3 februari 2014 door Cynthia Schultz 142 reacties
Een MissLipgloss artikel

Plog 2 februari 2014

P1250876Zondag 2 februari 2014: zonnen & relaxen, woestijn, kamelen, regen, buikdansen – en het is alweer voorbij…

P1250751

Goedemorgen! Spullen pakken voor een ochtend relaxen bij het strand/zwembad.

P1250752

Douchen! Deze producten heb ik onder de douche staan. Fuente, Biosilk, Philosophy, Zendium, Chloé en Venus/Olaz.

P1250753

Smeren smeren smeren!

P1250758

Eerst even mail beantwoorden. Op mijn laptop werkte het niet met het internet, maar in mijn Gmail app wel, dus dan maar op mijn telefoon.

P1250759

Ontbijten!

P1250760

Wandelen naar het strand. Wat is het hier mooi.

P1250761

Wandelen.

P1250762

Strand!

P1250765

Ik las The Circle uit. Het gaat over het (fictieve) machtigste social media bedrijf ter wereld en ik vond het een te gek boek. Nu verder lezen in iets anders. David & Goliath van Malcolm Gladwell, maar na 50 pagina’s stopte ik, omdat er teveel ‘voorbeelden’ in stonden. Leest zo traag.

P1250768

Dit vogeltje maakte mooie geluidjes.

P1250771

Uitzicht. Lekker rustig!

P1250775

Deze vogel vind ik ook lief.

P1250776

Ik verkaste naar het zwembad. Het begon erg warm te worden en ik wilde graag het water in, maar er zijn erg veel kwallen bij het strand. 

P1250777

Ik lag hier. Er zijn veel zwembaden en deze zit recht voor het appartement waar ik slaap.

P1250779

Prima!

P1250780

Zo. Lekker zonnen.

P1250781

Limoen-munt drankje. Dat schenken ze hier op veel plekken. Lekker!

P1250782 

Douchen. Klaarmaken voor de middag.

P1250784

Mijn ooglook. Gemaakt met Sleek Garden of Eden palette. 

P1250793

De hele look. Gebruikt:

 • Givenchy Mr Smooth primer
 • Guerlain Lingerie de Peau BB Cream
 • Estee Lauder DoubleWear concealer
 • MAC Prep + Prime Transparant finishing powder
 • NARS Deep Throat Blush
 • NARS Albatross highlighter
 • Too Faced Shadow Insurance
 • Sleek Garden of Eden palette
 • Estee Lauder Sumptuous Extreme mascara
 • Anastasia Brow Powder

P1250794

Ook even haar gewassen en geföhnd. 

P1250795

Vrij helder vandaag! Mooi uitzicht. 

P1250811

Met andere dames (die je op deze foto niet ziet) even lunchen op het strand.

P1250812

Het was een beetje frisjes, de zon verdween.

P1250814

Maar ik was wel blij, hoor.

P1250818

In de lobby. Lekkers.

P1250819

Nog meer lekkers.

P1250820

Even wachten tot we weggaan.

P1250822

En een kopje koffie drinken (met wat lekkers).

P1250829

In jeeps op naar de woestijn! Dik anderhalf uur rijden. Daar zou een verrassing op ons wachten.

P1250844

Aan het trainen voor kamelenwedstrijden.

P1250845

Het begin van de woestijn. 

P1250852

Aangekomen op de plek van bestemming. Drankje doen en de zonsondergang checken. Mooi: het regende en de zon was nergens te zien. Oeps. Wel onvergetelijk, want het regent bijna nooit in Dubai.

P1250854

Wel mooi hoor. Oranje, he!

P1250856

Jeeee.

P1250860

Blij! We hebben het er deze reis vaak over gehad dat we ooit bij elkaar op de slaapkamer zaten bij onze ouders thuis, toen we net blogden. We zijn samen zo ‘opgegroeid’ met het bloggen en we hebben zoveel samen meegemaakt. Ik vind dat bijzonder en ook heel fijn om iemand te hebben in dit wereldje die ik zo goed ken en die alles begrijpt.

P1250863

Beautygloss in het zand schrijven.

P1250869

Ik vind kamelen er zó lief uitzien.

P1250876

Blije ik met een kameel die ‘couldn’t care less’ uitstraalt. Oh, het jasje wat ik draag is trouwens merkloos en de sjaal is van Urban Nomads. De jurk is van Boohoo.

P1250884

Lieve kameel. We zouden in de woestijn ook eten, maar doordat het regende werd het plan omgegooid. Dat was dus eigenlijk de verrassing.

P1250889

Eten bij een resort middenin de woestijn.

P1250897

Er kwamen dansers.

P1250900

En een dame die prachtige henna tattoos zette.

P1250903

Ook kregen we een buikdansles. 

P1250904

En toetjes.

P1250907

Dit lag in de hotel lobby. Geen idee wat het is of wat er staat (iemand hier die dat kan lezen?) maar het ziet er zo mooi uit, die taal.

Inmiddels is het 23:46u en ik zit weer in mijn hotelkamer te werken. De laatste avond. Morgen gaan we om 13u naar het vliegveld, dus we hebben morgenochtend best even de tijd om te relaxen. We zijn nu ook best vroeg, dus ik kan op tijd gaan slapen. Morgen lekker vroeg er uit om nog te genieten van het ontbijt en het strand.

Bizar dat het alweer voorbij is. Wat gaat het toch altijd snel. Wat was het heerlijk. Tjee, ik zit nu al in de verleden tijd te praten terwijl ik hier nog ben. Het IS hier heerlijk. Morgen maak ik alweer mijn laatste plog van de week. Oh nee! Dit is de allerlaatste plog… Wat vind ik dat eigenlijk jammer, het ploggen is zo leuk. Ik heb er heel erg van genoten, weer. Volgende week komt er dus weer een gewone Sneak Peek, net als normaal – als ik tenminste internet heb in het hotel waar ik dan verblijf omdat ik op wintersport ga. Maar dat hoor je nog wel. Bedankt voor het lezen. You rock.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

142 reacties
 1. Chantal

  Wat een mooie foto’s zeg!

 2. Mariam

  Ik ben half Egyptisch en ik heb 10 jaar in Egypte gewoond dus ik spreek/lees/schrijf de taal zelf ook.
  Lijkt heel erg op Arabisch en de letters zijn verder ook helemaal het zelfde dus wat op die foto staat kan ik wel lezen maar er staan maar halve zinnen op dus ik snap niet zo goed wat er staat xD

 3. Mariet

  Wat een geweldige foto’s, en wat een belevenis.

 4. Sanne

  De reis ziet er zo prachtig uit! Geniet ervan 🙂

 5. Lies

  Ik vind jou echt zo knap! 🙂

 6. cheyenne

  wat een heerlijke reis! dubai ziet er werkelijk prachtig uit 🙂
  xo, cheyenne

 7. Alexx – Last Minute Mom

  I <3 plogs!!!
  Kreeg wel even de rillingen in dit super verhaal… Kwallen!!! Brrrr… brengt me terug naar mijn jeugd dat we in België aan zee waren en er allemaal kwallen waren… En ik moest mee de kwallenzee in om te poseren voor een foto! Resultaat: huilend kind in het water :*)

 8. Marjanne

  Zielig voor die kamelen:( ze hebben geen leven zo

 9. Stephanie

  Geweldig dit allemaal om te zien, jeetje!!Wat een avontuur :3

 10. EliseJoanne

  Ik heb echt genoten van je plogs de afgelopen dagen! Ik kende Dubaï helemaal niet zo goed, althans ik ben er nog nooit geweest dus eigenlijk helemaal niet! Het was leuk om door jouw foto’s toch een kijkje te kunnen nemen! Het lijkt mij een hele bijzondere plek met zoveel tegenstrijdigheden. Oud versus nieuw, modern versus traditioneel. Dat heb je in andere landen ook maar ik denk dat het contrast daar wel heel goed te aanschouwen was. Ik vind trouwens je korte kapsel super leuk staan! Heerlijk fris! Je lange haar vond ik echt ontzettend gaaf maar ik heb het gevoel dat dit meer bij je past. En die blauwe Boohoo jurk is echt super tof! Staat je trouwens ook geweldig daarom!

 11. Anouk

  Echt prachtig!! Je hebt ook een lekker kleurtje gekregeb geloof ik, ziet er echt goed uit

 12. Lysianne

  Nooooo de laatste plog!!
  Vind ze altijd erg leuk, en Dubai ziet eruit als genieten!!

 13. Sanne

  Ik zat mij tijdens het kijken van de prachtige foto`s af te vragen waar het jasje van zou zijn maar ik las al dat ie merkloos is.
  IIg een super mooi merkloos jasje 😉 staat je goed.

 14. Chahrazad

  Wat een prachtige foto’s. Wat leuk om in de woestijn te zijn geweest.

 15. Eveline

  Hoi Cynthia,

  Wauw, wat een mooie ooglook. Ik heb het palette net een weekje en zou graag een tutorial zien van je ooglook.. 🙂
  Keep up the good work!

  Groetjes, Eveline

 16. Suuz

  Zooooooo leuk weer!! geweldig:-) blijf hiermee doorgaan!!!

 17. Priscilla

  Wat een geweldige foto’s! jammer dat je weer terug naar huis gaat, ik had nog wel meer foto’s van je in Dubai willen zien. 😉 Jij zelf vast ook, haha.

 18. Birte

  Die blauwe jurk staat je echt supergoed. Leuke foto’s!

 19. Mirella

  Bedankt dat je ons hebt meegenomen op deze ontzettend leuke trip. Erg leuk om te zien, en dat je nog de tijd hebt genomen om elke dag te ploggen. Waardeer ik enorm!

  Groetjes Mirella

 20. anoniem

  Het is in het arabisch

 21. Anoniem

  Misschien is het een stomme vraag, die kamelen hadden (hebben) een mondkapje om en zo, ze worden gebruikt voor wedstrijden en toeristen. Hebben ze eigenlijk veen goed leven en worden ze goed behandeld?

  Kuz :geek:

 22. Marleen

  Wat ziet het er heerlijk uit in Dubai zeg! En inderdaad, time flies when you’re having fun!

  Hier was het weer vandaag ook niet verkeerd, een strakblauwe hemel met zon, alleen het was wel wat frisjes!

  -xxx-

 23. Syl

  Dubai lijkt mij zo bijzonder

 24. Lara

  Dat ziet er super fijn uit, je plogs zijn erg leuk!

 25. saarenzo

  Woow, het ziet er daar allemaal zo mooi uit! Ik moet me nu eigenlijk bezig houden met mijn afstuderen, maar wil alleen nog maar op vakantie! :p

 26. Marith

  Ziet er ontzettend mooi uit ! Persoonlijk vind ik het iedere dag ploggen te veel, misschien een weekplog?

 27. Hester

  Leuk om je zo ‘in het moment’ mee te maken, echt een soort live verslag nu – superleuk! Vind je look erg mooi en het lijkt me inderdaad wel heel fijn om zo’n blogvriendin te hebben die alles snapt enzo. Ik hoop dat je weer veilig in Nederland bent (nu bijna denk ik?) en ben benieuwd naar je laatste plog van deze week!

 28. Hanna

  Super mooie Dubai! Lijkt me fantastisch om ook nog een keer heen te gaan!

 29. Laura

  Het ziet er daar super leuk uit! Mooie kleren ook, die blauwe jurk staat je goed. Dat jasje heb ik zelf ook maar dan de lichtere kleur, die van mij zit wel een merk bij ‘ambika’ . x

 30. Janine

  Super leuk! Leuk ook weer je korte haar:) Even vraagje, hoe kijken jullie homeland? Op dvd?;)

 31. priscilla

  Wat ziet het er betoverend mooi uit allemaal zeg!
  Ontzettend jaloers hihi 😀

 32. Lotte

  Leuke plogs en zo te zien heb je het naar je zin gehad! Maar ik wil toch dit even linken zodat mensen kunnen zien dat Dubai NIET allemaal glamourous en luxe is. Alle resorts worden gebouwd door slaven. Mensen uit India die hun paspoort moeten inleveren zodra ze aankomen en zo niet naar huis kunnen. Ze worden amper betaald en slapen met 8 man in een hutje. Het is echt vreselijk en ik hoop dat je hier misschien iets kleins hierover kan schrijven zodat mensen weten hoe erg het daar eigenlijk achter de schermen is. http://www.vice.com/vice-news/the-slaves-of-dubai is een goeie docu. En dit is ook een interessant artikel http://www.independent.co.uk/voices/commentators/johann-hari/the-dark-side-of-dubai-1664368.html
  Ik zie zoveel comments van meisjes dat ze zo graag erheen willen, dat het allemaal zo mooi is, etc. Misschien kan je op deze manier wat meer licht brengen over hoe het is in dat soort delen van de wereld. Ik probeer niet negatief over te komen, maar iedere keer als ik Nederlanders naar Dubai zie gaan moet ik altijd hier aan denken. 🙁

  • youknowwho

   Ik deel dezelfde mening. Het is een islamitisch land, maar hoe ze die armen mensen behandelen strookt totaal niet met de Islam. In de emiraten allemaal hetzelfde verhaal. Ik ben zelf moslim en als ik dan zie hoe daar geld wordt uitgegeven aan de meeste onnozele dingen terwijl er mensen honger lijden, dan maakt dat mij zo kwaad. Moslims horen geen geld te verspillen, maar moeten het goed benutten, de armen respecteren en hen niet te behandelen als strot.

  • Lotte

   Helemaal mee eens. Als je je bedenkt dat er nog steeds MILJOENEN mensen in de wereld honger lijden, en dan dit ziet…dan snap je toch wel dat de prioriteiten van de mens helemaal niet goed liggen.

 33. EllaNola

  Je ziet er weer leuk uit. En het eten ziet er lekker uit! 😉

 34. Anita

  Wat een leuke foto’s! Dubai lijkt me echt mooi.

 35. Jess

  Wow, wat is het prachtig daar!!!

 36. Sofie

  Het vogeltje dat mooi geluiden maakte, ziet er ook mooi uit 🙂
  En je bronzie look is prachtig!

 37. Miranda

  Wat een leuke foto’s weer. Bijzonder dat het regende in de woestijn. Inderdaad wel heel bijzonder dat je dit zo met Mascha kan delen , dat ze jou precies begrijpt. Wat heb je een mooie ooglook gemaakt met het Sleek palette.

 38. Annelien

  Wat een mooi resort.
  De kamelen zijn schattig!

 39. Elselina

  Wauw, wat mooi! Wat zijn jullie outfits mooi :love: De kamelen vind ik zoo gaaf, heb je ook nog op ze gereden?? Bedankt voor je inspiratie!!! 😆

 40. Fatima

  Wat leuk zeg! Fijn dat je genoten hebt! Laatste foto dacht ik eerst dat het een vers uit een koran was, maar ik twijfel nu erg gezien de tekstindeling. Het is in ieder geval Arabisch.

 41. Caroline

  Zo gaaf om te zien! Dat zwembad is ook echt super mooi.
  En eten midden in de woestijn is ook wel heel bijzonder. Volgensmij is dit wel een hele speciale reis geweest. Gaaf om alles zo te zien zeg!

 42. Farah

  Hi Cynthia, prachtig hoor ben blij dat je lekker geniet. Als je wil kan ik even voor je kijken wat er in t Arabisch staat.. je kan me anders paar foto’s met Arabische teksten even mailen als je wil.. ik kan namelijk Arabisch lezen maar t is heel onduidelijk zo op mn mobiel.

 43. Melissa

  Leuk om te lezen (en om te zien)! En wat is het prachtig daar zeg, wauw.

 44. Elise

  Jammer dat je reisje weer voorbij is. Het is echt prachtig daar!

 45. nathalie

  Ziet er echt heel leuk uit daar. Waarom hebben die kamelen die rode kapjes om hun mond? ik vind dat er erg zielig uitzien.

 46. rachel

  heerlijke foto’s!! en wat onwijs gaaf met die kamelen hihih

 47. Maartje

  Super leuke trip heb je gehad! Het jasje is merkloos, maar weet je nog waar je het hebt gekocht? 🙂

  • Samantha

   Deze vraag had ik ook! Ik ben helemaal niet zo van de jasjes, maar deze vind ik leuk. En dat kan altijd van pas komen als ik weer iets ‘netter’ moet haha.

 48. Lucinda

  Wat een pracht en praal allemaal zeg, echt heel mooi. Ik zou zelf ook eens een bezoekje aan Dubai willen brengen. Dat zwembad ook, allemachtig! Fijne terugreis alvast. xxx Lucinda

 49. Kissyfur

  Vogels zijn het ja, hebben we hier in nederland ook. Duif en buulbuul.

 50. Josanne

  Geweeeldig om daar te zijn zeg! Goede reis terug! :love:

 51. Esmay

  Zo leuk om dat te lezen van jou en Mascha, het is inderdaad echt zo dat jullie samen zijn “opgegroeid” met het bloggen 🙂
  En leuke plog weer, die woestijn is prachtig om te zien.

 52. Sanne-Marlijn

  Oh wat ontzettend jammer dat je alweer terug moet! Voor jou, maar ook voor ons want het zijn echt prachtige foto’s die je maakt. Gaan we toch een beetje met je mee op reis:) Ben benieuwd naar de producten waar we later meer over te horen krijgen.

 53. Asmae

  Leuk om je foto’s te zien van wat je allemaal mee maakt in Dubai! Plogs zijn leuk! :blush:

 54. Hannah

  Heerlijk van het ene reisje in het volgende! Superleuk om te lezen, en wat ziet het er allemaal prachtig uit daar!

 55. Maaike

  Potverdikke waarom kijk ik hierna? Het ziet er prachtig uit daar! Echt leuk dat je zulke dingen mag doen!

 56. Tessa

  Oh wat ziet het er toch allemaal gaaf en mooi uit! Leuk met die kamelen ook haha al had hij er niet echt zin in:) Fijne terugreis!

 57. Marielle

  Tajines! Super lekker eten! Ik kan wel Arabisch lezen, maar met jouw foto kom ik niet zo ver haha!

 58. Anoeska

  Wat jammer dat het dan zo snel voorbij gaat he. Wel fantastisch dat je dit hebt mogen meemaken! 🙂

 59. MB

  Leuke reis + foto’s. Je hebt er duidelijk van genoten.
  Ik ben zelf ook arabisch en kan de tekst gedeeltelijk wel lezen, maar dit is wel erg ingewikkeld. Er staat iets over mensen en honden. Dit is te sierlijk geschreven.

 60. Elise

  wauw zo leuk dat je dit allemaal mee mag maken, je verdient het dan ook echt, je werkt er hard voor!

 61. milou

  Echt een leuke plog en je ziet er prachtig uit op je look foto’s.

  Toen ik je foto op instagram zag met die regen dacht ik ook echt: He…, kan het daar regenen dan in de woestijn. Hahah

  Maar blijkbaa ris het dus zelfdzaam. Jammer dta het eten daardoor neit doorging, maar goed wel bijzonder!! 🙂

  • milou

   Jemig ik lees het nog een keer na, maar sorry van al mijn typfouten.. :blush:

 62. Jolet

  Wat ziet alles er perfect uit daar. Zelfs je handdoek matcht met de ligstoel (was zeker van t hotel, of niet?) Vind ’t wel knap hoe je je steeds zo snel opfrist, omkleedt en opmaakt voor de volgende activiteit. Kun je daarover nog eens wat tips met ons delen? Geniet nog lekker van je laatste dag! En goede terugreis gewenst!

 63. Emma

  Leuk!! jammer dat je stopt met ploggen weer

 64. Nancy

  leuke foto’s
  en ja de kamelen zijn cute,, maar om nou te zeggen dat de kamelen zo blij uitkijken?!
  Met het mondkapje voor en elke dag in uit weer mensen die op je rijden. Nee zo tof vind ik dat niet. 🙁

 65. Eva

  Dubai is zojuist gestegen op mijn ‘Places-I-Really-Need-To-See’-lijst. Wat een gave stad! Super leuk om het zo met jou te hebben meegemaakt door de plogs en het lijkt me een heeeeeel fijn besefmomentje voor jezelf hoe hard je gewerkt heb om dit soort dingen mee te mogen maken 🙂

 66. Kimberly

  Balen van de regen zeg, maar ook wel weer bijzonder omdat het daar niet zo vaak gebeurd! Die kamelen zijn echt gaaf, ik wil ooit nog wel op eentje rijden, lijkt me super grappig haha! En wauw dat zwembad, perfectie! 😀

 67. mamoesjka

  Fantastisch!! Prachtig zwembad ook….
  Hele goede terugreid gewenst, lekker je huid verzorgen, slaapmasker op en sweet dreams! Tot snel in nederland! (Het is hier geen jurkjes weer)

 68. Lis

  Wauw wat een heerlijkheid! Ik geniet met je mee! en je ziet er prachtig uit!!:)

 69. Mandy

  Super leuk, henna tattoos en buikdansles. Echt Arabisch. Heerlijk dat je daar op je slippers kan rondlopen, kon dat hier ook maar :inlove:

 70. Jana

  Ziet er heerlijk uit! Wat bijzonder dat jij en Mascha elkaar al van in het begin kennen, en toch allebei succesvol zijn geworden 🙂 Ik kan me inderdaad inbeelden dat het fijn is om iemand te hebben die je altijd snapt, omdat ze hetzelfde meemaakt als jij!

 71. vanessa

  Leuk dat we konden meegenieten van je reis! Dubai lijkt mij een geweldige ervaring.

 72. Manon

  Jullie zitten echt in een supermooi resort, echt wauw! Ben wel een beetje jaloers hoor 😉

 73. Martina

  Wel tof om deze foto’s van zo’n gave reis te zien !

 74. xx_Patries_xx

  hele leuke plog weer en het is toch te gek dat je dit mag doen!!! geniet er nog even van

 75. Kirsty

  Wat heb je het daar mooi gehad zeg! Lijkt me ook erg fijn om nu het weer in Nederland wat minder is, in het buitenland toch nog even leker wat zonuren mee te kunnen pakken 🙂

 76. Alyssa

  Weer heel leuk om te zien! Wat een prachtig land en mooie dingen allemaal. De kamelen zijn heel cute <3! En jullie zien er prachtig uit. Blauw staat je echt heel goed 😀

 77. Beautytalk

  Prachtig gewoon, geniet van je laatste momenten daar!!
  Eefje

 78. Rachelle

  Wat waren je Dubai plogs leuk! Jammer dat het alweer voorbij is. Ik heb echt in herkregen er ook heen te gaan. En die looks die je maakt met het garden of Eden palet vind ik echt prachtig! Heb het palet besteld in je webshop. Komt er nog een howto van je looks? Zou geweldig zijn!

 79. Irene

  Wat een leuke foto’s van jou en Mascha! En van jou met de kameel natuurlijk (:

 80. Griet

  Ik vond het ploggen vanuit Dubai erg leuk! Plog je binnenkort weer?
  Geniet van de laatste uurtjes daar en een goede reis terug!

 81. rachel

  Wat zie je er prachtig uit! Echt heel mooi :love:

 82. saskia

  wow zo gaaf allemaal!! en wat ik gisteren ook al zei het doet me zo aan de tweede film van sex and the city denken!! (en die vind ik heel gaaf) oh heerlijk, heb je ook een beetje kunnen bijkomen?

 83. tamarah

  Wat een leuke plog! Ik vind het erg leuk om je plog artikelen te lezen, hopelijk blijf je er wel mee doorgaan! Het ziet er heerlijk ontspannen uit, en super leuke outfits!

 84. Saskia

  Gaaf weer hoor! Ziet er geweldig uit allemaal!

 85. Soesja

  Wauw, Dubai en wintersport in zo’n korte tijd. Wat een perfecte uitersten! Het ziet er weer heerlijk uit, ik zou daar ook wel willen zijn nu. Wauw! Ik vond de plogs ook weer heel erg leuk, heb er weer van genoten’

 86. Lien

  Zo jammer dat dit weer de laatste dag is van het ploggen.

 87. Marissa

  Jeetje wat een leuke trip. Misschien moet ik maar overwegen blogger te worden

 88. Carien

  Leuke plog weer! Dubai lijkt me heel fascinerend!

 89. Mayra

  Misschien een domme vraag hoor, maar dit was toch een persreis?? Maar daar heb ik maar weinig over gezien,, of komt dat nog??

  • Miss Lipgloss

   Was inderdaad een persreis. Hoe bedoel je precies, dat je daar weinig van hebt gezien? 🙂 wat had je verwacht?

  • Chantal

   Die persreis was toch van lancaster? Daar heb je een paar x een foto van gemaakt met goed smeren. Maar geen “nieuwe” producten van beschreven. Ik meende dat je ook had geschreven dat daar later meer over komt. Ik denk dat jou lezers bij persreis meer info over merken en producten hadden verwacht.

  • Lou

   De reis toch nog maar net voorbij? Dus dan kan al die info toch nog komen? Beetje geduld siert een mens 😉

  • Miss Lipgloss

   Dat kan later pas ivm lanceringsdatum van de producten, ik mag er nog niet over bloggen. Daarnaast is het nu niet het moment om over zon verzorging te schrijven, dat komt in de lente weer. Dus hold your horses, wanneer we in NL Richting de zomer gaan komen er zat reviews en info over de producten 😀

  • Mayra

   Ah oke, ik dacht dat ik iets gemist had,nou laat die hollandse zomer maar snel beginnen want ik heb die winter nu wel gezien!

 90. Suzanne

  Prachtige foto’s. De lengte van je haar is echt mooi

 91. Bibian

  Wauw wat lijkt me dat een heerlijke reis! Leuke plog. Liefs

 92. Anniek

  Ah, zo leuk om te zien en te lezen hoe het daar is! Ook zo’n andere soort cultuur en andere plek! Zo te zien heb je hele gave dingen gedaan, wat heb je toch geluk met deze baan! 🙂

 93. Hanneke

  Leuk Plog. Ik betrap mijzelf erop dat ik ’s ochtends denk: Oh, even de plog van Cynthia lezen! Goede reis terug en geniet van deze geweldige ervaring :).

 94. Caro

  Wat een prachtig zwembad had je daar!! 🙂

 95. Budgetproof.nl

  Ik ben in Dubai geboren en wil er nog wel ooit een keertje naartoe :). Die kamelen, zo cute!

 96. Kimberly

  Hele leuke foto’s! Ziet er echt heerlijk uit daar :(. Ik wil ook! ^^

 97. Malou

  Leuke foto’s!! Die blauwe jurk staat je echt prachtig, ik hou ervan! Voor nu: geniet en alvast heel veel plezier op wintersport!!

 98. pamela

  wat heerlijk! ik kijk nu nog meer uit naar de zomer!!

 99. Stefanie

  Superleuk!!!

 100. Dita

  Wat ziet het er heerlijk uit daar

 101. Marloes

  Wat een heerlijke dag. Ziet er ontzettend relaxed uit allemaal. Geniet van je laatste ochtendje daar, en goeie reis terug!

 102. Nelleke

  Het ziet eruit als een heerlijke reis! Zal wel even wennen worden aan de temperatuur volgende week op wintersport!
  Wilde ook nog even zeggen dat ik niet mega-enthousiast was over het ploggen vorige maand en toen ook na de 3e dag afhaakte, maar deze keer ben ik lekker blijven hangen en heb ik vol enthousiasme je avonturen in Dubai gelezen!
  Vind het bij nader inzien misschien toch wel erg leuk dat ploggen! 🙂

 103. Eline

  Wat ziet het er daar prachtig uit! Vooral de kamelen, zo leuk!!

 104. Saskia

  Mooie reis heb je gemaakt zeg, wauw!
  Geniet van de volgende vakantie 🙂

 105. Charlotte

  Wat superleuk! Dit vond ik de leukste plog van Duba! Wat heb je toch een geweldig leven, heel leuk om te zien! <3 dat eten, het zwembad, de woestijn, de kamelen. Superleuk! Wat ben je trouwens bruin! Heerlijk. Ik vond de plogs weer superleuk om te zien en kan niet wachten op meer haha!

 106. diyhuisentuin

  Mooie reis hoor, volgens mij heb je van alles ‘geproefd’ en heel dubai ervaren.. Leuk om vanaf hier mee te kunnen genieten 🙂

 107. Lotte

  Ah, die kamelen! En balen zeg, dat het regende. Maar toch ook bijzonder inderdaad, aangezien het daar maar weinig regent. Je ziet er weer mooi uit op alle foto’s! En ik vind je look met het Sleek palette prachtig.

 108. Laura

  Wauw, weer een mooie dag! Lekker zwembad en de foto’s in de woestijn zijn echt prachtig! Geniet er nog even van en jammer dat dit alweer de laatste plog is! 😉

 109. Tineke

  Wat een leuke plog, ik heb hierdoor zoveel zin om op vakantie te gaan. Ik vind al je vakantie outfits trouwens erg mooi!
  Liefs

 110. Kelly Caresse

  Wat een hemels mooi resort heb je daar in dubai zeg wat leuk! Ah de kamelen, geweldig! Ik heb in egypte in de woestijn op kamelen gereden, wat een ervaring vond ik dat! Je ‘nieuwe’ korte haar staat je mooi