Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Persoonlijke artikelen apart?

Wauw, bedankt voor jullie feedback, wat veel! Dat waardeer ik enorm. In de poll is te zien dat het grootste deel wil dat ik de persoonlijke stukjes hier op de site houd, en dat wil ik zelf ook liever, dus dat houd ik zo! Misschien ga ik het nog iets aanpassen maar het blijft hier op MissLipgloss.nl. Hey lieve meiden! Even kort een vraagje voor jullie. In een enquete die ik een tijdje geleden hield, kwam naar voren dat jullie graag meer persoonlijke stukjes wilden zien. Dingetjes over mijn huis, reizen, visagieklussen (al vind ik dat wel weer bij beauty passen) en dat soort dingetjes. Nu doe ik dat niet héél veel, alleen als ik echt iets te vertellen heb (zoals over het stukje in de Stentor, of een home tour wanneer mijn bank en gordijnen er straks zijn), ik maak nooit random vlogs of blogs. Ik krijg de laatste tijd wat vaker de kritiek dat ik teveel persoonlijke dingen op mijn site doe.

Ik heb al een tijdje nagedacht over een aparte persoonlijke blog naast mijn site, al ben ik daar zelf niet zo’n fan van, omdat ik het leuk vind om het júist zo persoonlijk te houden op MissLipgloss. En tja, wat doe ik dan op de persoonlijke blog, en wat doe ik hier? Visagie-opdrachten horen eigenlijk hier, home-tour niet, maar interieur past ook wel weer bij lifestyle, wat ik ook heb op mijn blog… Zo lastig! Maar omdat ik jullie stem belangrijk vind, toch een poll. Klik even verder om er op te stemmen!

Sorry, there are no polls available at the moment.

Zelf vind ik het persoonlijk leuker als een blog gewoon persoonlijke stukjes tussendoor heeft, natuurlijk niet teveel. Stukjes over mij die niks met beauty te maken hebben (zoals bijv. een stuk wat ik geschreven heb voor een tijdschrift) moeten natuurlijk niet elke dag voorbij komen, en in bepaalde periodes zullen ze dan weer vaker komen dan normaal (toen ik bijvoorbeeld in Tokio was). Maar artikelen over bijvoorbeeld een visagieklus of shoot die ik gedaan heb, vind ik anders, omdat het echt beauty is.

Ik hoor dus graag wat jullie vinden en dan maak ik daar een afweging in. Wat ik ook kan doen, is de persoonlijke dingen wel op mijn site zetten, maar – uitzonderingen daargelaten – maximaal twee per week. Ik heb normaal gesproken twee artikelen per dag, dus dat zijn er dan twee van de veertien. Want wat ik persoonlijk jammer vind, is dat ik zelf nauwelijks kijk op persoonlijke blogs van bloggers, maar ik lees wél altijd de persoonlijke stukjes die op hun gewone blog staan. Ik vergeet hun persoonlijke blog.

Anyway, ik vind het fijn als jullie mee denken!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.