2 februari 2014 door Cynthia Schultz 186 reacties
Een MissLipgloss artikel

Plog 1 februari 2014

P1250666Zaterdag 1 februari: de tweede volledige dag in Dubai. Genieten van de zon op het strand, een tochtje over de creek, een bezoek aan het oude deel van de stad en (wordt het al saai) lekker uit eten.

P1250603 Goedemorgen Sofitel The Palm Resort! Lekker geslapen joh. 

P1250604

Wat gaat er in mijn tas naar het ontbijt en daarna het strand.

 • water
 • Lancaster Sun Beauty voor het gezicht
 • Lancaster Sun Beauty olie SPF30
 • zonnebril
 • telefoon
 • ereader
 • portemonnee
 • paspoort (wil ik liever bij me houden dan op de kamer laten)

P1250607

Ik had beloofd het ontbijt te laten zien. 928 soorten muesli en ontbijtgranen.

P1250608

Vleeswaren.

P1250609

Dingen.

P1250610

Broodjes en zoetigheden.

P1250611

Fruit.

P1250612

Fruit en compotes enzo.

P1250613

Fruitsapjes, yoghurt.

P1250614

Vis.

P1250615

Veel groenten.

En er zijn veel aziatische gerechten en je kan omeletjes en zo laten maken.

P1250618

Mijn ontbijt van 1 februari. Een kipworstje, omelet met allerlei groenten, havermout, een pancake en fruit. 

P1250620

Even een uurtje lekker relaxen op het strand. 

P1250625

Hoi! De zonnebril is een Ray Ban van SmartBuyGlasses.

P1250637

Om één uur gingen we weer weg, dus even spullen pakken, opmaken en omkleden.

P1250638 P1250642

De outfit. We gingen het oude deel van Dubai in. Ik wilde eerst een kort jurkje aan doen, maar ging toch maar voor een broek, wat bedekter. Wel zo respectvol. De broek is van Minimum en het shirtje ook, de slippers zijn Havaianas.

P1250643

Geld pinnen. 100 Dirham is ongeveer €20.

P1250645

In de bus! Op naar de creek in het oude deel van Dubai, waar we op een ‘ouderwetse’ boot gingen varen en lunchen.

P1250650

Met Mascha en Debbie.

P1250651

Heel veel lekker (en gezond!) eten!

P1250653

Gezellig kitsch.

P1250655

Baklava!

P1250656

LEKKER

P1250661

Het oude deel van Dubai, wat een contrast met het nieuwe deel! 

 P1250666

Blij op de boot. 

P1250668

Varen.

P1250669

Ik kreeg de hele boot niet op de foto, maar in zo een zaten we.

P1250670

Debbie werkt in de bus even haar lipstick bij.

P1250672

Met de ‘watertaxi’ naar de overkant.

P1250676

Vroem.

P1250679

Op de rivier.

P1250685

Even door de souks wandelen! Mooie sjaals. 

P1250688

Kruiden.

P1250693

Gedroogd fruit en kruiden.

P1250695

Souk.

P1250696

Slippertjes.

P1250704

De goudmarkt! Hier vind je honderden winkeltjes met goud. Goud is in Dubai een stuk goedkoper dan bij ons én je kan afdingen. Is een armband €300, dan zeg je dat je €150 wilt betalen. En zo maak je een deal met de verkoper. Heel normaal daar.

P1250705

De goudkoers.

P1250707

Dit soort sieraden worden veel gebruikt voor de bruidsschat, vertelde onze gids.

P1250708

Terug in de bus. Ik vind mijn combi nagels-broek wel leuk.

P1250713

Hee, de Burj Khalifa weer! Wat een immens hoog gebouw.

P1250723

En we zijn weer in het hotel.

P1250724

Het is nu 18:55 en over een uur gaan we naar een restaurant om te eten. Snel even omkleden en make-up bijwerken en gaan. Inmiddels ben ik nu een uurtje aan het werk op mijn kamer (reacties lezen en beantwoorden en de plog maken) en ik ben nog wel eventjes bezig. 

P1250733

Tijd voor de make-up! Ik ging voor een flinke winged eyeliner (die niet helemaal perfect lukte) met de Kat von D Tattoo Liner. Lijk ik (een beetje) bruin of ben ik bruin? Hmmm…

P1250740

Chic uit eten, dus ik deed deze lange Minimum jurk aan.

P1250743

Beetje frisjes, dus voor buiten even een vestje erover (HEMA).

2014-02-01 20.30.46

Bij Al Hambra, een hotel waar we tapas gingen eten! Het blijkt dat Dubai niet echt een ‘eigen’ keuken heeft, je kan daar dus eten wat je wilt. Spaans, Italiaans, Frans, Marokkaans… Alles is er. Dit hotel is trouwens vet mooi.

2014-02-01 21.42.11

En het eten heel lekker. Ik had mijn Panasonic camera niet bij me, dus geen geweldige foto’s.

2014-02-01 23.27.10

En we gaan weer.

2014-02-01 23.27.45

Mooie vloer met mooie schoenen (Debbie draagt Zara sandaaltjes, ik Loavies sandaaltjes die niet meer te koop zijn)

IMG-20140202-WA0020

 

 

Met Deb en Mascha.

2014-02-02 00.02.47

We worden even met de buggy voor ons appartement afgezet… Wat was dit een fijne avond. Leuk om iedereen weer een beetje beter te leren kennen.

P1250745

Rond twaalf uur waren we weer terug. Tijd voor mijn beauty ritueel (die nu natuurlijk nog uitgebreider is… Op vakantie doe ik juist minder aan mijn uiterlijk, op zo’n beauty persreis ben ik er  veel meer mee bezig).

P1250746 P1250747 P1250748

Even scrubben met de Flash Smoothing Scrub. Mijn huid is wat droog door de airco’s en ik heb echt velletjes – dat heb ik tijden niet gehad. Hiermee gaan ze wel weg, in combinatie met een lekkere rijke aftersun voor mijn gezicht.

P1250749

En het kleurtje houden we langer vast met de Tan Maximizer!

P1250750

Dit is mijn uitzicht nu. Met de laptop op schoot werken en zo lekker slapen.

IMG-20140201-WA0019 

Nog twee foto’s van gisteren. Met z’n allen bij de Burj Khalifa.

IMG-20140201-WA0037Deze aardige meneer maakte de foto’s voor ons, en hier wisselen we ze uit met Bluetooth. Het is zó bijzonder hoe vriendelijk de mensen hier zijn. Iedereen is onwijs aardig en behulpzaam. 

 

 

Morgen is heerlijk relaxed. We kunnen met een bus naar een groot winkelcentrum, maar ik blijf lekker bij het resort. Ik heb geen zin om te shoppen, ik wil juist lekker genieten van het weer, het strand, gewoon een boek lezen en lekker hangen. Immers is het de laatste volle dag hier in Dubai… Nu kan het nog! Shoppen kan altijd nog. Einde middag gaan we naar de woestijn voor de zonsondergang, en wat we daar gaan doen en wat we daarna gaan doen is nog een verrassing. 

Een van jullie zei gisteren dat Dubai Disneyland voor volwassenen is en vandaag hoorde ik dat hier in Dubai ook een paar keer. Dat is een erg goede omschrijving. Elk resort, elke wijk, heeft weer zijn eigen thema, zijn eigen personeel met bepaalde kleding. Alles is nieuw en er zijn honderden ‘Disney kastelen’. 

Ik heb zoveel zin in morgen! Lekker relaxen – sowieso is dit heel erg relaxed allemaal. Persreizen zijn normaal vrij hectisch. Veel haasten, strakke programma’s, om zeven uur uit bed en om acht uur klaarstaan om weg te gaan, alles volgepland. Niet erg, maar heel anders. Deze reis is vooral genieten, overal is alle tijd voor. Niks geen gehaast, geen volgepland programma. En dat is echt zó fijn.
Ik vind het ook echt bijzonder leuk om jullie lieve reacties te lezen – jullie genieten met me mee en dat maakt het voor mij nog leuker. Bedankt dus, voor het meegenieten, meelezen, meekijken, bedankt voor alle lieve opmerkingen, bedankt dat je er bent! Het is een heel speciale ervaring voor me, en dat ik dit met jullie deel op deze manier is nieuw voor me en maakt het nog leuker. 

Tot morgen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

186 reacties
 1. Claire

  Goede reclame ook voor Dubai haha! Ik heb meteen zin om te gaan boeken…..:-))

 2. Chantal

  Wauw, dat eten ziet er goed uit! dat is ooit wel eens anders

 3. Mina

  Hee lieve Cynthia,

  ik schrijf nooit iets bij de commnents, maar nu kan het niet anders.
  ik vind het zo respectvol dat je langere/ bedekte kleding hebt aangedaan, ik vind dit zo respectvol van je. Dat je rekening houdt met een andere land (cultuur en religie).

  bedankt Cynthia :love:

 4. Kevser

  Ohh, die Flash Smoothing Scrub van Lancaster: zo onwijs fijn! Ik was m een beetje vergeten, denk dat ik m snel weer ga halen!!

 5. Stephanie

  Heerlijk, optimaal genieten :D! Superleuke foto’s!!

 6. Jolijn

  Je kan amper zien dat het om Lancaster gaat? Het ziet er eerder uit als een gewone vakantie i.p.v. dat Lancaster naar voren komt. En dan ben ik gewoon heel eerlijk! 😉

  • Miss Lipgloss

   Dat maakt ook helemaal niet uit, het gaat om de reviews van de producten voor Lancaster en die komen nog 🙂

  • Jolijn

   Aha, oke! Ben benieuwd.. No offence 😉

 7. Nienke

  Wat een leuke plog (ga er steeds meer van genieten :blush: ). Je ziet er mooi verzorgd uit en ik vind het ook te waarderen dat je rekening houd met jouw kledingkeuze. Fijne dagen nog!

 8. Melanie

  Dubai lijkt me zooo mooooii !! Alleen had ik laatst de cito kijk en luister toets (Ik zit in 5 HAVO), en daar was een stukje over de ugly truth behind Dubai. Heel erg schokkend. Helaas 🙁

 9. Annelien

  Alweer een leuke plog!

 10. Hafid

  Hi Cynthia,

  Leuk dat jullie lekker op een snoepreisje in Dubai zijn. Ben er met oud en nieuw geweest en ik vond het geweldig. Had altijd zo’n stereotype beeld erover van: een woestijn waar ze even snel wolkenkrabbers en airconditioned malls uit de grond hebben gestampt. Dat is gedeeltelijk waar maar de manier waarop zij dit doen heb ik nergens in de wereld nog gezien. Verder kun je er zeer goed en van alles eten (voor iedere wat wils). Het gloednieuwe metronetwerk is ook ideaal om in een korte tijd veel te zien. Must do and see: Dubai museum, High tea in de skybar van de Burj al Arab, fonteinen bij de Dubai Mall, beklimmen met de speedlift van de burj Al Khalifa (hoogste gebouw ter wereld), Abu Dhabi Paleis (1,5 uur met de coach vanaf busstation) en natuurlijk een helikoptervlucht met uitzicht over Palm Islands.
  Geniet ze!

 11. Lot

  Wat zie je er leuk gekleed uit! Mooie jurk en de broek staat je heel goed !

 12. Petra

  Dingen! :’D Hehehe, daar moest ik hardop om lachen.. 😉
  Hoe heerlijk als er zoveel eten/keuze is dat je niet eens meer weet in welke categorie het valt haha. Dat is luxe!

  Erg leuk om te zien, dankjewel dat we een beetje mogen meegenieten van deze “glamorous” kant van het vele werk dat je doet voor je blog 🙂
  Geniet ervan!
  Xx

 13. Anouk

  Wauw het ontbijt! Wat veel keus. De goudmarkt lijkt me echt super gaaf om te zien

 14. Sheela

  wauw, dat ontbijt lijkt me heerlijk, ik krijg er honger van x

 15. Stèphanie

  Ik moet toch even zeggen dat ik je plogs steeds leuker begin te vinden. Ik geniet nu echt van alle mooie foto’s die je online zet. Ziet er geweldig uit. Je mag echt trots op jezelf zijn dat je met Lancaster naar Dubai mocht gaan. Geniet er nog eventjes van! Die lange jurk staat je heel goed!

 16. MijnPlog

  Leuk plog weer!
  Hopen dat we hier in Nederland ook weer snel met onze blote voeten in slippers kunnen lopen.

 17. Vanessa

  Wat een heerlijke, zonnige foto’s! Dubai lijkt me zo mooi… Echt geweldig dat je dit mag meemaken 🙂

 18. Tugce

  Die zwarte maxi jurk staat je goed! Accentueert je lichaam ook op een mooie manier en je lijkt er langer door (in ieder geval op de foto’s). Nog heeeel veel plezier in Dubai! 🙂

 19. Jana

  Wat ben je bruin geworden, leuke foto’s 😀 x

 20. Madelief

  Jij bent zo’n mooie vrouw cynthia :love:

 21. Esmay

  Ohh wat heerlijk allemaal zeg! Lijkt me ook wel genieten. En volgens mij ben je best een beetje bruin geworden 😉
  En je hebt trouwens helemaal gelijk: laatste volle dag lekker genieten van het weer, shoppen kan ook wel in Nederland haha!

 22. Mandy

  Ik vind je plogs leuk, maar deze plogs vind ik nog leuker op om te ‘lezen’! Dubai lijkt me echt een bijzondere ervaring, wat een luxe.

 23. Fleur

  Wauw dat eten overal! Ik denk niet dat ik de enige ben die hier trek van krijgt, haha. En wat staat die lange jurk van Minimum je toch onwijs mooi! Vaker zulke maxi jurken dragen! 😉

 24. Kelly

  Wat ziet het er ontzettend gaaf uit! Hmm en het ontbijt, heerlijk!

 25. Marissa

  Wat een geweldige foto’s van een geweldige plek

 26. Berdiene

  Ah, ik vind een week ploggen toch wel weer erg leuk. Vooral nu met Dubai! Ik vind de planning die je hebt gemaakt met de plogs (dus om de zoveel weken een plog) echt top. Hoef niet iedere week een plog maar om de paar weken is het echt heel leuk. Happy me dus!

  • Miss Lipgloss

   Dankjewel Berdiene 😀 Leuk om te horen.

 27. Mariska

  Ziet er echt weer fantastisch uit!

 28. Melissa

  Superleuke plog weer! Wat lijkt het me gaaf in Dubai zeg 🙂

 29. Nikita

  Mooie jurk heb je aan! Ik vind het meer dan gepast om je aan te passen aan de cultuur, ik vind het goed dat je dat gedaan hebt. Wel wilde ik even kwijt dat je zonnebril veeeel te groot is voor je gezicht.. Ik heb hem ook en een maatje kleiner had mooier gestaan. Maar hij is natuurlijk ook niet aangemeten door een opticien.

 30. Moniek

  Ik ben echt dol op je plogs, zo leuk! Zit er echt een beetje op te wachten.

 31. Annet

  Ik moet zeggen dat ik een tijdje wat minder op alle blogs keek, maar sinds jouw plogs kijk ik weer (bijna) iedere dag even of er een nieuwe plog is. Super leuk!

 32. Goed dat je je wat bedekter kleed, vind ik erg respectvol (t is immers een Islamitisch land) mijn complimenten dat je daarmee rekening houd! Geniet nog lekker van Dubai, x

 33. Griet

  Al dat lekker eten! Wat een verwennerij 😀 het lijkt me zo een leuke ervaring daar.
  Je hebt al een heel mooi kleurtje Cynthia 🙂

 34. Kiss & Make-up

  Waauw, wat moet het daar genieeeeeeten zijn! De buffetten in het hotel zijn echt al totally awesome 😀

 35. Mris

  Wat een super leuke foto’s! De zonnebril op je eerste foto is dat de Ray Ban 2140? Zo, ja in welke maat heb jij hem genomen? Ik wil hem namelijk ook bestellen maar ik zit een beetje te twijfelen tussen de maten.

 36. Lara

  Wau, dat ziet er geweldig uit, veel plezier!

  • Lara

   *wauw

 37. Kim

  Wow, Dubai ziet er prachtig uit! En wat een heerlijk ontbijt 🙂

 38. Audrey

  Cynthia wat heerlijk voor je allemaal! Een wereldervaring 😉 Geniet ervan! Super leuk dat je juist deze week plogt. Ik ben helemaal verslaafd.

 39. Syl

  Ik vind het trouwens wel netjes, dat je je kleding aanpast voor de cultuur daar.
  Ik zou echt onwijs graag een keertje naar Dubai willen, maar ja… ik wil zo veel 😛

 40. saarenzo

  Oohh, al dat eten! Ik was net klaar met lunchen, maar kreeg gelijk weer trek. En al die bakken kruiden op de markt <3 Als kookliefhebber word ik echt blij van dat soort foto's.

 41. Caroline

  Wat gaaf! Ik dacht dat het buffet in het hotel waar ik zat op Kos al uitgebreid was, maar dit is nog meer! Heel mooi om te zien al die foto’s, volgensmij is Dubai echt een heel apart land.

 42. IsabellaEliane

  Heel leuk om te zien ! Dubai lijkt me echt een prachtig land om heen te gaan :love:
  En die lange jurk staat je trouwens echt supermooi !

  X

 43. Chantal

  Heerlijk! En lekker bijgekleurd zeg, geniet er nog lekker van.

 44. Felicia Rodrigues dos Santos

  Wat ziet het er weer heerlijk uit! En groot gelijk dat je morgen lekker gaat relaxen in plaats van winkelen. Voor je het weet zit je weer in het koude Nederland.

 45. Sanne

  DAT ONTBIJT . oh my :0

 46. Lisanneleeft

  Ik vind het echt super tof van je dat je daar bent en ervoor kiest om toch tijd en aandacht in je plogs te steken en ze elke dag weer online te zetten. Vind het zelf heerlijk om te lezen, vooral omdat het meteen de dag erna is geeft het iets extra’s! Dat waardeer ik heel erg, dat doe je echt goed 😀

  Wat een verschil zeg, het nieuwe deel en het oude deel! Lijkt me echt een bijzondere plek daar. Geniet er nog even lekker van! :love:

  • Miss Lipgloss

   Dankjewel Lisanne, wat ontzettend leuk om te horen 🙂 Ik doe mijn best en vind het zelf ook heel erg leuk om te doen!

 47. Marloes

  Ik ben vorig jaar naar Dubai geweest and I love it, klein luxepaardje ik! 🙂

 48. Birte

  Leuke foto’s. Geniet er nog van!

 49. Hester

  Die zwarte jurk is gorgeous! En dat ontbijtbuffet is echt niet normaal groot. Ziet er heel gezellig en relaxed uit allemaal! Maar had je nou je teennagels niet gelakt in je sandaaltjes? :O Viel me op, haha.

 50. nyssa

  Ik vind die broek echt geweldig!! heb je hem online gekocht of in de winkel?

  liefss

 51. Diana

  erg lief dat je respectvol omgaat met de cultuur en voor een lange broek koos

 52. Kim

  Gave foto’s Dubai lijkt me echt geweldig :blush:

 53. saskia

  Wat een super reisje zeg, doet me een beetje denken aan de tweede film van Sex and the City!! heb je ook van die leuke slippertjes gekocht? ik vind ze echt schattig al is het alleen als souvenir, carrie heeft ze ook dus het moet hip zijn 😉 haha

 54. melissa ligthart

  Wauwww ik geniet zo van je vlogs! Jij vertelt er okk gewoon zo leuk bij! Dubai lijkt me een bijzondere ervaring! Zo zijn we er toch een beetje bij! Geniet ervan! Liefs xx

 55. Angela

  Heel tof dat je dit mag meemaken! Die slippertjes deden mij gelijk aan Sex and the City 2 denken haha!

 56. Frances

  Ik vind je plogs super leuk! Tot morgen 😀

 57. Marije

  Oh ik vond die watertaxi’s altijd cool maar ook wel eng… haha.

 58. Rieke

  Wauw wat ziet dat er heerlijk uit! En die zwarte jurk is echt prachtig 🙂

 59. Lib

  Wat goed dat jij je outfits aanpast op de cultuur daar. Niks bloots leuke lange jurken.
  En de goud is idd voor de bruidsschat dit is voor de bruid als veiligheid dat ze een waarde achter de hand heeft als ze bijv gaat scheiden. In die tijd was dat heel belangrijk voor een vrouw.

 60. Cynthia Korthagen

  De donkerblauwe Trinne jurk €79,95 en Preno pants €65 zijn inderdaad van minimum en ook online verkrijgbaar! Je ziet er prachtig uit Cynthia :love:

 61. Lotte

  Wederom superleuk om te zien! En wat zie je er goed uit! Lijkt me heerlijk zeg, zo’n relaxte persreis.

 62. Lucinda

  Die lange zwarte jurk is echt prachtig! Staat jouw ook heel erg goed. Ook weer een heleboel super mooie foto’s. Alsof we inderdaad met je mee zijn. Helaas zit ik het hier wat frisjes te hebben op de zondagochtend, maar toch…. xxx Lucinda

 63. Kaylani

  Heerlijke foto’s zeg! En al die zon, lijkt wel alsof die foto’s gewoon in NL gemaakt zijn, hier schijnt het zonnetje ook heerlijk!

 64. Tessa

  Jeetje wat gaaf zeg! Geniet er nog even van!

 65. Robin

  Genieten! Wat een heerlijk eten allemaal. :love:
  Wat knap trouwens dat je ’s ochtends gewoon je plog hebt klaarstaan.

 66. Manon

  wauw wat ziet het er prachtig uit daar!!! im jealous

 67. Jitske

  Goed dat je qua kleding rekening houd met de normen daar! Ik vind je broek dan ook heel erg leuk, en je chique jurk ook!

 68. Anoeska

  Volgens mij moet jij jezelf echt heel vaak in je eigen arm knijpen om er zeker van te zijn dat het allemaal echt is. Wat ontzettend tof dat je dit mag doen. Geniet ervan, je hebt het echt verdiend!

 69. Saskia

  Wat een mega ontbijt 🙂 Mmm 😉 Geniet van de laatste volle dag, het laatste stukje is echt lief geschreven :love:

 70. Set

  Echt mijn complimenten over je outfits van de laatste tijd! Je ziet er altijd super mooi gekleed uit! Doe je goed!

  • Miss Lipgloss

   Dankjewel Set, wat een lief compliment.

 71. Tedje

  Wat een heerlijke dag heb je weer gehad!! Die zwarte jurk staat je echt prachtig. Geniet er nog van!

 72. Natasja

  Oh men… hoe jaloers kun je me maken Cynthia….
  Ik krijg zoooooo’n enorme zin in zomervakantie! Het zonnetje schijnt hier nu ook (bij mij in Schijndel in ieder geval) en echt…. ik wil NU een vakantie boeken! Tnks 😉
  Hele mooie foto’s! En wat goed dat je respect hebt voor de cultuur door een lange broek dan aan te trekken.
  En dan al dat eten… dat is toch niet normaal? Wel heel lekker! Maar er kan een derde wereld land mee gevoed worden, hahaha :p

 73. mamoesjka

  Wat een gave broek! Je ziet er echt gelukkig uit… enuhhh, ook op “vakantie” lekker aan de havermout! Top!
  Geniet van je laatste dag op Dubai! xx

 74. ValleyDoll

  Ziet er hééérlijk uit daar ! Ik ga er misschien in maart heen, hoop dat het door gaat want lijkt me fantastisch daar 🙂 !

 75. nOe

  Zo gaaf allemaal! Dat ontbijt zag er fantastisch uit! Alles eigenlijk 😉 Geniet er nog van 🙂

 76. Zoe

  Wauw super leuk! Zelf ben ik ook een aantal x in Dubai geweest (mijn vader woonde er tijdelijk) ik zou als ik jou was nog even naar het atlantis hotel gaan, super mooi daar… En als je nog wat tijd hebt naar de mall of the emirates gaan, is groot maar niet zo grpot als de Dubai mall… Veel plezier daar! X

 77. Miranda

  Wat een leuke foto’s. Wat een groot ontbijt zeg, ziet er wel goed uit.

 78. Isabel

  Wat leuk om te zien, ik heb nu ook zin om op vakantie te gaan haha ^^

 79. Carolien

  Dubai leek mij helemaal niets, maar door jouw foto’s krijg ik een totaal ander beeld! Wat een mooi sfeerbeeld geef je. Geweldig!!!! Wat heb je een heeeeeerlijke baan. Enjoy!

 80. EllaNola

  Ik vind je outfit echt hee leuk! De broek met dat blauwe shirtje, mega gaaf! En ooooh dat eten!!!! Ik wil!!!! hahaahaa

 81. Eline

  Leuk die plogs elke keer, zeker nu ze er zo zonnig uitzien haha! En ik vind echt dat je er altijd zo leuk uit ziet, jij hebt zulke leuke jurkjes en je combineert alles zo leuk! Als ik net zo n figuur als jou zou hebben zou ik ook veel vaker jurkjes aan doen, maar ik heb helaas niet echt vormen en dunne beentjes dus dan vind ik het een stuk minder mooi. Veel plezier nog in Dubai!

  Liefs,

  Eline

 82. kim

  Oeeh allemaal lekker eten! Dubai is echt een paradijs <3

 83. Jess

  Oh al dat eten ziet er heerlijk uit zeg! Geniet van het mooie weer en het strand. Shoppen kan inderdaad altijd en overal.

 84. Malou

  Wat heeeerlijk zoveel foto’s en zoveel food! Fijn dat jullie zo’n leuk programma hebben en allemaal lieve mensen. Dit soort dingen horen bij jouw werk, maar jullie verdienen het ook echt. Geniet!

 85. Charlotte

  Aaah ik hou van deze plog! Wat een genot om al die foto’s te zien. Het onbijt ziet er zo goed en lekker uit! Al die ontbijt granen, omelettjes, fruit. Yum! Dat resort is prachtig! Het zwembad ziet er ook zo mooi uit. Leuk om het oude deel van Dubai te zien, toch weer heel anders. Geniet nog eventjes daar! <3

 86. Jose

  Ik krijg bij het zien van de foto’s echt een ‘sex and the city – movie’ gevoel! 😀 Alleen was dat in Abu Dhabi & dit in Dubai. Echt genieten, deze plogs!

 87. Elise

  Wauw, Dubai is echt zó mooi! En dat ontbijtbuffet ziet er echt goddelijk uit, daar zou ik zo kunnen aanschuiven!

 88. Kimberly

  Ik wil ook!! Hihi! Geniet van je laatste volle dag!!

 89. Bahar

  Idd, ik vindt het ook heel respectvol dat je je kleding aanpast!

 90. Alyssa

  Wauw, wat ziet het er allemaal geweldig mooi uit. Veel plezier nog de laatste dag! Leuk ook, om alles zo te kunnen volgen in de plogs. Ik ga nu maar snel een eitje bakken of zo, want van die ontbijt-buffet-foto’s heb ik wel een beetje trek gekregen ;-)!

 91. Fariyana

  Echt mooie foto,s, maar wat ik je echt wilde zeggen: :love: die lange jurk staat je echt top!!!!! Je bent echt puur en trouw aan jezelf, maar ook wat ik wat je siert, is dat je rekening houdt met de gebruiken, en je niet te bloot kleed, echt toppie, meid, gr en ga zo door, ik lees echt graag je blog, alleen laat bijna nooit reacties achter, terwijl je dat wel verdient! :love:

 92. Nynke

  Ziet er fantastisch uit!!
  Helaas heb ik nog steeds de samsung ad! Maar dat is nu niet belangrijk, lekker genieten daar!!

 93. Sofie

  Ik kom wel even naar Dubai om te ontbijten hoor! 😀 Echt geweldig!

 94. Sabrina

  Zo’n ontbijtje zou ik nu ook wel willen, haha! Heel veel plezier nog!

 95. eline

  heee Cynthia,
  super leuk weer je plog!! Geniet ervan!!
  Ga je eigenlijk ook vloggen? en Mascha?
  liefs eline

  • Monique

   Dat doe je goed! Zo irritant dat vloggen van Marsha……

  • Miss Lipgloss

   Dankjewel Monique, maar ik zou het prettig vinden als je mijn vriendin en collega niet beledigd op mijn site.

 96. Fashionbeautydaphne

  Geniet van je laatste dag! Shoppen kan idd overal. Maar heerlijk relaxen in zo een mooi resort gebeurd niet vaak. Je verdient het

 97. diyhuisentuin

  Dat eten, die souk! Geweldig! En.je hebt super leuke outfits aan. Hele gave broek! Ik moet minimum ook maar eens gaan checken.

 98. Sara

  Die sieraden krijgen we idd in de bruidsschat. Maar meestal is er niet genoeg geld en worden er goedkopere sieraden gekocht. Dat goud krijg ik bijvoorbeeld ook van m’n ouders wanneer ik trouw, dat mag ik dan eventueel inwisselen in geld mochten er moeilijke tijden komen.

 99. Hanneke

  Paradise! Ziet er erg gezellig en ontspannen uit zo met de rest van de groep. Geniet van je relaxdagje 8)

 100. D

  Ik wilde inderdaad ook zeggen dat die reclame onderin echt heel erg vervelend is. Bij mij is het overigens nog niet weg. Maar fijn dat er aan gewerkt wordt! & leuke foto’s! Dubai lijkt me geweldig!

 101. Beautytalk

  Wat leuk, ik ben nog steeds onder de indruk! Dat ontbijt! Niet normaal!!!!
  Eefje

 102. Melissa

  Groot gelijk heb je om in het resort te blijven en te genieten!
  En wat een leuke kleren heeft minimum! Vooral die broek, wauw, ik kijk m’n ogen uit, haha 😀

 103. Ilse

  Super!
  Wat een overdaad bij het ontbijt!
  Die slippertjes: hoe mooi! Ik zou direct een hele vracht ervan kopen, denk ik. 😉

 104. Ammiej

  Wat zie je er mooi en stralend uit! En wat goed van je dat je je kledingstyle aanpast..Heb heel veel respect voor jou! Geniet ervan! 🙂

 105. m

  Wow prachtig om te zien. Het eten ziet er zo schoon en netjes uit, heerlijk! Leuk om te zien (als een van de enige gezien de foto’s) dat je er rekening mee houdt om je niet al te bloot te kleden. Zo zie je maar dat je er heel mooi uit kunt zien, met lange kleding. Die jurk staat je echt prachtig. Ik vroeg me af of je op zo een reis ook de mensen daar leert kennen…
  er schijnt daar trouwens echt een mega disney park te zijn!

  • Miss Lipgloss

   Iedereen maakt zijn of haar eigen keuzes 🙂 en ja zeker. De meeste dames kende ik al een beetje maar op zo’n reis praat je veel meer met elkaar en leer je elkaar dus ook een beetje beter kennen 🙂

 106. Eva

  Super gaaf! Je maakt me echt jaloers. En wat is je lange zwarte jurk mooi en staat je super goed! Ik snap dat je niet echt ‘zin’ hebt om te shoppen, een boek lezen aan het strand is een veel beter idee. Geniet er nog van! X

  http://www.thatcitychic.blogspot.nl

 107. Caro

  Oehh wat heerlijk zeg dat ontbijt!! 🙂 Veel plezier nog! 🙂

 108. myrthe

  Oehh al dat eten hahah

 109. Lien

  Elke dag meegenieten met je is zo leuk! Je hebt een hele leuke broek met de verschillende kleuren. Staat je heel mooi met die blauwe T-shirt. Ik vind dat je eigenlijk elke stijl aankan. Zowel stijlvol als casual. Nog veel plezier en je hebt gelijk dat je wat geniet van het zonnetje. groetjes

 110. Bibian

  Wat ziet het er geweldig uit! En dat mooie weer, kan niet wachten tot hier de zon begint te schijnen! Heerlijk. En wat een lekker buffet, zoveel fruit en muesli, yumm! Geniet van je laatste dag! Liefs

 111. Manon

  Oohhhwww al die food foto’s! Zo lekker ziet het er allemaal uit 😛

 112. Emma

  Wauw cynthia het ziet er echt geweldig uit en wat een lekker weer daar zeg 😮 Geniet van je laatste volle dag Dubai, je hebt het verdient
  Xxx

 113. Rachelle

  Wow war ziet het er heerlijk uit allemaal! Ik krijg zin om er ook heen te gaan (als ik nog eens een loterijtje won ;-P)

 114. Marieke

  Heerlijk om te lezen! 🙂 Wat een bijzondere stad is het, zeg!

 115. Tessa

  lucky you! ik was zo nieuwsgierig om de prijs per week op te gaan zoeken , niet om mee te lachen als je het zelfs moest betalen haha :d

 116. eline

  Het ontbijt in een luxe restaurant is altijd zooo veel lekkerder dan thuis ;))

 117. Esther

  Wauw prachtige foto’s!! Ik vind je wing juist ontzettend mooi. oooo en al dat eten, ik lig in bed en moet nog ontbijten… aaah

 118. Jolanda

  Wat lekker zeg! Geniet ervan! 🙂
  En wauw mooie lange jurk.
  Zowiezo erg netjes dat je niet super ‘bloot’ gaat daar in Dubai +1 😉

 119. Denise

  Dag Cynthia,

  Wat ziet Dubai er gaaf uit, oud en nieuw. Heel indrukwekkend. Je ziet heel mooi uit in je lange zwarte jurk met je loavies sandaaltjes. Ik was al dol op je sneak peak elke maandag en dan nu je plogs, super!
  Liefs, Denise

 120. Nine

  Lol, bij die foto van “Debbie doet haar lipstick op” lijkt het net alsof ze het op haar tanden smeert.

  Wat is er trouwens gebeurd met die witte ‘hoeken’ bij die foto met je outfit in de spiegel? 😮

  • Miss Lipgloss

   Die foto heb ik iets gedraaid omdat veel mensen de schuine foto’s vervelend vonden.

  • Lenneke

   Mooi om te zien wat jij met feedback doet 🙂

 121. Anneloes

  Ohhh, al dat eten ziet er echt heerlijk uit <3. En wat is Dubai mooi, inderdaad een gigantisch verschil tussen nieuw en oud! De bootjes zien er ook al zo geweldig uit, hihi. Leuk!

 122. Eline

  Het ziet er zo mooi uit! Op zo’n markt zou ik helemaal los gaan bij de schoenen, haha!

 123. Kelly Caresse

  Wat ik ook al op twitter tegen je zei, ik vind je plog artikelen geweldig, een soort dagelijksr sneak peak! Ik vind het zo knap dat je ondanks je drukke schema dit toch iedere dag online kan zetten! 🙂

 124. Isabel

  Ik lees graag je artikelen, maar nu bij je plogs vraag ik me af of je er niet ook bij moet zetten dat dit bijv een reis is door Lancaster betaald? Want anders zijn sommige foto’s toch sluikreclame (wat verboden is)?

  • Miss Lipgloss

   Dat zeg ik er bij toch, dat het een persreis is van Lancaster:) volgens mij is sluikreclame pas sluikreclame wanneer er geld voor betaald wordt, wat hierbij niet het geval is – weet ik echter niet helemaal zeker hoor.

  • Lisanneleeft

   Wanneer je er voordeel uit haalt/hebt gehaald op wat voor manier dan ook, is het al sluikreclame. Je bent dan immers positief beïnvloed en dat moet je laten weten. (dus bij persreizen, gekregen producten, etc. moet je dat er verplicht bij zetten. Jammer genoeg doen veel bloggers dit nog niet)

   Letterlijk in de reclamecode: ‘de relatie tussen de Adverteerder en de Verspreider gericht op het (doen) verspreiden van Reclame via Social Media, tegen betaling of enig voordeel , dat de geloofwaardigheid van de Reclame via Social Media kan beïnvloeden.’
   Zie hier: https://www.reclamecode.nl/nrc/pagina.asp?paginaID=289%20&deel=2

   Nu heb je wel meerdere keren gezegd dat het een persreis van Lancaster is, dus het grootste deel van de lezers zal het wel weten. Maar ik denk dat je om het echt volgens de regels te doen het bij elke uiting erbij moet zetten oid?

  • Miss Lipgloss

   Ah, OK, duidelijk Lisanne, dankjewel voor de informatie! Goed om te weten, even kijken hoe ik dat in het vervolg ga doen, misschien ook even wat advies bij vragen. Bij producten zet ik het er altijd bij, dus niet zo gek om dit bij reizen ook te doen.

 125. Mayra

  Leuke foto’s weer en die lange jurk staat je super goed!

 126. Eline

  Ooooooohhhh wat ziet het er geweldig uit allemaal… Nu wil ik ook naar Dubai!

 127. Nathalie

  Wat ziet het er ontzettend gaaf uit allemaal. Supertof voor je!!! Geniet nog maar even lekker van een laatse, relaxte dag in het bijzondere Dubai. 🙂

 128. Monic

  Wauw wat een luxe!!!

 129. Suzanne

  Wat een leuke dag. Wauw, al die fotos van dat eten. Ik krijg er honger van ….

 130. Kirsten

  Wauw die lange jurk staat je super!!!

 131. Hester

  Dubai is super gaaf! Als je er tijd voor hebt dan moet je zeker weten een bezoekje brengen aan het Wild Wadi park!

 132. chucky1012

  Prachtige verblijf!
  Heerlijk eten en zoveel moois om te zien en te doen!
  Leuke foto van Mascha, Debbie en jezelf!
  Wat een leuke broek met print draag je en de dress is een beauty en staat je zo mooi! 😉
  Geniet nog van de tijd die je op holiday bent…….

  Groeten van het koude Holland……

 133. Esmée

  Wow, wat een lekker eten! En een hele leuke plog is dit trouwens. 🙂

 134. Saskia

  Ziet er allemaal weer geweldig uit!! Veel plezier nog!

 135. Susanne

  Wilde je even laten weten dat de reclame die te zien is, van Samsung, elk keer onder aan elk bericht, heel erg vervelend is en leest. Ik lees altijd met veel plezier je artikelen, maar dit zorgt ervoor dat ik het te storend vind en een artikel niet lees.

  • Miss Lipgloss

   Er wordt aan gewerkt,kan hem zelf niet verwijderen, heb al gebeld en contact gehad.

  • Natasja

   Fijn om te lezen dat eraan gewerkt wordt, ik word er inderdaad ook een beetje kriegel van, hihihi!

   Maar wat een geweldige foto’s iedere dag weer. Ik geniet altijd al van je plogs, maar op een locatie als deze is het helemaal geweldig om mee te kijken. Geniet nog van de laatste dag in dat prachtige land!

  • Ilse

   Daar irriteerde ik me inderdaad ook vreselijk aan! Fijn dat er aan gewerkt word. Nog heel veel plezier, geniet van je ‘vakantie’

  • winkie

   Hij is weg. Fijn!

   Het punt is vooral dat ie misleidend was. Door op het kruisje te klikken sloot je hem niet maar werd-ie fullscreen.

   Nu kan ik gelukkig alsnog je plog bekijken. Ben trouwens zeer benoeuwd welk vam de lancaster spullen je echt zou aanraden: het is nu zo veel dat ik me nog t lan voratellen dat ze allemaal nodig zijn.

  • Miss Lipgloss

   Zodra de zomer in NL dichterbij komt zal ik eea reviewen! Je hebt zeker niet alles nodig hoor, bescherming is het belangrijkste, maar als je wil kan je combineren.

  • Lenneke

   Bij mij is ie niet weg 🙁 Leest echt niet prettig zo.

  • Carina

   Ik heb er ook nog last van 🙁

 136. Sofie

  Wat een leuke foto’s weer! Het buffet ziet er perfect uit, heerlijk :blush:

 137. Laura

  Ziet er weer als een heerlijke dag uit! Wat een mega ontbijt! En wat heerlijk dat je gewoon rustig aan kan doen en lekker bruin kunt worden! 😉