Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • borstkanker
  • pink ribbon
Een MissLipgloss artikel

Pink Ribbon bij Etos

Oktober is de borstkanker awareness maand. De hele maand staat in het teken van borstkanker en dit zal zeker niet aan je voorbij gaan. Pink Ribbon duikt overal op en eergisteren was ook het Pink Ribbon Gala. Overal liggen nu producten in de winkels waarvan een bepaald bedrag naar Pink Ribbon gaat. Zo ook bij Etos! Je ziet elk jaar weer van die armbandjes verschijnen overal maar ik vind dat Etos nu echt de leukste ever heeft. Een heel simpel roze knoopjesarmband met zilverkleurige kraaltjes en aan de uiteinden het Pink Ribbon logo.


De sluiting kan je heel makkelijk los maken en strakker maken door aan de touwtjes te trekken. Geen onhandige haakjes enzo, dus!


Vinden jullie ook niet dat ‘ie leuk bij m’n andere armbandjes past? Op mijn nagels heb ik trouwens Sinful Colors in Creamy Pink. Etos heeft ook roze lakjes, waarvan €1 naar Pink Ribbon gaat voor onderzoek. Hij kost trouwens €4,95 en €2,51 gaat naar Pink Ribbon. Je kan hem ook hier online bestellen.

Naast dit armbandje zijn er nog meer speciale Pink Ribbon producten bij Etos, ze vallen erg op dus ga zeker eventjes kijken. Het leuke is dat je iets leuks voor jezelf hebt, én geeft aan een heel erg goed doel.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.