert!

 104. Elise

  aah zo moooi daar. Het erge, vannacht droomde ik dat ik naar Dubai ging aah dat komt door je vorige plog

 105. pamela

  wauw wat is het prachtig daar! ik ben erg benieuwt naar de producten van lancaster!!

 106. kim

  Leuke foto’s! Leuk reisje zeg! Jaloers, hihi. ^^

 107. vanessa

  Wat een mooie bestemming! Lijkt me heerlijk met het zonnetje 🙂

 108. Lauraxx

  Leuk! Verdien je met dit reisje ook nog geld?
  Xxx

  • Marisca

   Deze reis lijkt me al de kers op de taart. Geweldig om zo heerlijk in de watten gelegd te worden. :inlove:

 109. Kissyfur

  Ziet er heerlijk uit daar allemaal. Hier is alles echt nat en druilerig dus neem op de terugweg wat zon mee. Fijn dat je aan die reclamebalk werkt want gruwel er al een paar dagen van.

 110. katja

  Ahhhh wat leuk.. geniet ervan… ik wist niet dat mascha ook was gegaan..

 111. Elise

  Wauw, wat is het daar mooi zeg! En je roze boohoo jurkje is ook prachtig! Geniet maar lekker daar 🙂

 112. Tineke

  Jouw outfits zijn zo mooi! Ik heb het jurkje waar ik je gisteravond een tweet over stuurde ook besteld. Door deze plog heb ik wel ontzettend veel zin in de zomer!
  Liefs

 113. Olga

  Ben jij een gelukzak zeg met zo een reisje

 114. m

  Wat ziet dat er supergaaf uit allemaal! Veel plezier komende dagen! Dat boohoo jurkje met hartjes staat je echt super mooi! Ik sluit me aan bij degenen die zeggen dat die samsung banner irritant is! Heeeeel vervelend

 115. Hester

  Ah zonnn! Lijkt me heerlijk nu haha. Alles ziet er inderdaad wel heel luxe en nieuw uit, fascinerend. Veel plezier nog! Ik word trouwens wel echt helemaal gek van je Samsung reclame (op je mobiele site), sorry.

 116. Enida

  Wat zie je er toch goed uit en jouw make up spreekt me ontzettend aan! Kun jij ook een keer laten zien hoe je blush opdoet? Of heb je dat al ooit een keer gedaan? Want het maakt of Breekt je gezicht en bij mij is het toch altijd het laatste x(

 117. Saskia

  Wauww, lekker weer 🙂 Ik wil ook zon, hier in NL regent het alsmaar aan 1 stuk door vandaag.. 🙁

 118. Charlotte

  Geweldige plog! Nu heb ik zo zin in vakantie en zon. Lijkt me niet gek dat je op zo’n groot resort verdwaald?! Lief dat zo’n mannetje je de weg leidde. Dat jacht ziet er geweldig uit. Leuk jurkje had je saconds aan! Genieten!

 119. Maria

  Dat Kinderbedje opeens op je kamer….:-). Leuk om iets meer over Dubai te weten te komen

 120. Mar

  Ik blijf verbaasd over hoe goed jij je eigen kan opmaken zeg!
  Hele leuke plog dit, volgens mij is het volop genieten daar!
  Wat ik me wel af vraag, stomme vraag misschien, maar je zegt dat het 25 graden is daar. Is dat anders dan in Nederland? Want als het hier 25 graden is zou je in leuke jurkjes lopen en daar heb je telkens gewoon lange mouwen en lange broek aan. Of is dat de cultuur daar?

  • Miss Lipgloss

   Het voelt anders qua warmte inderdaad, maar het is ook netjes je hier te bedekken.

 121. Laura Louise – Fablouise

  Wat een prachtige foto’s allemaal! De blauwe jurk staat je trouwens geweldig. Het is een droom om een keer naar Dubai te gaan, geniet van de tijd!

 122. Anniek

  Haha, wat grappig dat die mannetjes in golfkarretjes als baan verdwaalde mensen de weg wijzen hebben! Het ziet er echt prachtig uit, die zee, het hotel, het zwembad… Ook perfect weer lijkt me, niet te warm, maar ook zeker niet te koud! Mooie jurk heb je ook aan, die lange blauwe..

 123. Franka

  wat zie je er ongelovelijk goed uit zeg^^ mooie dame!!!

  verder leuk om je foto’s te zien! mijn pa werkt veel in dubai, hij werkt op een baggerschip en heeft ook meegewerkt aan die palmeilanden etc^^ en is in dat hoogste gebouw geweest! leuk om dan eens een andere kant te zien dan de scheepskant:)

 124. Marjolein

  Wow het ziet er super leuk uit! Ik word er helemaal jaloers van :inlove: en je ziet er zo mooi uit! Je straalt echt.

 125. Caro

  Ziet er allemaal heel gaaf uit!! Dat jurkje met die hartjes van boohoo vind ik echt super leuk! 🙂

 126. Kimberly

  Oh.WAUW! Ik wil naar Dubai en het hotel waar jullie zitten! Hoe heet jullie hotel eigenlijk (heb ik denk gemist?) ziet er echt mooi uit! En tof dat die mannetjes in golfkarretjes rijden om mensen op te pikken die verdwaald zijn haha. Het ziet er echt super uit daar, lekker genieten! Ik vind je jurkje met die hartjes trouwens heel erg leuk

 127. Syl

  Whaaa ik wil daar ook nog eens heen. Het ziet er zo gaaf uit!

 128. Nathalie

  Ooooh wat ziet het er super uit allemaal!!! Geniet!!! En wij genieten lekker mee middels je plots. 8)

  • Nathalie

   Nou!! Computer kent het woord plogs niet en wil het steeds veranderen in plots. :O

 129. Griet

  Als ik jou mooie foto’s zie heb ik zo een zin om op vakantie te vertrekken 🙂
  Vind je kleedjes erg mooi die je aanhad.
  Het ziet er daar wel mooi maar apart uit met die gekke gebouwen

 130. Beautydagboek

  Wauw, door jouw foto’s krijg ik helemaal een zomergevoel! Ik wil ook weer vliegen en naar de zon, haha 🙂 Leuke persreis en heerlijk om in deze setting de nieuwe producten te ontdekken.

 131. linda

  Wat tof en leuk om met je mee te kijken! Het moet vast een onvergetelijke ervaring zijn daar en wat een buitenkansje om Dubai op deze manier te ontdekken!

  Leuke foto’s en ik vind je look in de avond echt prachtig, mooie lipstick ook 🙂

  En geniet er vooral van daar! En wil je een klein beetje zon mee terug nemen? Hihi

 132. Kelly Caresse

  Dit klinkt en ziet eruit als een geweldige persreis! Leuke plog weer, ook leuk die foto’s met je gezichtimpressies! Het perzik-kleurige jurkje van bohoo vind ik tof!

 133. Nienke

  Geweldig zeg, wauw! En je ziet er prachtig uit. Hoelang blijf je daar eigenlijk als ik vragen mag?

 134. Annoeska

  Wauw mooie foto’s!
  Ik wil alleen even zeggen dat ik me kapot erger aan de Samsung banner op de mobiele site. Ik weet niet hoe het op de computer is maar ik kijk je site altijd op mijn telefoon en die banner verschuift steeds waardoor ik de helft niet kan lezen. Ik weet dat je geld moet verdienen en ik vind ads geen probleem maar dit is echt irritant.

  • Miss Lipgloss

   Ik heb net gebeld, er wordt aan gewerkt!!

 135. Mirjam

  Ik reageer bijna nooit en nooit negatief, maar ik wil toch even zeggen dat ik de samsung pop up erg vervelend vind. Ik kan ‘m niet wegklikken en als ik dat probeer, wordt hij groot (lees je site op m’n iphone). Erg jammer, want het leidt erg af tijdens het lezen/kijken.

  • Yuna

   Ja ik heb hier hetzelfde, op de iphone! Snap dat er reclame nodig is maar mennn wat is dit irritant met lezen

  • nienke

   Gebeurt ook bij mijn samsung telefoon 🙁

  • Roos

   Ja, ik had hetzelfde op mijn telefoon. Erg irritant. Ik heb dit artikel dus op mijn telefoon weg geklikt.

  • Marielle

   Ik had er op m’n tablet inderdaad ook last van… Dan maar op de laptop (ad-block) 😉
   Wel erg vervelend!

  • Ati

   Heb er ook last van !

 136. Nanda

  Haha, wat heerlijk ziet het er uit! Inderdaad,…ZON! Knap dat je toch tijd vind om het allemaal direct online te zetten. En heel fijn voor ons.
  Het zou met niet verbazen als er fluitgeluidjes uit boxen in de struiken zouden komen!

 137. Lara

  Wauw, dat ziet er echt prachtig uit!

 138. Eline

  Ik word helemaal jaloers van je foto’s! Wat ziet het er prachtig uit!!

 139. Jess

  Wat heerlijk dat je in Dubai bent. Lijkt me een hele bijzondere plek. Het ziet er heel anders uit dannij verwachtte. Geniet ervan!

 140. Malou

  Wauwwww wat ziet alles er prachtig uit! En wat heeft het persbureau zijn best gedaan voor jullie!! Geniet er nog maar even lekker van, hier is het nat en koud. Zoals we gewend zijn!

 141. aafke

  Hoe is de kwaliteit van de boohoo.com jurkjes? Ze zijn prachtig!

  • Miss Lipgloss

   Heb ze beide nog maar een keer aan gehad dus kan er weinig over zeggen maar eerste indruk is goed 🙂

 142. Saskia

  Wet heerlijk zeg de zon! Leuk om te zien!

 143. Sofie

  Wat een prachtige foto’s! Have fun 😀

 144. Hannah

  Heel tof! Leuk om zo mee te kijken naar wat je doet als je op reis bent 🙂

 145. Iris TBM

  Wauw, wat super tof!! Wil ook heel graag een keer naar Dubai. Lijkt me geweldig!

 146. martina

  heeeerlijk die zonnige foto’s! have fun!

  • martina

   prachtig trouwens die blauwe jurk met het geprinte vestje!

 147. Hanneke

  Ziet er geweldig uit! En de zon… :inlove:

 148. Laura

  Leuke foto’s, ook je eerste reactie! Wat prachtig allemaal! Geniet ervan! 🙂