27 maart 2014 door Cynthia Schultz 140 reacties
Een MissLipgloss artikel

Plog 26 maart 2014

20140326_125828Goedemorgen! Vandaag zat ik tien uur in het vliegtuig en hadden we onze eerste korte avond op Aruba!

De reis die ik in deze plog laat zien is een persreis. Dat betekent dat ik door Aruba ben uitgenodigd om het eiland te ervaren. Ik laat je mijn visie op Aruba zien en in mijn plogs neem ik je mee.

20140326_054756

De wekker! Op tijd er uit om de laatste dingen te pakken voor Aruba.

20140326_065101

Kickstart met een groene smoothie. 

20140326_072529

Op het station! Mijn koffer weegt gewoon al 23 kilo. Ik wil gewoon zo graag veel zonbescherming mee nemen om te testen voor reviews, en als het even kan wil ik ze op Aruba mooi op de foto zetten. Nou ja, dan maar wat meer kilo’s. Je bent een beauty meisje of je bent het niet.

20140326_073024

We hebben er zin in!

 20140326_080725  

In de trein. Kletsen, chillen en ik beantwoorde nog wat mailtjes.

20140326_090150

Checken waar we heen moeten. 

20140326_093051

Koffers afgegeven en nog even een beetje shoppen… Willem ging op jacht naar een comfortabel nekkussen…

20140326_093329

…en ik kocht ‘Cuddle Pads’ van Falke voor in het vliegtuig.

20140326_094828

We waren veeeel te vroeg, dus tijd voor koffie. Zoals je inmiddels wel weet ben ik allergisch voor alles wat met haasten en te laat komen te maken heeft, en ik vind het met ‘op reis gaan’ toch lekkerder om gewoon de deur uit te zijn. Hoef je ook niet meer te twijfelen of je dit en dat wel of niet hebt…

20140326_094938

Koffie. 

20140326_105903

Haha. Bij de Mediamarkt hadden ze nog geen hoesjes voor mijn nieuwe e-reader, maar thuis ontdekte ik dat een washandje er precíes om heen past. En omdat ik hem toch wil beschermen, dan maar met een washandje.

20140326_105915

Haha. Ik lees nu De Kraamhulp van Esther Verhoef.

20140326_125828

Dit was de meest relaxte vlucht OOIT. Er waren ongeveer 240 Economy plekken en er waren er zo’n 90 bezet. Dus: HEEL VEEL vrije stoelen. Je mocht gaan zitten waar je wilde. Willem en ik gingen samen op een rij van vier zitten. Iedereen deed dat, op sommige rijen van vier lag gewoon iemand helemaal languit. Heerlijk!

20140326_135254

Eten! 

20140326_142116

In LINDA. zag ik een advertentie van Aruba. Toevallig!

20140326_142954

Na de lunch een Amarula. Zo lekker!

20140326_150933

Ik had ’s ochtends gewoon make-up opgedaan en als ik lang vlieg neem ik altijd verzorging mee. Mijn huid kan een vlucht van tien uur zonder wat extra hydratatie en verzorging niet hebben (dan heb ik een week lang een droge, trekkerige, schilferige huid) dus ik nam deze dingetjes mee. Ik haalde mijn gezichtsmake-up er af en deed een crème masker op.

20140326_151150

Zo. Lekker fris! Voelt ook lekkerder, zonder gezichtsmake-up zo lang vliegen.

20140326_151200

Ik gebruikte GlamGlow ThirstyMud. Erg lekker! Gaat alleen na een tijdje wel rullen, maar dan moet je het er gewoon afhalen. 

20140326_171425

Zijn we er al bijna? Nee.

20140326_173440

Ik keek twee Nederlandse films. De Toscaanse Bruiloft en Chez Nous. Allebei wel leuk. Ik heb me vermaakt.

20140326_180024

Ik las allemaal magazines die ik mee had. Ik herkende mezelf hier erg in. Hanneke heeft een burn-out gehad (ik heb geen burn-out gehad, maar ik zat er vorig jaar wel tegen aan) en ze zegt: ‘Bij alles wat ik doe, vraag ik me af of ik er blij van word. Ik zeg zelfs eerder nee tegen een feestje. Vroeger vond ik dat mutserig. Nu denk ik: dan maar mutserig’. Ik doe ook alleen maar dingen waar ik energie van krijg en ik vond het ook een tijdje ‘eng’ omdat ik dan bang was dat mensen me saai vonden. Maar wat maakt dat nou uit? Als ik gelukkig ben met de keuzes die ik maak, dan is dat OK.

20140326_180828

Mooie quote onderaan.

20140326_203705 

Film kijken.

20140326_204311 

Jaaaa, we zijn er nu wel bijna.

Na tien uur kwamen we aan op Aruba! Het was echt een hele fijne vlucht en ik heb me prima vermaakt met mijn magazines, films en e-reader. Het voelde meer als vijf uur dan als tien uur.

20140326_181729

Op het vliegveld kwam Jasmine, onze gids, ons ophalen. De zon ging net onder en ze bracht ons naar ons hotel, het Renaissance Aruba Resort.

20140326_183714

We hadden haast omdat we snel weer weg moesten voor het etentje, dus je hebt nog betere foto’s van me tegoed komende week. We zijn heel blij met de mooie comfortabele kamer ^_^

20140326_183716

20140326_183722

De badkamer

20140326_183724

Douche!

P1320211

Klaar om te gaan. Even heel snel het meest makkelijke aangetrokken wat ik in mijn koffer had en gáán. Troep om me heen, haha. Alles snel neer gegooid.

P1320218

Met Jasmine gingen we een hapje eten bij Carambula.

P1320212

Willem dronk een Balashi, een echt Arubaans biertje dat hier op het eiland gebrouwen wordt.

P1320214

‘Sushi grade’ tonijn. Ik zeg dit niet snel, maar dit was een van de lekkerste grilled tonijn die ik heb gegeten. Tonijn zoals ‘ie hoort te zijn, yum!

P1320217

Ik hoefde geen toetje meer, maar Jasmine zei dat ik dit móest proeven. Een Arubaanse taart: Bolo Preto. Het is een zware taart gemaakt van allerlei soorten gedroogd fruit. Ik verwachtte een zware chocoladesmaak toen ik het zag, maar het was juist heel fruitig en zoet. De drank die er in zit geeft het ook een hele aparte smaak. Dit moet ik deze week nog een keer eten, jum!

Inmiddels ben ik op de hotelkamer deze plog aan het maken. De eerste dag op een bestemming ver weg is altijd nog een beetje alsof ik droom, dus morgen begint het ‘echt’. Heerlijk om hier te zijn, ik ga je op de hoogte houden… Het is nu 22.05 en ik ga me nu klaar maken om te slapen en even de spullen uit onze koffers een plekje geven – we blijven hier immers tien nachtjes!

Tot morgen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

140 reacties
 1. Hester

  Tien uur vliegen is zo immens lang, maar het ziet er wel heel chill uit! Quality time 🙂 Dat met die washandjes doen wij ook altijd bij ‘nieuwe’ apparaten, haha. In de zin ‘Kletsen, chillen en ik beantwoorde nog wat mailtjes’ moet het trouwens wel ‘beantwoordde’ zijn.

 2. J

  lekker ding naast je op die eerste foto

  • J

   o dat is je vriendje.. sorry

 3. Marissa

  Wat maken jullie bloggers toch geweldige reizen. Super, echt waar.
  En wat leuk dat Willem nu ook mee mag!!

 4. Chloë

  Aah super leuk dat je naar Aruba gaat.
  Zelf afgelopen zomer geweest, op bezoek bij vrienden.

  Een super eiland, ik was gelijk verliefd.

  Veel plezier & leuk of je verhalen er over te lezen

 5. anne

  hele leuke foto’s
  zo leuk om te zien hoe je straalt en hoe gelukkig je er uit ziet met je vriend samen! word er zelf helemaal blij van haha..ik lees op dit moment ook zelf de kraamhulp! spannend vanaf de eerste bladzijde he!:))

 6. Jose

  Wat leuk dat je naar Aruba gaat! Ik heb er familie wonen & wil graag nog eens het eiland ontdekken 🙂
  Ik had even een ‘1-wenkbrauw-gaat-omhoog-momentje’ toen ik las dat je je ’s ochtends helemaal had opgemaakt, om het er in het vliegtuig er vervolgens weer af te halen. Begrijp me niet verkeerd, maar ik vind het dan wat omslachtig 😉

  Anywayyyyy, een heel fijne vakantie! Geniet! X

  • Miss Lipgloss

   Ik wil er gewoon graag netjes en verzorgd uitzien. 🙂 Er zat al gauw zo’n zes uur tussen het opmaken en er af halen. En mijn oogmake-up heb ik laten zitten.

 7. Joyce

  Oh wat heerlijk om op deze manier ook een beetje op Aruba te zijn! Geniet ervan! :inlove:

 8. Hannah

  Wat heerlijk dat jullie zo lekker de ruimte hadden in het vliegtuig, dat maakt het reizen al een stuk fijner!

 9. Sandra

  Hoi Cynthia! Ik zie hier je Marc By Marc Jacobs laptop sleeve voorbij komen, die vind ik super leuk! Ik wil hem ook 🙂 Bij de Bijenkorf hebben ze hem, maar de afmetingen kloppen helaas niet met mijn 13 inch macbook pro.. Heb ik dan de verkeerde maat of is hij bij jou ook iets te groot?

 10. IsabellaEliane

  Leuk om te zien ! Veel plezier nog verder en geniet van je vakantie 🙂

  X

 11. Anoeska

  Wat een leuke foto’s! En wat fijn dat je vlucht zo relaxt was. Mijn vlucht naar Australië (24 uur) was alles behalve relaxt, geen beenruimte, het hele vliegtuig zat vol en het was gewoon erg lang. Binnenkort mag ik deze vlucht weer gaan maken maar dan terug naar NL en in mijn eentje. Kijk er nu al naar uit. (not) 😀 Die lange zwarte jurk staat je echt prachtig! Heel veel plezier. 🙂

 12. Lin

  Die tonijn ziet er zooooo goed uit.

 13. Julia

  Leuk!! Ik zit momenteel voor een half jaartje op Curacao!

 14. linda

  You made it! Wat onwijs tof dat jullie dit samen kunnen doen 🙂
  Leuk om zo met je mee te reizen en héél véél plezier daar. En ik kijk uit naar je volgende plog, ben zo benieuwd naar het eiland 🙂

 15. Daily cup of blablabla

  Wat een super start met zo een vlucht. Te gek gewoon.
  Ben enorm benieuwd naar je plogs uit Aruba.
  Enjoy your stay!

 16. Lil

  Ohhhh wat lekker!
  Ik ben voordat ik vakantie ging, een maand geleden, begonnen met het volgen van je posts en dus ook tijdens mijn vakantie, in Aruba. Helaas ben ik sinds dinsdag weer terug in NL maar wat is aruba leuk!
  Ik zie dat je ook van vis houdt en raad je zeker aan om bij Zeerover te eten in Savaneta.
  Erg leuke en aparte ervaring!
  Ze hebben er ook veel cosmetica, als je de stad ingaat,achter t Renaissance kom je zeker wel 3 beautystores tegen, ook een Victoria’s Secret en een MAC.
  Cant wait till your next plogs and reviewsssss

 17. Marjolein

  Wat een geweldige plog! Heerlijk dat je je vriend hebt meegenomen, lekker samen op persreis. Geniet ervan en ik kijk uit naar je volgende plog!

 18. Anouk

  Heerlijk foto’s van een mooie vakantiebestemming om bij weg te dromen! Je ziet er ook supergelukkig uit

 19. Kelly

  Fijn dat je zo relaxte vlucht hebt gehad en dat de vlucht voor je gevoel veel korter duurder. Heel veel plezier op Aruba!

 20. Moniek

  Veel plezier,is een mooi eiland wel erg Amerikaans ingesteld,niet te vergelijken met het Nederlandse gevoel op Curaçao, ben op beide eilanden geweest. Had de eerste keer naar Curaçao ook een hele bank voor me alleen in het vliegtuig,erg lekker! Op Aruba bezoek eens malmok beach en palm island kun je zwemmen met papegaaivissen heel leuk! Wij verbleven in occidental grand hotel vlak naast het Riu palace, alleen de voorkant van het hotel is al een bezoekje waard. Verder is Aruba maar klein maar wel mooi met al doe dividivibomen! Geniet ervan samen!!

 21. Laura

  Wauw wat staat die zwarte jurk je goed! Mag ik vragen waar ie van is? Heel veel plezier op Aruba, geniet ervan!

 22. Charlotte

  Superleuke plog! Fijn dat de vlucht zo relaxed was en er veeeel ruimte in het vliegtuig was. Hmm die tonijn en het toetje zien er heerlijk uit! Fijne tijd daar <3

 23. Anne Solveig

  Wat gaaf Cynthia! Wat een leuke plog, geniet van Aruba! <3 En dat spiegeltje in Macbook(?)-vorm, geweldig!

 24. Kimberly

  Lekker zeg zo’n leeg vliegtuig 😀 Ik ben benieuwd naar de rest van je plogs 😀

 25. Sofie

  Washandjes en badhanddoeken zijn echt ideaal om je materiaal te beschermen op reis en in je koffer 😀 Dat doe ik zelf ook vaak 🙂

  En ja: troep op een hotelkamer, het hoort er ook bij denk ik 🙂
  Veel plezier daar! Ik kijk al uit naar de rest van je plogs, zo ben ik ook een beetje op vakantie 🙂

 26. Philippine

  Ik ben er in december voor de vijfde keer geweest, ook in het Renaissance! Ik wil echt zo graag terug nu ik dit zie haha

 27. Marly

  Heerlijk zo’n rustig vliegtuig. Ik ga over een paar weken vliegen naar NYC en ik zie er een beetje tegenop. Ik ben niet bang voor vliegen, maar ik vind zo’n vol vliegtuig vreselijk. Vooral als er zo’n jankend kind in de buurt zit.
  Veel plezier op Aruba verder.

 28. Natascha

  Een beetje raar misschien, maar ik vond het zo fijn dat je je vlucht zo relaxed beschrijft. Ik heb enorme vliegangst en kan me niet voorstellen dat ik ooit zo’n lange vlucht maak. Heb zelfs een cursus gedaan, maar deze goede verhalen (en foto’s) inspireren mij en maken het vliegen minder eng!

 29. Cynthia

  Heerlijk om dit te lezen en al die mooie plaatjes te bewonderen. Ik kom helemaal in de vakantie sfeer. Leuk dat je plogt tijdens deze reis. Veel plezier daar samen met Willem

 30. Lisanne

  Fijn dat je zo´n heerlijke vlucht hebt gehad! De eerste dag dat ik op een bestemming ver weg ben, vind ik het ook altijd nog een beetje alsof ik droom. Geniet ervan!

 31. Syl

  Ik hou niet van PLOG’s maar reisplogs vind ik heerlijk!

 32. Renee

  Leuke ploeg! Ik wordt wel een beetje jaloers, maar gelukkig van het weekend wel mooi weer. Ik doe precies hetzelfde met mijn ereader by the way 😉

 33. Michelle

  Oh wat heerlijk dat je nu plogt. Stiekem lijkt het me wel leuk om eens zo lang in een vliegtuig te zitten. Met name omdat je dan niets moet en je dus moet zien te vermaken met lezen of films kijken. Ultieme ontspanning! Is dat raar? Haha 😳

 34. RhiRhi

  Hey De Kraamhulp 🙂 Dat boek heb ik 3 dagen geleden gekocht in had em binnen 2 dagen uit. Geweldig goed en spannend boek.

 35. Dianne Overbeeke

  Wauw wat een reis, maar het is het denk zeker waard! Ik ben benieuwd naar je ervaringen op Aruba!

 36. Fleur

  Wat heerlijk al die foto’s en wat zag het restaurantje er gezellig uit!

 37. Elselina

  Leuke fotos! Inspirerende verhalen! Je staat ook in de Cosmopolitan ( van Nederland 😉 met je verhaal over Bloggen :love: Veel plezier daar verder in Aruba, liefs Elselina

 38. Griet

  Ik ben al helemaal in de vakantiestemming met deze plog 🙂 Dat belooft voor de rest van je reis 😉
  Geniet er allebei van!

 39. Daantje loves to read

  Woman, wat ben je toch een geluksvogel. Wat moet dat genieten zijn en dan ook nog lekker met zijn tweetjes. Geniet samen. Ciao

 40. Marloes

  Ho stop ho! Zie ik daar nou een geniaal spiegeltje in de vorm van een macbookje???!!! Of begin ik waanideeën te krijgen…:)

 41. Nathalie

  Ziet er top uit!! Ben benieuwd of Willem nog een nekkussen naar zijn gading heeft gevonden? Have fun! 🙂

 42. Stephanie

  Yes, ik verheugde me al op je plog 😀 leuk leuk!
  Heel veel plezier, ben erg benieuwd naar de rest v.d. foto’s en verhalen! Jalooeers 😀 hahaha

 43. saarenzo

  Oo wauw, super tof dat je weer op zo’n heerlijke persreis mag. Geniet van jullie vakantie!

 44. saskia

  Zo heerlijk! ik ben ook op Aruba geweest en het is heerlijk!

 45. Carlijn

  Ik stopte mijn tablet (Google Nexus 7) ook in een washandje toen ik in Amerika was, perfect format! Geniet van Aruba!

 46. Tamarah

  Wat een heerlijke foto’s zeg! En wat fijn dat de vlucht zo comfortabel was! De hotelkamer en het eten ziet er heerlijk uit! Geniet er lekker van! 🙂

 47. Kim

  Het ziet er alvast erg leuk uit! Veel plezier!

 48. anne

  leuk om te zien , ik ga over 2 maanden naar Aruba voor een bruiloft op het strand dus ben heel erg benieuwd en door deze foto’s verheug ik me er heel erg op.

 49. Rosamina

  Wanneer is de Glamglow THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment in Nederland verkrijgbaar?

  • Layla

   Medio mei @ Douglas

 50. Femke

  Ik krijg helemaal zin om ook op vakantie te gaan door deze foto’s! En echt heerlijk van dat vliegtuig 🙂

 51. Beau

  Ziet er enorm leuk uit! Geniet van je vakantie 🙂

 52. Mandy

  Heerlijk zeg dat je daar lekker in de zon zit. En hoe fijn een bijna leeg vliegtuig, maak je niet vaak mee. Ik vermaak me ook altijd prima in een vliegtuig. Veel plezier in Aruba!

 53. Jaimy en Laura

  Super leuk dat je op Aruba bent! Ik heb er een tijdje gewoond toen ik er stage liep en ik ben echt verliefd op het eiland! Ik krijg meteen weer heimwee als ik je foto’s zie.

 54. MySimplySpecial

  Wat lekker inderdaad zo’n leeg vliegtuig! Erg leuk om al die foto’s te zien!

 55. MijnPlog

  Super gezellig plog weer!
  Fijne vakantie nog.

 56. Janou

  Genieten!! Ik vind het zo leuk om met je mee te kijken, hoe je dingen doet in het vliegtuig en hoe je jezelf vermaakt. Echt onwijs leuk! Je plog’s vindt ik zo onwijs leuk! Kijk uit naar morgen 🙂

 57. Femke

  Super gaaf weer om te zien, enjoy it!!!

 58. Patty

  Wat super zeg! Geniet ervan, en wat fijn dat je zelfs op reis nog de tijd neemt om alles meteen met ons te delen. Veel plezier!

 59. Lien

  oooo zo tof! Leuk met zn tweetjes! Jullie zijn echt twee hele mooie mensen. Veel plezier en wij genieten met jullie mee.

 60. Elise Joanne

  Geweldige Plog! Die eerste foto vind ik echt super leuk! Je kan namelijk zien dat je er zo veel zin in hebt, haha! Ik kijk uit naar de rest van de foto’s!

 61. Sandra (TravelbySan)

  Wat een heerlijke vlucht heb je gehad. Vliegen is niet zo mijn ding, word er altijd een beetje onrustig van. Maar dat heeft misschien ook wel te maken met de drukte in het vliegtuig
  De laatste keer dat ik met Arkefly (naar USA) vloog was het vliegtuig ook bijna leeg. Heerlijk! Geniet er van 🙂

 62. Kelsey

  Wauw, ziet er gaaf uit! Veel plezier nog deze week! 🙂

  Wat je zegt over dat gevoel na burn-out, daar ben ik het compleet mee eens, ik heb er zelf ook tegenaan gezeten en ik kies nu veel vaker/bewuster voor mezelf. Een prettige verandering eigenlijk.

  Oh, enne, ik ben ooit van Bulgarije naar huis gevlogen en toen waren we maar met 11 (!) in het vliegtuig. We hadden praktisch een privé-stewardess dus, en iedereen lag inderdaad languit over drie stoelen te slapen (een nachtvlucht). Dat was echt belachelijk, maar oh, zo relaxed. Dat is bij jou ook superfijn natuurlijk, omdat die vlucht heel wat langer duurt!

 63. Kelly

  Hele leuke plog, lijkt me inderdaad een relaxte vlucht!

 64. Ratna

  Ik ben benieuwd naar je belevenissen op Aruba! En lange jurken staan jouw echt goed.

 65. Eva

  Je hebt het ploggen heel goed onder de knie, van een dagje waar je 10 uur in een vliegtuig zit weet je de plog net zo interessant te maken als elke andere dag: echt top en ontzettend leuk! 😀 Tonijn ziet er heerlijk uit btw.

 66. c

  Wat super gaaf voor jullie om dit mee te kunnen maken. Geniet ervan hoef k niet te zeggen want k lees al dat je dat doet!! Super joh je straalt helemaal. Leuk om iets van Aruba te zien!

 67. Jamilla

  Ah fijn he, niet in het hoogseizoen vliegen haha. Ik had op mijn vorige vlucht ook een hele rij voor mijzelf, zo luxe. Ben benieuwd naar je volgende plogs!

 68. Elviera

  Oh!! Ik krijg ook gelijk een instant vakantiegevoel, love it!!
  Ik heb zelf de Kobo Aura (zonder HD) en heb mijn cover van Ebay (een bekende spot voor jou 😉 ) Ik heb een Slim cover in knal paars en ben er helemaal weg van! Zoals het al zegt, slim: een heel dunne cover waar je reader perfect in klikt. Tevens heeft hij ook de handige functie dat zodra je de cover dicht doet de reader automatisch in slaapstand gaat (en visa versa). En dit alles voor zo’n €8,- Enig nadeel natuurlijk is de soms wat lange verzend tijd…

 69. Angela

  Wat heerlijk! Leuk is het dan, als je op ‘vakantie’ gaat en wij mogen je plog zien 🙂

 70. Lousaa

  Heerlijk zeg! Ik begin nu ook vakantievoorpret te krijgen. Nog een maandje en dan zit ik in Italie!

 71. Daisy

  O wat heerlijK! Geniet er lekker van meid. Ik hoop ook ooit eens zo’n verre reis te mogen maken, maar dan moet eerst mijn lieve vriendje van zijn vliegangst af. haha.

 72. Saskia

  Jaloers…. Geniet ervan meisje 🙂 , het is je gegunt (hoe schrijf je dat 😉

 73. Lovelifenow

  Op die foto van jullie samen zie je er top uit, kan je misschien een face of the day maken van wat je daar op hebt?

 74. pamela

  leuk om te zien! ik vind vliegen echt verschrikkelijk. ik ben niet bang maar ik vind het gewoon echt niet leuk xD

 75. Lianne

  Ik heb die e-reader ook, een Ipad-mini hoes past er precies omheen

 76. Anneke

  Jaloers!
  Maar op de best mogelijke manier hoor 😉

  Geniet ervan!

 77. Kimberly

  Wat leuk! Heel veel plezier samen, geniet ervan! <3

 78. Annelien

  Leuke plog. Have fun x

 79. Yvette

  Wat heb je een leuke vriend zeg!! Spontaan koppie 😀 Heel veel plezier samen!

 80. Robin

  Heel leuk om te zien! 🙂
  Geniet xx

 81. Sanne-Marlijn

  Heerlijk om dit zo met jou, door middel van foto’s mee te maken. Aruba lijkt me een geweldig land. Ik kan ook niet wachten tot ik weer maxidresses en -rokken aankan!

 82. Marloes

  Tof dat je op Aruba bent! Lijkt me een mooi eiland!

 83. Amy

  Ohhhhh wat leuk! Wel een beetje jaloers.. Maar geniet ervan! Heerlijk rustig eerste dagje zo te zien (:

 84. Sabrina

  Wauuuw veel plezier jullie 2! Lekker genieten!!!

 85. Kim

  Super leuk Cynth! ik vind je plogs altijd heel leuk om even voor te gaan zitten.
  Vraagje waar heb je die zwarte jurk vandaan ik vind hem zo gaaf! Vaak vind ik die jurken
  maar dan zijn ze net te kort vind het altijd wel fijn als ze lang zijn 🙂

  • Selda

   Boohoo!!!

 86. Naomi

  Die vlucht lijkt me inderdaad heerlijk relaxed. Ben benieuwd naar de volgende plogs!
  Liefs,

 87. Manon

  Ah leuk zo’n vliegtuig plog haha. Vliegen kan zo relaxed zijn, ik ben altijd een beetje angstig en zit de hele vlucht van klamme handjes 🙁 Toch eens overheen zetten!

 88. Roos

  Nice! Ik moet ook altijd eerst even een nachtje slapen om uitgerust aan de vakantie te “beginnen”. Wij gaan over 3 weken een weekje er tussenuit Ik kijk er al naar uit!!!

 89. Chinouk

  Oh ik had vorig jaar ook zo’n half leeg vliegtuig op de terugreis, heerlijk! Ik krijg vakantiekriebels van deze foto’s :inlove: geniet ervan!

 90. Esther

  Heerlijk om te lezen en je hebt weer super veel foto’s!

 91. Julia

  Ah echt chill dat jullie in zo’n leeg vliegtuig zaten! En wat een super leuk spiegeltje heb je haha! Oeh die tonijn ziet er echt heerlijk uit, ik krijg meteen honger haha! Heel veel plezier op Aruba!

 92. Laura

  Wauw, super leuk om te zien en wat fijn dat het een chille vlucht was! 🙂

 93. Iris

  Super leuk om deze plog te lezen, in september ga ik een halfjaar stage lopen op Aruba. Dus ik ben erg benieuwd met welke leuke tips je komt 😀 Veel plezier xx

 94. Minka

  Ah leuk! Vrienden van mij wonen op Aruba en je schijnt daar echt super mooie verborgen plekjes te hebben. Zou zooooo graag een keer ook daarheen gaan. Even sparen nog! 🙂 Heel erg veel plezier en geniet van het mooie eiland en van elkaar! :love:

 95. Todayslife

  Wat heerlijk zoveel ruimte om je heen in het ziekenhuis! Ik ben onwijs benieuwd naar Aruba, gek op reizen!

  • Yvonne

   In het ziekenhuis? Haha 😆

 96. Healthy Mommy

  Oh! Ik ben MEGAJALOERS! Heerlijk! Leuke plog. Ben benieuwd naar aankomende dagen! :inlove:

 97. Tess

  heeeeey,
  zou je misschien nog wat tips voor in het vliegtuig kunnen vertellen? ik ga deze zomer vliegen en dan ook lang (10 uur) en ik weet niet echt beautyproducten om mee te nemen voor een droge huid enzo.

  X

 98. Yvonne

  Leuk dat je dit met ons deelt Cynthia! Krijg er spontaan een vakantiegevoel van 🙂
  Ik kijk de komende dagen uit naar je plogs. Geniet! 8)

 99. Stèphanie

  Het ziet er nou al leuk uit! Haha. Ik vind reizen op zich ook wel wat hebben.

 100. Kim

  Lijkt me een heerlijke bestemming, enjoy!

 101. Kirsty

  Leuke plog! Lijkt me erg gaaf om naar Aruba te gaan, ben benieuwd naar de komende plogs! 🙂

 102. Fleur

  Leuke plog. Ben benieuwd hoe je eerste dag was. Geniet er van!

 103. Suzanne

  Oh heerlijk zo’n vlucht. Niet te druk en niet te veel gillende kids aan je kop. haha ! Veel plezier daar, geniet er van!

 104. Emm

  Leuk zo’n leeg vliegtuig! Vluchten Moskou-Brussel zitten meestal stampvol, helaas… Vind het heerlijk dat je je foto’s van Aruba met ons deelt, geeft toch een beetje een vakantiegevoel 🙂

 105. Lana

  Je straalt helemaal! Leuke maxi dress heb je trouwens aan!

 106. Sennett

  Toen ik hoorde dat je naar Aruba ging, werd ik gelijk enthousiast. Super leuke foto’s, zo heb ik ‘mijn’ eiland toch een beetje dichterbij ;). Ik kijk zeker uit naar de foto’s en verhalen die zullen volgen. Veel plezier saampjes! 🙂

 107. Lotte

  Yesss, ik vind het altijd zo leuk om je plogs te zien als je op vakantie bent! Ik weet nog niet zoveel van Aruba en heb er eigenlijk niet echt een duidelijk beeld van, dus ik kijk ernaar uit meer van het eiland te zien en er meer over te weten te komen. Leuke foto’s, en wat relaxt zeg, die vlucht!

 108. Emily

  Je ziet er op de foto van jullie tweeën in het vliegtuig en ook op de foto waar je de maxidress aan hebt echt stralend uit. Wat leuk om je zo te zien; echt heel relaxed. Geniet van jullie tijd op Aruba!

 109. J

  Wat heerlijk dat je zo’n relaxte reis achter de rug hebt. Heel veel plezier op Aruba, geniet ervan!

 110. Rosa

  Ziet er allemaal heerlijk uit! Krijg zelf de vakantiekriebels 🙂

 111. Budgetproof.nl

  Wat ontzettend leuk dat je ons zo ook een beetje mee op vakantie neemt. Ik heb echt super zin om nu ook het vliegtuig te pakken. Elke dag eigenlijk wel maar dit maakt het wel een stukkie erger ;). Heel veel plezier met z’n tweetjes :D.

 112. Sanne

  Ah wat een leuke foto’s, ik krijg helemaal zin in een zonnige vakantie! :blush:
  Geniet ervan!

 113. Explorista

  Dat gevoel van ‘of ik droom’ herken ik wel. Je brein heeft altijd echt een dag of soms twee nodig om te beseffen dat je écht op reis bent, lijkt wel 🙂

 114. Svenja

  Wauw,zo gaaf dat je meteen je reis/vakantie foto’s met ons deelt. Heel erg leuk om te zien. Ziet er heel fijn uit daar! Lekker van jullie vakantie genieten 😉