Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
4 september 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • inglot
  • Looks
  • lovely looks
  • mango
Een MissLipgloss artikel

Perzik look met wing

00000Ik ben verzot op INGLOT en vooral op hun Freedom System waarmee je zelf paletten kan samenstellen met oogschaduw, blushes, eyeliners, lipsticks… Toen ik laatst aan het rommelen was in mijn lades kwam ik mijn perzik paletje weer tegen. En wat is dat toch mooi!

P1160772

Wat wel heel grappig is: de week voordat ik dit paletje weer tegenkwam, had ik telkens een perzikkleurige ooglook in mijn hoofd. Een met zachte, lichte perziktinten. Ik heb heel veel oogschaduw, maar precies die tinten die ik in mijn hoofd had, die zaten nog niet in mijn collectie. Die moest ik dan binnenkort maar eens kopen. Toen ik aan het opruimen was en in mijn stash aan het rommelen, kwam ik mijn perzik INGLOT paletje tegen. Zo erg is het dus; ik heb zoveel dat ik soms vergeet wat ik heb. Dolblij ging ik er mee aan de slag en wat ben ik toch verliefd op deze kleuren.

Dit paletje met drie kleuren kost €23 en je kan het dus zelf samenstellen in de winkel.

P1160773

P1160775

Ik heb deze paletjes al wel vaker laten zien – ik heb er meerdere – en je weet inmiddels vast wel dat de paletjes sluiten met een magnetisch dekseltje. Als je paletjes mee wilt nemen kan je ze zonder het dekseltje op elkaar stapelen, erg handig!

Je zou met het magneetje de losse oogschaduws er uit moeten kunnen wippen, maar dat lukt me niet. Ik durf niet met iets scherps er tussen te gaan om de oogschaduws er uit te halen; ik ben bang dat ze dan breken. De exacte kleurnummers weet ik dus niet, maar als je ze graag wil, laat dan bij een INGLOT verkooppunt gewoon even de foto’s hieronder zien, dan kunnen de visagisten daar je zeker helpen.

P1160778

Er zit een matte highlighter in, een glanzende lichte perziktint en een wat donkerdere tint. Deze lijkt roze op de foto maar is wat meer perzik in het echt.

P1160780

P1160787

Perfect te combineren! Ik ben zo blij dat ik dit paletje weer heb ontdekt, de kleuren zijn prachtig en je kan er een geweldig mooie koele perzik ooglook mee maken.

  P1160799

Deze lichte look maakte ik er mee. Ik heb bewust de kleuren heel lichtjes aangebracht, het kan nog veel feller. De winged eyeliner heb ik gezet met Catrice Liquid Eyeliner in Dating Joe Black, de mascara is Rimmel Scandaleyes Retro Glam.

P1160801

In mijn wenkbrauwen heb ik Anastasia Brow Powder.

P1160802

P1160803

Op mijn gezicht draag ik:

  • Clinique Superprimer
  • Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster in Light
  • Estee Lauder DoubleWear Concealer
  • NARS poeder
  • MAC blush in Crew

P1160805

P1160809

P1160815size

Het jasje dat ik draag is van Mango en het shirtje ook, deze collectie hangt nu in de winkel.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.