Philips Wake-Up Light

P1130291

Uitgerust wakker worden is bijna noodzakelijk om er fris, uitgerust en fruitig uit te zien. Je ochtendritueel kan hier een hoop bij helpen, en de Philips Wake-Up Light zorgt er voor dat je op een natuurlijke manier wakker wordt door een nagebootste zonsopkomst. Tenminste, dat beloven ze. Vandaag review ik de nieuwste Philips Wake-Up Light uitgebreid, op verzoek!

Philips Wake-Up Light – HF3510/01

P1130303

Dat ronde ding op het nachtkastje is ‘m, de Philips Wake-Up Light. De allernieuwste versie. In 2009 bestond ‘ie al en door de jaren heen zijn er steeds verbeterde versies op de markt gekomen. Dit is de HF3510/01 en kost €119,99. Er zijn nog twee uitgebreidere versies, namelijk die met gekleurd licht en eentje waar je je iPhone in kan zetten zodat deze oplaadt, en je muziek van je iPhone kan afspelen. Dit is dus de meest simpele versie.

Philips Wake-Up Light – wat kan ‘ie allemaal?

P1130291

De Philips Wake-Up Light bootst een zonsopkomst na waardoor je op een natuurlijke manier wakker wordt. Het licht wordt steeds feller waardoor je lichaam op een rustige manier kan ontwaken en je dus wakker wordt door het aangename licht. Enne, als je toch niet wakker wordt door het licht dat je kamer vult, dan wordt je dat wel door de geluidjes die worden afgespeeld.

Ik vind deze Wake-Up Light de mooiste van alle versies die er zijn geweest. De eerste was een soort rechthoekige lamp, deze is rond, net als de zon! Hij ziet er mooi uit, stijlvol, en is geen storende factor in de slaapkamer. Wat ik zelf heel praktisch vind is dat hij tegelijkertijd een (sfeer)lamp is als een wekker. Geen twee apparaten op je nachtkastje meer, dus. Al gebruikte ik de laatste jaren de wekker op mijn telefoon, die me wel altijd wat bruut wekte met de trilfunctie en het harde alarm. Ach, het werkte. Ik was dus nieuwsgierig naar hoe ik deze nieuwe Wake-Up Light zou vinden.

Laten we eerst even naar het apparaat kijken en wat ‘ie allemaal kan.

Op de voorkant, onder het schermpje, zitten een aantal touchscreen knopjes waarmee je het alarm kan instellen. Dat wijst zichzelf en is heel gemakkelijk.

P1130302

Helemaal rechts aan de zijkant van de lamp zit de ‘in slaap val’ knop. Als je wil gaan slapen kan je deze indrukken en op het scherm instellen hoe lang je wilt dat de zonsondergang duurt. Ik doe zelf vaak 20 minuten, maar je kan het ook in 10 doen, of juist langer. De lamp gaat dan heel langzaam dimmen. Zo langzaam, dat je het eigenlijk niet merkt, maar je er wel slaperig van wordt. Ik vind dit onwijs prettig, maar ook praktisch. Als mijn vriend en ik nu in bed gaan liggen, kan ik dat knopje indrukken, kunnen we nog even kletsen of een boekje lezen en gaat de lamp vanzelf uit.

Daarnaast zit het FM knopje om radio te luisteren. Ik gebruik deze zelf niet, maar ’t is wel handig.

P1130301

Daarnaast zit de ‘Snooze’ knop die je ’s ochtends kan gebruiken als je licht inmiddels fel aan is en de geluidjes hebben geklonken. Het licht blijft dan aan, maar het geluidje gaat dan na een paar minuten weer af. Het rondje daarnaast is om de helderheid van het schermpje in te stellen.

P1130300

Iets lastiger te zien, maar deze drie knopjes zijn om de lamp aan te zetten en hem (minder) fel te zetten. Zo kan je hem dus gewoon als lamp gebruiken.

Helemaal links zit het alarmknopje. Daarmee kan je je wekker voor de volgende dag instellen. Je kan met deze knop ook je wekker uittesten door hem langer ingedrukt te houden, wel zo handig als je hem de eerste keer gaat gebruiken.

P1130299

Wat ik mooi vind, is dat de Wake-Up Light aan de achterkant ook licht geeft. Dit zie je terug op de muur er achter en dat geeft het een heel natuurlijk effect.

Philips Wake-Up Light – hoe doet ‘ie het?

Het ‘zonsopkomst’ effect is wat lastig vast te leggen maar ik heb geprobeerd te laten zien wat ‘ie doet:

verloop

Je kan op deze foto’s best duidelijk zien dat de lamp eerst heel oranje is en heel zachtjes brandt. Naarmate de tijd verstrijkt gaat de lamp feller schijnen en uiteindelijk is het licht heel wit, als daglicht. Je kan zelf de felheid hiervan instellen, als je wilt dat ‘ie minder fel schijnt ’s ochtends dan is dat geen probleem. Wanneer je ‘wakker worden tijd’ is aangebroken gaat er ook een geluidje spelen. Je kan drie geluiden kiezen: twee met vogels en één rustig liedje.

Je kan deze helderheidsinstellingen ook gebruiken als je de Wake-Up Light als lamp gebruikt, dus niet als wekker. Je kan hem dan heel gedimd aanzetten voor een sfeerverlichting of juist heel fel als je een boek wilt lezen of zoiets. Je kan op die manier wat meer sfeer creëren en dat is wel gezellig in de slaapkamer, maar het is ook gewoon fijn dat je zelf kan instellen hoe fel de lamp is.

Philips Wake-Up Light – wakker worden!

Maar hoe werkt het nu precies? De eerste paar nachten zette ik stiekem alsnog de wekker op mijn telefoon voor het geval ik niet wakker zou worden van de subtiele geluiden en het licht, maar dat bleek niet nodig. Het was de eerste nachten wel even uitvogelen hoe hard ik het geluid wilde. Ik vond beide vogelgeluiden niet prettig omdat er veel ruis in de opname zit. Misschien is dat de bedoeling, maar als je het volume wat hoger hebt klinkt dat heel onprettig. Na een paar dagen ben ik dus voor het rustige melodietje gegaan en die bevalt wel.

Het grappige is dat ik het geluidje eigenlijk niet eens nodig heb, want ik ben elke keer al wakker voor ik de geluiden hoor. Ook al lig ik met mijn rug naar de Wake-Up Light, ik word wakker van het steeds feller wordende licht. Op een natuurlijke manier word ik wakker en na een paar minuten hoor ik de geluiden van de wekker. Het gebeurt een enkele keer dat ik niet wakker word, maar dat is alleen als ik een slechte nacht heb gehad of héél laat naar bed ben gegaan. Wakker worden met de Wake-Up Light is echt vele malen aangenamer dan van een wekker waar je van wakker schrikt, zoals ik met mijn telefoonwekker had. Het voelt veel prettiger, alsof je uit jezelf wakker wordt en uitgeslapen bent.

De Wake-Up Light is heel gemakkelijk in gebruik, de knopjes wijzen zich vanzelf en het instellen is ook een fluitje van een cent. Iedereen kan het. Alleen de eerste dagen moet je even uitzoeken wat je prettig vindt qua licht en geluid, maar dat kan je ook gewoon testen – er zit een goede testfunctie op de Wake-Up Light.

De vraag die ik veel kreeg: hoe doe je dat met je vriend? Wij staan meestal op hetzelfde tijdstip op, dus dan is er niks aan de hand. Maar: als ik of hij er vroeger uit moet, worden we wel allebei wakker van het licht. We vinden het beide geen probleem, want hij wordt ook wakker van mijn gewone wekker als ik er eerder uit moet dan hij, en dat is een minder aangename manier van wakker worden. Van het ‘partner probleem’ hebben wij dus niet zoveel last, maar ik kan me voorstellen dat dat bij anderen wel wat lastiger kan zijn.

Pluspunten

 • De Wake-Up Light ziet er mooi uit, is een aanvulling op je interieur en zeker geen storende factor
 • Bevat 20 helderheidsinstellingen die je kan aanpassen op jouw voorkeur
 • Heel makkelijk in gebruik
 • Bevat een handige testfunctie
 • Bevat FM-functie
 • Wekt je op een natuurlijke manier met steeds feller wordend licht
 • Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat 92% van de Wake-Up Light gebruikers het gemakkelijker vindt om op te staan
 • Ook te gebruiken als ‘gewone lamp’ die je kan dimmen
 • Ook de achterkant van de Wake-Up Light geeft licht
 • De ‘in slaap val’ modus is ook erg prettig
 • Verkrijgbaarheid: bij praktisch elke elektronica winkel te koop en online

Minpunten

 • Ik vind de geluiden niet zo geweldig, de vogelgeluiden bevatten veel ruis en zijn niet prettig als je het volume wat hoger hebt staan. Het gewone muziekje is wel prettig
 • €119,99 voor een wekker/lamp is niet goedkoop

Iets voor jou als…  je moeite hebt met opstaan en je in een donkere kamer slaapt (verduisteren d.m.v. gordijnen) en wat geld overhebt voor een ochtend waarin je op een natuurlijke manier wakker wordt

Skippen als… je geen €119,99 over hebt voor een wekker/lamp of als je al heel gemakkelijk opstaat ’s ochtends

De Philips Wake-Up Light kost €119,99 en is bij elektronicazaken te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.xxxc Garnier Ambre Solaire BB Sun Cream SPF30

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

174 reacties
 1. KlikAanKlikUit

  Als je zoekt naar een goedkope oplossing, is KlikAanKlikUit een uitstekende optie. Je pakt een staande lamp, zet die in je slaapkamer. Plaatst een KlikAanKlikUit stekkerdoos dimmer in je stopcontact steekt die lamp erin en je kunt vervolgens met je smartphone instellen dat de verlichting langzaam steeds iets feller moet gaan branden. Bovendien kun je dan ook lampen aan/uit zetten als je niet thuis bent 🙂

 2. Marjolein

  Wow, wat een goede review. Ik doe het niet vaak bij reviews, maar deze heb ik echt helemaal gelezen 😀 ik was ook erg benieuwd naar dit product. Zo fijn dat je hem goed vindt! Het lijkt me ook heel lekker om ‘natuurlijk’ wakker te worden, maar helaas houdt de prijs me toch wel tegen.

 3. Marjo

  Ik heb een oudere versie van de wake up light van Philips, die heeft ook een radio functie om mee wakker te worden of om gewoon ’s avonds te luisteren. Deze niet?

 4. Stephanie

  Ik heb hem ook, vind hem heel erg fijn! Ik word er helaas (nog) niet wakker door, maar is erg handig als lamp in de avonden en vlak voor ik ga slapen! En de wekker- en radio functies zijn awesome!

 5. Cynthia

  Helaas werkt dit voor mij totaal niet 🙁
  Ik heb de eerste serie gehad toen hij net uit kwam maar ik slaap er gewoon doorheen of merk het niet eens.

  Ik kan me wel voorstellen dat andere er wel beter wakker van worden 😀 Zoals mijn vriend haha. Die heeft moeite met opstaan bij mij thuis omdat wij alles met rolluiken afgesloten hebben dus geen ligt hebben in de kamer 😉

 6. Ilse van Zalinge

  Je kan volgens mij ook wakker worden met een radio. Dat doe ik in ieder geval bij een oudere versie van de wake-up light. Heerlijk wakker worden. ’s Avonds val ik in slaap met de radio, ik zet hem meestal op een half uur en dan slaap ik meestal wel. Anders zet ik hem nog een keer op een half uur of op een kwartiertje, Zo af en toe doet hij het niet, dan gaat alleen het licht aan. Soms gaat hij niet eens meer uit, dan blijft het licht maar branden als ik al op uit heb gedrukt. Dan moet ik de stekker eruit halen en alles weer opnieuw instellen. Ik heb hem al 3 jaar, en ik merk wel dat hij met de dag slechter wordt, maarja, heb er in ieder geval al veel plezier van gehad.

 7. Julia

  Hey!

  Wat een superfijn artikel! Ik ben zó benieuwd naar hoe die bij mij werkt! Ik ben zelf een hele slechte slaper, zowel het inslaap vallen als het opstaan (als ik slaap, gaat het goed 😉 haha). Ik moet elke dag om 6:00 opstaan en ik vind het vre-se-lijk, ik kan het gewoon niet! Ik ben dus erg nieuwsgierig naar hoe ik hem vind. Mijn kamer is ook al vrij licht, dus ik zou het echt niet weten… En die prijs is wel heel veel vind ik, hoewel ik het maar wat graag zou willen!

  Weet iemand misschien een goedkoper alternatief die hetzelfde werkt?

  Maar zoals ik al zei, superfijn artikel!

  xxx

 8. charlotte

  Ik heb er ook een de budget versie zonder vogel geluidjes en zonder radio erbij.
  En die was was maar 70 euro.

 9. Minke

  Leuke review! Mij lijkt het echt super fijn, alleen is ie wel best duur..

 10. Laurence

  Ik heb de zonsopgang in men kamer smorgens. Heb een gebogen groot raam waar de zon in de zomer mee meedraaid smorgens. Natuurlijker kan dus niet :p vaak schijnt ze zo fel in men ogen dat ik me dan opdraai..en gewoon weer in slaap val ..:p

 11. Iloontje

  Ik heb er sinds 1 jaar ongeveer ook een gekocht. (ouder model, was toen 65 euro geloof ik) bevalt me echt super goed! Ik schrok me altijd helemaal wezeloos van een ‘gewone wekker’. Maar word nu elke ochtend vanzelf wakker van het licht (Net als Cynthia al vóór het geluidje) Echt een top ding!!! Ik raad het iedereen aan! 😀

 12. Eli

  Hey Cynthia!

  ik heb ‘m gekocht naar aanleiding van je review 🙂 lijkt me een super handig ding! alleen vroeg ik me af of je de display zelf (klok) kan dimmen? of is dat enkel met de duurdere HF3520?

  • Iloontje

   Ik kan dat wel met mijn model, en dat is een oud(er) model die ik 1 jaar geleden heb gekocht. dus neem aan dat alle nieuwere modellen dat ook kunnen!

  • Eli

   Dankjewel :)!

 13. Mariet Aarten

  wie belangstelling heeft bij de Media webshop kost hij 79 euro. Bestellen en zelf ophalen dus ook geen porto kosten.

 14. Margot

  Top wekker! Ik heb m zelf ook, ik vind het ideaal!

 15. Mariet Aarten

  Lijkt me heerlijk zat er al over te denken.Maar het lijkt mijn man niets daarom is er nog niet een.
  Misschien als hij dit leest dat hij overtuigd wordt. Bedankt voor je goede uitleg.

 16. Bianca

  Hij lijkt me fijn maar toch wat prijzig, ook al kun je er veel mee. 50 euro ofzo had ik er wel voor over gehad 🙂
  Misschien is het wel handig voor in de winter, dan word ik moeilijk wakker omdat het zo lang donker is, maar nu is het om 6u al licht buiten en ik slaap met de rolluiken open dus de echte zon doet het werk ^^

 17. Nadia

  Ik zou het wel fijn vinden, maar het is iets te duur helaas. Ik houd het bij de raamluiken niet helemaal dichtdoen. Zo is er ’s ochtends gewoon lekker daglicht in de slaapkamer…

 18. Cyn

  Ik vind het een rotding! Heb hem zelf al jaren maar staat in de kast…op het moment dat hij aangaat ben ik al wakker.. En dan geeft hij echt maar een heel klein beetje licht.. Nee mijn ding is het niet.. Werd nu alleen chagerijning omdat ik altijd 30minuten voor de wekker wakker werd!

 19. Roosie

  Dit ga ik even door vriendlief laten lezen!
  Word altijd knettergek van zijn wekker vooral als ie niet wakker word dat dat ding blijft loeien. Die gaat eruit en deze prachtige wekker komt erin hahaha!! Goed plan dacht ik zo;)

 20. Anna

  Mooie wekker. Alleen heb ik hem niet nodig ben een ochtendmens.
  En sinds kort heb ik een hele dure wekker, mijn zoontje :inlove: .

 21. Natasja

  Dat ding lijkt me echt geweldig! Ten eerste vind ik het design erg mooi en het lijkt me ook heel erg fijn wakker worden op deze manier. Alleen staat de prijs me inderdaad wel een beetje tegen, jammer!

 22. Davina-Lara

  Lijkt me heel erg relaxing!
  Maar zoals ik al bij vele comments heb gelezen ; wel jammer van de prijs.

 23. Zelda

  Bij de bart smit heb ik hem gezien voor 20euro!

 24. Suzanne

  Ik heb zo’n lamp al eenhele poos maar ik slaap gewoon door het licht heen! Voor mij werkt dit dus helaas niet. Van natuur geluiden ( krekels, vogels ) word ik dus wel wakker :love:

 25. Seva

  voor mij zou deze wekker alleen werken voor de hele donkere dagen (winter).
  Mijn gordijnen zijn niet donker, waardoor al het licht doorheen schijnt wat ik zelf geen ramp vindt, haha het is juist wel lekker zo met het zonnetje wakker worden maar zo’n wekker heeft ook wel wat, want dan wordt ik ook in de winter vrolijk wakker. het is iets om over na te denken want met een natuurlijke zon wakker worden is echt super lekker.

 26. S1em

  De vorige versies maakten nogal veel geluid ’s nachts. (1) Een soort bromgeluid. Ik zou daar van wakker liggen (geen wekker nodig in dat geval). (2) Ook hoorde ik dat op het moment dat-ie aansprong, hij een klein geluidje maakte (“contact maken”). Daar zou ik al wakker van worden, dus zou de functie van de lamp overbodig zijn. (3) En ik hoorde (weer bij de vorige versies dus) dat de lamp niet te vervangen viel. Als de lamp stuk was, moest je een heel nieuw apparaat kopen.
  Kun jij vertellen hoe het nu met deze drie dingen is?

  • Miss Lipgloss

   De eerste twee dingen heb ik niet gemerkt (dus zal niet zo zijn) en nummer drie weet ik niet, maar ik denk wel dat dat het geval is.

  • Linda

   Ik heb de eerste versie, volgens mij uit 2006 of 2007, en ik heb echt nog nooit gebrom of iets gehoord. De lamp schijnt niet vervangen te kunnen worden maar hij doet het nu nog steeds dus ook nog niet aan de orde geweest. Ik vind het nieuwe design wel echt veel mooier dan degene die ik heb.

 27. Hester

  Duidelijke review, het lijkt me zo prettig wakker worden en inslapen!

 28. Angela

  wauw, die wil ik ook hebben! moet ik wel eerst gaan sparen…. :O

 29. Fien

  Lijkt me super fijn, want ik ben slecht in opstaan, maar ik vind de prijs wat hoog, helaas!
  Liefs

 30. Jana

  Deze wil ook voor wakker te worden, jammer van de prijs 🙂 x

 31. Linda

  IK ben groot fan van de wake-up light! Gebruik het al jaren. Misschien heb ik een nieuwere versie dan jij (in ieder geval niet het docking system, maar ook niet met verschillende kleuren volgens mij), maar ik kan erop ‘slaan’ om te snoozen. Dat vind ik zo leuk! Niet noodzakelijk, wel fun. En volgens mij heb ik vijf geluidjes – maar ik gebruik juist altijd de vogels. Heerlijk vind ik dat. Behalve als ik bij mijn ouders (platteland) slaap, dan word ik altijd heel vroeg wakker van de vogels in hun tuin.

 32. Carlijn

  Ik heb eens zoiets geprobeerd (wel van een goedkoper merk), alleen werd ik helemaal niet wakker van die ‘zonsopgang’ en werd ik uiteindelijk alsnog wakker van het geluid! Dus dan heeft het niet veel zin, haha!

 33. Anouk

  De nieuwe versie is mooi! Ik zweer bij mijn wake-up light, eindelijk heb ik ’s ochtends niet meer het idee dat ik ruw word gestoord tijdens mijn winterslaap

 34. Kim

  Het lijkt me een fijn ding, en ik ben al jaren aan het twijfelen of ik er een moet kopen of niet.

  9 van de 10 keer maakt mijn moeder me wakker, want van de wekker krijg ik altijd zo een rotgevoel als die gaat.

 35. Nien

  Leuk artikel, heb zelf 1 van de eerdere versies en wordt er al bijna 4 jaar heerlijk mee wakker. Echt een aanrader zeker voor mensen met verduisterende gordijnen. De oudere versies zijn vaak nog wel te koop en een stuk goedkoper. Idee is natuurlijk hetzelfde 🙂 voor wie deze te duur vind. Ik heb geen last van ruis bij het vogelgeluidje. Vind de ronde versie wel heel erg mooi. Dus wie weet…

 36. Eline

  Ik twijfelde heel erg of ik deze lamp wou kopen. Maar ik heb nu maar gekocht. Ik ben erg benieuwd! Dank je voor de mooie riview!!

 37. Ingrid

  Vooral ’s winters een uitkomst :)!!! I LOVE THIS

 38. Jewel

  Ik heb er een die ik bij de intertoys vond 🙂 werkt erg fijn!

 39. an

  Voor velen blijkbaar een heel goede optie, maar voor mij lijkt het de meest hatelijke manier van wakker worden;))

 40. Miranda

  Mij leek een wake-up light eerst ook erg prettig, alleen de prijs.. Sinds enkele maanden heb ik een app op mijn iphone ( sleep cycle) , waardoor ik ’s ochtends prettig wakker word. Dus op dit moment vind ik het nog niet nodig om een wake-up light te kopen. Wel lijkt het mij prettig om er mee wakker te worden, door het licht. Wel jammer van de geluiden , maar gelukkig vind je het gewone geluid wel prettig 🙂 En natuurlijk ook fijn dat hij je goed bevalt 😀

 41. Isabel

  Lijkt me super fijn! Maar wel prijzig ja.

 42. Lilian

  Ik heb een oudere versie en vind de wekker nog steeds geweldig. Daarnaast is het ook nog een fijne lamp, dat scheelt weer ruimte. Ik word inmiddels niet meer wakker voor het licht, maar met de eerste tonen ben ik wel gelijk wakker.

  Het is niet zo dat ik gelijk mijn bed uit spring, omdat ik volledig wakker ben en ik snooze regelmatig, maar niet wakker schrikken is in elk geval al een stuk fijner!

 43. Danielle

  De vorm is wel verbeterd. Lijkt me heel prettig, jammer van de prijs natuurlijk. Maar er zijn steeds meer merken die het namaken. Misschien handig voor mij dan

 44. Alicia

  Heb zelf een hele goedkope gekocht omdat ik eerst wilde uitproberen of het echt voor mij helpt.
  In het begin werkte het echt heel goed en ik merkte dat opstaan in ieder geval makkelijker was. Alleen is het licht niet natuurlijk en dat is dus geen pluspunt.

  Een investering is het wel, maar zeker eentje waar ik me wel aan zou wagen.

 45. Annelise

  Lijkt me heel fijn wakker worden, veel natuurlijker dan door het harde gepiep van mijn wekker. Het lijkt me vooral handig in de winter als het ’s ochtends nog donker is buiten. Mijn gordijnen verduisteren niet, dus is het ’s zomers eigenlijk altijd licht in mijn kamer als ik wakker moet worden. Dan heeft een wake-up light niet zoveel zin 😉 Maar voor de winter lijkt het me ideaal!

 46. Nadia

  Ik kan gewoon nooit wakker worden ><
  Elke ochtend moet ik uiterlijk om 7:30 de deur uit om mijn bus te halen en ik heb standaard tussen 6:00 en 7:00 wekkers die afgaan. Maar het lukt me nooit om met maar één wekker wakker te worden. Ik heb zelfs een tijdje gehad dat m'n broer 's ochtends me probeerde wakker te maken en m'n lamp aan deed (die de hele kamer dus fel verlicht) en zelfs dat werkte niet… Dus ik denk dat ik ook met zo'n wake-up licht niet wakker wordt :S

 47. Danique

  Ik slaap gewoon met mijn gordijn open, dan ben je er ook..

 48. lottemiauw

  Goh, duur, en de kleur oranje is écht niet mijn ding. Dat jij dit mooi vindt, ik had beter van jou verwacht. Zeg.

  Dag hoor.

  • Zelda

   Gemeen mens!

 49. Elizabeth

  Ik heb zelf Philips HF3471 en hij is perfect, vooral in de wintermaanden. Ik heb hem toen voor 60 euro gekocht. Ik heb hem ongeveer een jaar en de lamp nog nooit verwisseld.

 50. S

  Ja en dan is binnen een paar maanden de lamp op en dan kan je de lamp niet vervangen want dat kán niet en dan moet je weer een nieuwe kopen..

 51. Kiss & Make-up

  Ik heb ‘m ook en ik ben er echt blij mee! Dankzij de wekker word ik altijd een paar minuutjes voor dat ik moet opstaan wakker, gewoon spontaan 🙂

 52. kitkatje

  voor mij is dit denk ik overbodige luxe

 53. Bo

  Toen ik nog thuis woonde (en later ook op mezelf by the way) zette ik 2 wekkers. 1 op mijn nachtkastje, en 1 op mijn ladekast aan de andere kant van de slaapkamer, want zodra de wekker af ging liep ik te snoozen als een mallen met de wekker op mijn nachtkastje, en dus moest ik wel uit bed komen als die andere wekker af ging aan de andere kant van mijn kamer. En dat werkte 1 of 2 keer, maar daarna kwam ik pissed off uit bed om de 2de wekker uit te zetten, en klom gewoon weer in bed. Toen ik nog thuis woonde, was mijn moeder dan degene die mij wakker maakte door de balkondeur open te gooien, dekbed van mij af te trekken en die dan gelijk liet luchten door het op de reling van balkon gooide. Pissed off natuurlijk maar werkte wel, en eenmaal op uit huis, tja was het echt tijdens mij slaap berekenen hoe ik mijn ochtend ritueel ging inkorten, en tot de laatste min blijven liggen. En daarna in HIGH SPEED douchen, aankleden enz en met nat haar, handen vol spullen de deur uit rennen. Dus bij mij werkt een lichtje ECHT niet! Ik moet uit bed gescholden worden zoals je dat wel eens ziet in films in het leger! :grr: 🙁 o_0 :zzz:

 54. Nina

  Lijkt me een fijn ding, maar oeff die prijs..

 55. Kymberley

  Lijkt me een hele prettige manier om wakker te worden!
  Vooral dat melodietje lijkt me heel fijn, ik raak altijd een beetje in de stress van die iPhone geluidjes om 6.00..
  Jammer alleen dat hij wat prijzig is.
  Hoe komen mensen erbij dat hij 200 euro kost? Dat zie ik toch in een aantal reacties staan, er staat duidelijk in het artikel dat deze lamp 119,99 kost toch?
  Misschien ga ik van de zomer opzoek naar een goedkoper alternatief, want ik vind hem wel wat aan de dure kant, zeker omdat ik niet weet of het voor mij ook daadwerkelijk werkt! 🙂
  Leuk artikel Cynthia!

  • Anne

   De uitgebreide versies zijn wat duurder, tot 179.99 voor het model met ipod oplader. Die 119 EUR is namelijk het ‘instapmodelletje’.

 56. Stèphanie

  Ik heb er ook eentje! Wel al een oude, heb de mijne al namelijk twee jaar(als het niet langer is). Bij mij kan je een USB aansluiten en eigen muziekjes afspelen. Ik kon via Philips nog meer van die rustige geluidjes downloaden. Erg fijn! Ik ben altijd voordat mijn wekker afgaat al wakker. In de zomer ben ik altijd al vroeg wakker omdat de zon altijd al eerder mijn kamer verlicht dan de wekker gaat.. maar voor in de donkere maanden vind ik dit echt een ideale wekker. Snoozen hoef je niet te doen via een knopje, je hoeft je wekker/lamp maar een tik te geven en hij snoost.

 57. melanie

  ik ken de lamp ook heb hem alleen nog niet aangeschaft. miss ook wel omdat ik toch al wakker word van het licht buiten 🙂

 58. marissa

  Ik heb ook altijd moeite met opstaan! maar ik moet zeggen dat ik het dan toch liever met mijn mobiel een wekker zet en dan 10x snoozen 😛 dan een lamp van €120!

 59. Eline

  Goed om te lezen, ik heb mijn oudere versie aan mijn broer cadeau gedaan. En ik vind deze veel mooier. Ik ga in de winkel eens kijken of ik het geluid van de wekker kan horen, ik wil nl. geen (erge) ruis. Ik wordt nu wakker met een Philips wekker met een duikbootgeluid of met een kikkergeluid. En ook van de telefoonwekker van mijn vriend die licht altijd een halfuur te snoozen o_0

 60. Lotte H

  Als mijn hema-wakeuplight kapot gaat ga ik ook zoiezo voor een Philips Wake-uplight.
  Opzich is die van de hema niet verkeerd. Je kan slapen met de radio aan, en die gaat uit na 1 uur en je word wakker van licht en de radio. Het enigste nadeel is dat het licht van de lamp niet steeds sterker word maar gelijk sterk. Of heel weinig. Want dat kan je zelf instellen.

 61. Fran

  Oh wauw, het lijkt me echt heerlijk om hiermee op te staan.

 62. Cleo

  Het klinkt echt super!
  Ik word alleen altijd al uit mezelf wakker om 8 uur dus beetje overbodig :blush:

 63. Inge

  Ik heb precies dezelfde en dezelfde ervaring, haha… De eerste paar nachten deed ik ook alsnog de wekker op m’n telefoon zetten!! Heb ‘m nu een half jaar en vind het heerlijk wakker worden. Ben ook vaak voor het melodietje wakker en kan dan echt nog even relaxen voordat ik eruit moet, heerlijk!! I’m in love 🙂

 64. Nabila

  Geweldig ding ik ga denk ik toch maar voor de APP

 65. Susanne

  Lijkt me heerlijk, zo’n wekker! Mijn broertje had het oude model, maar die werd zelfs daarvan niet goed wakker….de rest van het huis wel, door de vogelgeluiden, zodat wij hem wakker konden maken :angry:

 66. Uniquelifepassion

  Het lijkt mij eigenlijk best wel prettig.
  Zeker als je sleepy head lonneke heet en nooit op kunt staan ’s ochtends en door je wekkers heen weet te slapen.. grrr.
  Helaas vind ik hem wel wat prijzig maar is iets om over na te denken, thanks cynth!
  x lonneke

 67. Edith

  Lijkt me heel fijn om zo wakker te worden, jammer alleen dat hij zo prijzig is!

 68. Nieke

  Ik heb al jaren een Lumie lamp, die met hetzelfde systeem werkt.
  Ik ben er nog steeds tevreden van, alleen heeft mijn Lumie lamp geen radio. Dat mis ik er wel aan.

  Kan je met deze Philips ook met radio wakker worden? Want dat lees ik niet zo uit je post.

  • nieke

   bedankt voor je antwoord.

  • Katia

   alleen de “goedkopere” nieuwe modellen hebben een radio, de duurdere – voor gebruik met de iPhone – hebben geen radio !

  • Katia

   alleen de “goedkopere” nieuwe modellen hebben een radio, de duurdere – voor gebruik met de iPhone – hebben geen radio !

 69. Desiré

  Ik heb zelf de NAFNAF Lys (1e versie) in het zilver en gebruik deze al heel wat jaartjes (denk 8 jaar ofzo?) Wat mij betreft ziet die er nog altijd mooier uit als andere wakeup lights maar dat is smaak.
  Ik zet hem altijd op oceaangeluiden dus ik wordt wakker met het ruisen van de zee 😉 erg prettig altijd. Ik heb niet die ‘in slaap val’ functie, die lijkt me ook wel fijn! Volgens mij kost de Lys ongeveer 70 euro.
  Verder een leuke en heldere review, thanks 🙂

 70. Katia

  ik had het vorige model, heb nu deze (wel de versie voor de iPhone) … deze is veel mooier (vorige was lomp) én veel makkelijker in gebruik, vanwege supermakkelijk in te stellen via iPhone… als je tenminste deze versie koopt… is wel de duurste maar het prijsverschil zeker waard !

 71. Janneke

  Mijn vriend heeft ook de wake-up light, ik háát dat ding! Ik heb normaal helemaal geen moeite met opstaan, maar wordt echt niet blij van die felle lamp in mijn ogen.. Haha maar leuk hoe meningen kunnen verschillen!

 72. Chinouk

  Ik gebruik mijn telefoon als wekker en dat is prima. Meestal word ik er nog een paar minuten voor wakker, dus ik heb eigenlijk nooit heel veel moeite met opstaan. Toch lijkt me zo’n wake-uplight heerlijk hoor, mijn moeder had er een en die vond ’t ook fijn! Maar.. €200 voor een wekker? Come on.. Echt onzin, ik ben sowieso niet zo’n gadgetmeut, dus ik hou ’t wel bij m’n telefoon!

  • Lin

   Deze is geen 200 hoor. En mensen betalen ook 500 voor een telefoon, of 150 voor schoenen of 80 voor een concertkaartje. Is maar net waar je je geld aan uit wil geven.

  • Miss Lipgloss

   Inderdaad, iedereen heeft zijn eigen prioriteiten 🙂

 73. Merin Veronique

  Afgelopen december hebben wij ‘m aan mijn moeder cadeau gegeven voor haar verjaardag. Ze is er weg van. Het kost wat, maar het is wel een mooie (design) aanvulling op je ochtendritueel en in je slaapkamer. Ze wordt veel fijner wakker. Een blij mens is een mooi mens. 😀

 74. Cynthiiaa

  Ik geef je één tip, gebruik geen vogelgeluiden of je moet er van houden om vroeg wakker te worden! :’) Ik gebruikte zo’n melodie bij mijn wekker en toen werd ik steeds rond half zes of zes uur wakker, snapte er niets van, totdat ik ineens die vogels hoorde. :’) Toen ineens wist ik dat het dus daardoor kwam, zo irritant! xD Inmiddels heb ik een ander geluid. Ik zou er niet tegen kunnen, wordt al pissed van de zon. Oh zo erg, ik en mijn ochtendhumeur.

 75. Hanne

  Ik heb een tijdje geleden een geweldige wekker-app gevonden: Sleep Cycle! Hij maakt gebruik van de accelerometer in je iPhone/iPod touch om te meten of je slaapt of niet: je legt hem op de rand van je matras, onder het hoeslaken en dan weet de app of je in (diepe) slaap bent of niet. Net als bij deze wake-up light is er een soort “fase” om wakker te worden, je kan zelf kiezen hoe lang die is, maar het beste is een half uur. Gedurende dat half uur meet de app wanneer je in zo licht mogelijke slaap bent en laat dan een alarm horen, dan je kan snoozen door je iPhone gewoon even aan te raken. Naarmate je dichter bij het uur komt dat je moet opstaan, gaat hij steeds vaker dat geluid maken, tot je tenslotte niet meer kan snoozen maar je iPhone onder het laken vandaan moet halen om het alarm af te zetten. Je kan als wekkergeluid kiezen tussen allerlei rustige muziekjes, of zelf gekozen muziek. Het klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar in de twee maanden dat ik dit nu gebruik ben ik àltijd uit bed geraakt op het uur dat ik wou en ik vond het geen enkele keer vreselijk om uit bed te komen. De app kost maar 89 cent, dus als je er niet meteen 119 euro voor over hebt om iets nieuws te proberen is dit misschien een optie 🙂

  • Miss Lipgloss

   Ik heb die ook een hele poos gebruikt 🙂 Het is alleen niet zo handig als je met z’n tweetjes in een bed ligt, dan pakt hij de bewegingen niet goed (lees: van allebei ipv alleen van mij).

  • S1em

   Sleep as An Droid werkt ook goed!

 76. Nora

  Aaah, zo’n ding wil ik echt al heel lang, maar het is inderdaad best duur! Ik sta normaal gesproken al op met het licht wat uit m’n raam schijnt, maar da’s natuurlijk niet altijd even handig (in de zomer ben ik soms om 5 uur al wakker, en in de winter… nooit…), en daarbij is het eigenlijk veel beter om met de gordijnen dicht te slapen, zonder enkel licht. Misschien voor m’n verjaardag…

 77. Cynthia

  “Dat wijst zichzelf en is heel gemakkelijk.”
  Foutje, dit moet dat wijst zichzelf uit zijn 🙂
  Leuke blogpost! Ben heel benieuwd naar deze lamp!

  • Miss Lipgloss

   Volgens mij is ‘dat wijst zichzelf’ gewoon goed…

  • Kim

   Klopt, het is ‘dat wijst zichzelf’. 🙂

   Je kunt ook snoozen door op een willekeurige plek op de voorkant van de lamp te tikken met je vingers. Dat doe ik altijd want ik ben te slaperig om dat knopje te vinden/zoeken, haha!

   De mijne heb ik sinds vorig jaar, getest via The Insiders en daarna met korting gekocht omdat ik zo tevreden ben. De inslaapfunctie vind ik echt heerlijk!

  • Miss Lipgloss

   Echt?! Kan dat! Dat wist ik helemaal niet! Morgenochtend proberen 🙂

  • Kim

   Is echt handig! Gewoon op het oplichtende deel van de lamp tikken en dan moet het wekgeluid stoppen. Je ziet dan op het schermpje naast de tijd een icoontje knipperen, ten teken dat hij op snooze staat. 🙂

  • Birgit

   Nee hoor, het is ” dat wijst zich vanzelf”. Dat wijst zich vanzelf (dat wordt vanzelf duidelijk als je ermee bezig bent) `Je klikt op de link en dan wijst het zich verder vanzelf.`

 78. Inge

  Ik heb zelf de eerdere versie met een iphone docking station ik wordt dus wakker met mijn eigen muziek 😀 Verder kan ik ook muziek afspelen via de wake up light :inlove:

 79. Maaike

  Lijkt me echt super, maar denk niet dat het helpt. Want ik heb witte lichte gordijnen & als het buiten licht wordt, slaap ik ook gewoon door …

 80. Caro

  Lijkt me heel fijn! Vooral op dagen dat je heeel vroeg op moet en moeilijk op kan staan. De prijs vind ik wel minder, vooral omdat ik niet weet of het voor mij gaat werken!

 81. katrien

  Echt een super goede review, ik ga deze onthouden 🙂

 82. Laura

  Ik heb de versie die hiervoor is uitgekomen. Hij staat bij mijn vriend op het nachtkastje. Hij wordt echt pas wakker als het geluid aangaat, maar ik word bij de eerste lichtstralen al wakker en kan vervolgens dus nog zo’n 20 minuten blijven liggen. Soms is dat prettig maar soms denk ik ook: ik had nog wel 20 minuten kunnen slapen zonder dat ding, haha.

 83. Juliette

  leuke hebbendingetje.. jammer dat hij zo duur is.. wel stylisch!

 84. Anne

  Ik heb de eerste versie bij mijn ouders staan. De lamp is al tijden stuk en ik weet in de winkel steeds niet welke nieuwe lamp ik moet hebben, omdat de modellen allemaal lastig genummerd zijn.
  Daarbij werd ik nooit wakker van het licht, alleen van het geluid, dat inderdaad veel ruis bevat! Inmiddels slaap ik op mijn studentenkamer met de gordijnen open, daardoor wordt ik altijd rond een uur of acht wakker als ik verder geen wekker zet. Dat vind ik zelf heel fijn werken en het is nog gratis ook.

 85. Hester

  En wat nou als het bijvoorbeeld in de zomer al licht is in je kamer? Dan lijkt het me niet dat die lamp werkt?

  • Miss Lipgloss

   Je moet dan dus zelf je kamer verduisteren (gordijnen etc.) anders werkt het inderdaad niet.

 86. Elke

  Lijkt me heerlijk om zo wakker te worden, alhoewel mijn man ook een beetje wakkerschrikt als mijn telefoonwekker afgaat (6.30 en hij gaat er 7.30 uit), denk ik dat hij het niet zo leuk zal vinden wanneer ik deze lamp ga gebruiken :S Ik ga het overleggen eens kijken wat hij wil. Lijkt me wel zalig om zo wakker te worden hoor!

 87. Jaleesa

  Ik vind het heerlijk wakker worden. Het partnerprobleem scheelt bij ons meestal max een half uur dus dat is niet echt een probleem. Ik vind het heerlijk dat ik nu geen telefoon meer naast mijn bed heb liggen. Eerder pakte ik deze meteen als ik wakker werd. Nu pas zodra ik gedoucht en al ben.

 88. Desiree

  Ik heb hem laatst ook aangeschaft, en vind het heerlijk. Wat ik vooral super fijn vind is dat je het display zover kan dimmen dat je er ’s nachts geen last van hebt (ik moet ’s nachts echt niet weten hoe laat het is als ik tussendoor wakker ben, dan raak ik in paniek…). Ik gebruik trouwens wel de radio functie, en die begint ook eerst heel zacht en wordt langzaamaan harder. Heel fijn, want ook al ben je al wakker van het licht, je zit tenminste niet toch tegen het plafond van het geluid 🙂 En ik heb hem trouwens voor 80 euro bij de BCC besteld, scheelt toch een flinke duit 🙂

 89. Emmy

  Zou niks voor mij zijn, omdat ik vaak met de gordijnen open slaap en dus al met licht wakker wordt.. 😀

 90. nathalie

  Ik heb er ook eentje maar die is iets anders en kostte 150 euro en heeft ook meer en mooie geluiden! ik heb hem nu al denk 8 jaar en hij doet het nog perfect! ik gebruik hem elke dag, echt een goede investering geweest.

  • Griet

   Inderdaad, ik heb ook een oudere versie en die heeft geloof ik 5 verschillende geluiden en je kan ook voor de radio kiezen.
   Prima toestel inderdaad, maar als ik echt ontzettend moe ben dan word ik soms te laat van wakker. Daarom toch altijd een back-up op mijn gsm, een 20-tal minuutjes later! 🙂

 91. Suuz

  Ik heb m al jaren, zo’n rechthoekige versie. Ik ben van de vogels afgestapt omdat dat type vogels in de lente/zomer al vroeg fluit. Dus werd ik ineens wakker van echte vogels ipv de wake-up light. En dat om 5uur ofzo. Niet handig 🙂

  Nu word ik wakker van een piepje. Ik vind het ontwerp van jouwe wel mooi. Nog leuker zou de iPhone versie zijn.

 92. Hilde

  Ik heb de oude versie. Ik word vaak niet wakker van het licht, maar ik word wel prettiger wakker. Ben verliefd op dit ding

 93. Mariska – Salt & Sugar

  Vanaf dat de Wake Up light bestaat wil ik ‘m eigenlijk al kopen, maar ik vind het steeds te duur. Nu is het niet meer nodig, want in mijn nieuwe huisje hangen witte gordijnen, dus als mijn wekker gaat ben ik gelijk wakker.

 94. nastja

  Ik hen hem ook, voor mij was t echt een uitkomst. Ik heb m op bol.com besteld voor 86 euro! Inmiddels is hij dus wat goedkoper;)

 95. Shirley

  Ik heb de versie van hiervoor en hij staat op mijn vriends nachtkastje. Ik word er dus echt niet wakker van als ik er met mijn rug naartoe lig, haha

 96. Brenna

  Ik gebruik de natuurgeluiden van mijn Samsung Galaxy S3 om wakker te worden, veel prettiger dan een muziekje. Om met licht wakker te worden lijkt me dus superfijn, maar ik denk dat ik bij het eerste lichtpuntje al wakker ben.

 97. Melanie

  Ik heb deze voor mijn vriend gekocht, hij wou dat ding al zo lang, voor hem werkt het echt! Precies zoals jij zegt, hij word rustig wakker van het licht! Maar ik ben zo een vaste slaper dat ik het helemaal niet merk als het licht aan gaat, ik word pas wakker van de geluiden, wij hebben de radio als wekker, dus ik word wAkker met 3fm, dat is dan wel weer fijn. En ook fijn dat ik geen licht aan hoef te maken als ik op wil staan, maar helaas voor mij werkt hij dus niet zoals het zou moeten..

 98. Syl

  Vroeger had ik een wekkerradio, daarna zo’n hysterische rinkel wekker, maar de afgelopen jaren zet ik eigenlijk altijd mijn telefoon als wekker. Maar ik moet zeggen dat ik dit wel erg leuk vind.

 99. Ester

  Klinkt goed. Ziet er ook goed uit. 🙂
  200,- euro vind ik wel wat duur, maar zo te horen werkt het wel goed, en die 200,- euro is maar eenmalig, dus dan is het best goedkoop..
  Ikzelf heb al een natuurlijke wekker, dus ik heb geen wakeup light nodig haha.
  Ik heb namenlijk een meisje van 11 maand die smorgens om 6 uur laat weten dat ze wakker is haha. Dat is voor mij ook een natuurlijke manier! 😀

  • Bayla

   Gelukkig is de lamp 80,- euro goedkoper dan dat je denkt, dus dat scheelt weer ;]

  • Lin

   Haha, dan kun je ook zeggen: deze auto is E 20.000 maar het is maar eenmalig dus best goedkoop.

 100. J.

  Ik word gewoon wakker met het echte natuurlijke licht en de echte vogeltjes 😀 behalve in de winter natuurlijk, maar ik heb eigenlijk nooit echt moeite met opstaan. Mijn wekker gaat af en ik spring er gewoon uit. Blijkbaar zijn er niet veel mensen die dat doen 😀 Ik kan me wel voorstellen dat de Wake-Up Light wel fijn is in de winter 🙂

 101. Norma

  Denk dat dit heel goed voor mij zou zijn als ik rustiger op sta heb ik en veel betere dag

 102. Debbie

  Ik heb er ook één, in een cilindervorm. Ik wordt wakker met de radio, moet met die van jou ook kunnen neem ik aan!? De ‘in-slaap-val’ modus heb ik niet volgens mij, wist niet dat dat bestond eigenlijk. Lijkt me wel heel fijn.

  • Debbie

   Correctie, heb ik ook inderdaad, handig!

 103. Ashleey

  Ik kende het al, maar dan een vierkante variant! Ik vind hem wel ietwat prijzig indd

 104. Malou

  Dat lijkt me best fijn wakker worden 🙂

 105. Maureen

  Lijkt me een stuk fijner opstaan dan van harde muziek, ik word best snel wakker van licht, dus dit is zeker iets voor mij!

 106. Fleur

  Ik wil al tijdje zo’n wake up light. Denk dat ik wel voor de versie ga waarbij je muziek kunt afspelen met je iPhone. Nu gebruik ik m’n iPhone als wekker. Maar ik snooze de laatste tijd weer veel te vaak/lang.

 107. Amy

  Lijkt me heel fijn voor in de wintertijd, ik heb zo’n moeite met opstaan als het nog pikkedonker is. Nu word ik vanzelf op een natuurlijke manier wakker omdat het vroeg licht wordt. Ik zou alleen de ‘in-slaap-val-functie’ niet kunnen gebruiken omdat ik later naar bed ga dan mijn vriend.

 108. Sofie

  Mijn slaapkamer is nooit helemaal verduisterd, dus zeker in de zomer wordt ik al wakker van het daglicht. In de winter zou dit wel handig zijn, want dan is het altijd donker wanneer ik moet opstaan.

 109. Esther

  Wij hebben ook zo’n wake up light maar ik vind het totaal niet helpen.
  Dus voor mij is het een nepding.

  Gr esther

 110. Jessica

  Ik had ook een wake up light, al dan niet van Philips, maar mijn vriend had er dus idd last van. Dus.. die gebruik ik niet meer:-) Ik vond het zelf wel heel handig.

 111. Esther

  Ik heb hem ook en in het begin werd ik goed en uitgerust ervan wakker, maar na een tijdje was ik eraan gewend. Beetje hetzelfde als het steeds vroeger licht wordt buiten. Maar zodra ik hem een tijdje net gebruikt heb en weer gebruik gaat het weer perfect, haha.

 112. debby

  Dit is echt een topper! Ik heb hem ook en ik word als een heel blij meisje wakker.

 113. Kelly Caresse

  Ik vind het persoonlijk behoorlijk duur voor een wekker, ik wordt prima wakker met mijn iphone wekker 🙂 wel een goede review!

 114. Desirée

  Ik heb zo’n lamp jaaaren geleden eens mogen testen en werd er toen wel lekker zacht wakker van, maar mijn interne klok wordt vaak toch zo’n 2 minuten voor een wekker wakker. Heel vreemd 😛

  • Nora

   Ik had dat altijd toen ik zo’n cheapass digitale wekker had die HEEL VEEL lawaai maakte! Ik ben er één keer van wakkergeschrokken (maar ook echt enorm geschrokken, ik kreeg er helemaal kramp in m’n maag van zo op de vroege ochtend, haha!) en sindsdien werd ik automatisch een paar minuten voor’ie afging wakker. Helaas werkte het niet zo goed, want ik zette ‘m dan gewoon uit en sliep dan ongegeneerd door tot het te laat was… -_-

 115. Manon

  Hier hoor ik zoveel goeds over! Ik ben erg benieuwd of ik makkelijker zal opstaan met zo’n lampje haha. We’ll see!

 116. dita

  Wij hebben een van de eerste wake up wekkers. Eerst vond ik het wel prettig maar nu wordt het irritant die vogels, hiihi

 117. Kimberly

  Ik vind het jammer dat hij best prijzig is, want het lijkt me echt ideaal wakker worden!

 118. Joyce

  Lijkt me erg fijn! Maar toch weet ik niet of ik daar wel 119 euro voor over zou hebben.

 119. Michelle

  Sounds good!
  Ik wil er ook al een tijdje één hebben maar het kost toch aardig wat geld!

 120. Li yuan

  Lijkt me ook best een chill apparaat alleen jammer van de prijs

 121. Kirsten

  Het lijkt me best fijn om zo wakker te worden!

  • Lousaa

   Hier ook. begrijp ook niet helemaal dat jullie een wekker delen, dan wert je op den duur toch niet meer wie aan de beurt is? Moet je iedere keer volledig alert zijn om te kunnen beslissen of je wel of niet op de wekker moet reageren. Als je elk je eigen wekker hebt, kun je gewoon doorslapen.

  • Miss Lipgloss

   We hebben het ‘los’ geprobeerd, maar dat werkt niet voor ons. We zijn allebei lichte slapers en we worden van elkaars wekker wakker. Dus als Willem z’n wekker eerder gaat, ook al is het alleen trilstand op mobiel, dan word ik er wakker van. En andersom is ook het geval als ik er eerder uit moet. Dat gaf ik ook al aan in de blogpost 🙂

  • Kjoetness

   Ik slaap overal dwars door ,zelf mijn vriend zijn 5 alarmen slaap ik voorbij, dus ik ben wel benieuwd of dit mij wakker zou maken 🙂

 122. Lidewij

  Het lijkt me heerlijk om zo op te staan! Helaas hebben wij het ‘partnerprobleem’ wel, dus ik denk niet dat die er snel gaat komen..

 123. Charlotte

  Ontzettend fijne review!
  Dit lijkt me echt zo heerlijk wakker worden! Inderdaad net door de zon.
  En wat zijn er veel functies!
  Wel prijzig maar ik zou het er voor over hebben, ik haaaaat opstaan en wakker worden met mijn eigen wekker.

 124. Paulien

  Al vanaf dat de eerste versie van de wake-up light op de markt is, ben ik nieuwsgierig naar dit product. Ik ben zo’n ramp met opstaan en zou er wel wat voor over hebben om dit wat aangenamer te maken. Ik ben alleen bang dat ik er doorheen slaap, omdat het niet zo’n hard wek geluid is.

  • Evelien

   Ik heb de wekker ook sinds een half jaar en ik ben er nog nooit doorheen geslapen. Terwijl ik daar ook gevoelig voor ben. Ik vind het echt een perfecte wekker en je wordt heerlijk wakker!

 125. Lotte

  Leuk artikel! Ik vind het best interessant, zo’n lamp. Grappig hoe het de natuur zo nabootst. Ik heb veel moeite met opstaan, dus ik denk dat dit wel iets voor mij is. Maar ik ga misschien wel op zoek naar een goedkoper alternatief dan.

 126. sigrid

  Ik heb die van de Hema. Weet de prijs niet precies, maar werkt ook super! Minpunt; het light is erg wit.

 127. Lifesplash

  Ik vond dit altijd al interessant, maar snapte het nooit! Lijkt mij heel aangenaam. Wel jammer van die ruis, vogelgeluiden lijken me héérlijk om wakker mee te worden.

 128. Happy Confetti

  Klinkt goed! Lijkt me een fijne manier om wakker te worden. Jammer dat ze zo duur zijn!

 129. Sofie

  Het lijkt me echt fijn om hiermee wakker te worden, alleen zo jammer van de hoge prijs 🙁

 130. Laura

  Hij zou goed bij mij passen, alleen die prijs is wel een beetje schrikken! 😉

  • Marianne

   Als je even googled op het modelnummer kom je er al snel achter dat je hem bij diverse (web)winkels 30 euro goedkoper kan krijgen 💡

  • Marianne

   herstel, zelfs 40 euro goedkoper 😆

  • Laura

   Dat scheelt al weer iets! Bedankt!