Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 december 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Persoonlijke beautyvragen die ik vaak krijg

000d0Er zijn een paar vragen over mijn uiterlijk (beautyvragen dus) die ik elke keer weer krijg, maar waar ik nooit echt een blogpost over geschreven heb. Vandaag werd dat dus eens tijd! Ik beantwoord de meest gestelde vragen over mijn uiterlijk.

 

Hoe lang ben jij?

Deze hoor ik vaak! Ik ben niet zo lang. Ik ben 1m67.

Waarom draag je niet vaker hakken?

Ah, deze heb ik wel eens uitgelegd. Ik heb scheve heupen en een scheve onderrug waardoor ik erg snel last krijg van mijn rug als ik hakken draag. Ook als ik niet hakken draag, maar met een trainer werk ik al een tijdje aan mijn rugspieren zodat ik er minder last van heb – dit gaat trouwens erg goed! Het beste resultaat wat ik tot nu toe heb gehad, een fysiotherapeut en manueel therapeut hielpen altijd maar van korte duur.
Maar goed, over de hakken: omdat ik het mooi vind, draag ik ze natuurlijk wel soms, maar ik kan niet een hele dag op hakken lopen. Jammer, maar ja, er zijn ergere dingen.

Hoe kan het dat jij zo’n mooie huid hebt?

Ik denk dat het een combinatie is van goede genen en goede verzorging. Ik heb nooit echt een probleemhuid gehad, ook als tiener niet. Nooit acne gehad, al had ik wel eens hier en daar een plekje of puistje, dat heb ik nog steeds wel eens. Ik heb dat van mijn ouders, zij hebben beide een goede huid. Daarnaast verzorg en bescherm ik mijn huid goed, met zachte, milde en goede producten. Welke dat zijn, verschilt elke paar maanden omdat ik veel producten uitprobeer. Ik let er op dat de producten zacht voor mij huid zijn én ik bescherm altijd goed tegen de zon met een SPF.

Je kan trouwens ook deze blogpost nog eens lezen.

Wat zijn de kleurnummers van jouw haarverf? Ik wil er mee naar mijn kapper.

Deze zou ik je kunnen geven, maar je hebt er niks aan. Elke haarverf is anders op elke natuurlijke haarkleur, en daarnaast heeft niet elke kapper de kleuren die ik in mijn haar heb. Daarnaast mengt mijn kapper altijd allerlei kleuren en meestal heb ik vier verschillende tinten in mijn haar en dan wordt er ook nog het een en ander ontkleurd. Oftewel: ik kan je die kleurnummers niet geven. Wel kan ik je vertellen dat mijn kapper altijd Goldwell Elumen gebruikt wat een ontzettend mooi resultaat geeft. Het zijn diepe, intense kleuren met een geweldige glans.
Je kan het beste een foto laten zien bij je kapper als je exact dezelfde kleur wilt als ik, en ik benadruk zelf altijd dat ik het goed koper wil, richting fel oranje.
Ik ga trouwens naar Hair Today, al een jaar of vier, mijn favoriete kapper die ik echt kan aanraden. Hair Today zit in Zwolle.

 

Zo. Dat waren ze! De meest gestelde vragen over mijn uiterlijk en de uitgebreide antwoorden daarop. Als je meer vragen hebt, stel ze gerust hieronder bij de reacties.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.