Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 september 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

(P)inspiratie: Nail art

Laatst liet ik je lip art (p)inspiratie zien en vandaag is het tijd voor iets normalers… Nail art! Tegenwoordig heel gangbaar, maar het is gewoon nog steeds oh zo heerlijk om naar te kijken. Raak geinspireerd door deze (niet altijd moeilijke) kunstwerkjes!

 

Hoe cute… Dit kan je met stripers doen, en ik denk wel dat een beetje oefening nodig is! Je kan dit ook met een bijtje doen. Schattig!

Heel simpel maar zo leuk: één nagel bedekken met glitternagellak!

Gewoon elke nagel een andere pastelkleur lakken. Simpeler kan bijna niet!

Dit vind ik ook zo’n leuke vorm van nail art! Een half maantje onderaan je nagel in een andere kleur. Het is niet heel lastig, als je ronde stickers gebruikt kan je het gewoon afplakken.

Een nieuwe trend: border nails. Nagels met een randje, dus! Ik vind zelf zeker niet alle varianten mooi, maar deze vind ik wel erg leuk. Vereist wel een vaste hand…

Dit vind ik altijd zo leuk: een laagje glitters op je nagels! Dit kan je gewoon met een glitterlak of glittertopcoat doen. Dit draag ik zelf regelmatig. Snel, simpel, en het ziet er zo leuk uit! En door de glitterlak blijft je nagellak nog beter zitten ook.

Wauw! Mooie matte nagels met één nagel glanzend met zilveren streepjes. Die streepjes zijn denk ik met stickertjes gemaakt, en de andere nagels zijn mat gemaakt met matte topcoat. Leuk!

Een French Manicure, maar dan anders… Dit is vrij makkelijk zelf te doen, met een sponsje kan je dit op je nagels deppen. Heel leuk en chic.

Glitter: altijd goed. En zo simpel.

Een andere vorm van border nails! Mat wit met zwarte stippen. Het heeft wel wat. Het is in ieder geval heel anders dan andere soorten nail art!

Een soort overdreven ruffian manicure.

Volgens mij is dit met Konad gedaan, maar ik weet het niet helemaal zeker. Het ziet er in ieder geval te gek uit en de kleurkeuze vind ik super.

SNORREN! Niiiice! En wat heeft deze dame prachtige nagels zeg… Wauw.

Nog een keer de halve maantjes! Leuke kleurtjes.

Awwww… regenboogjes en wolkjes! Dit heb ik nog niet eerder gezien. Zo leuk! En mooie nagels!

Perfect voor kerst, maar ook leuk voor nu: glitter met wit.

Nog een keer een gradient, ik ben er gek op!

Mat met glans combineren geeft een hele edgy look, heel gaaf.

Awwww…

Simpelweg je lak laten drogen en afplakken met plakband! Lakken maar! Heel tof, vooral dat elke nagel anders is. het is ook leuk om in zo’n nail art mat met glans te combineren.

Hier heb je wel echt kwastjes voor nodig, hoe schattig…

Nog meer plakband-kunst! Gaaf!

Eigenlijk zijn de meeste van deze nail art soorten makkelijk zelf te maken! Met wat hulpmiddelen als sponsjes, stripers, plakbandjes en matte nagellak kom je er wel. Ik vind nail art zelf echt ontzettend leuk, en nu ik dit weer zo op een rijtje zie besef ik dat ik er veel te weinig tijd voor vrij maak. Ik moet het gewoon maar eens in mijn agenda zetten, haha!

Ben jij vaak bezig met nail art?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.